90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

bobulaAA

Zrela zena to uz si aj vecerala ci len sa chystas.Ja sa chystam o 16h lebo o 17.30h chcem ist na pol hodku na beziaci pas.Zo zaciatku staci.Nie.Brat ma taku posilovaciu lavicku stoji tesne za mnou a nemozem sa prinutit na nej cvicit.Skusala som to pred mesiacom asi 2 krata odvtedy nic.Co tu vysedavam na nete za ten cas som mohla makat.

zrela žena

tak kočky 1 den som zvladla v pohode.ranajky 2 hrušky,na obed paradajky + suriniove tycinky a vecera to iste.A samozrejme 4 kavy s mliekom :-(
Zajtra si dam R:2 jablka, O :ryza + zelenina a vecera to iste.Ja ten vyvar nemusim a chleba vobec nejem.

nicka1

bobulaAA - ja si uvarím ryžu, aj sóju, osobitne, potom to zmiešam a pridam tam napríklad petržl.vňať, kôpor... je to veľmi chutné, taká nezvyčajná chuť... Ale veľmi dobrá... A keď nedržím diétu, tak si tam dam ešte syr ementál, nakocky, on sa tak rozpustí v tom a vtedy je to mňaaaaaaaam.... :D

bobulaAA

Dakujeme Evix za povzbudenie budeme to potrebovat. Nicka1tak rizu s bylinkami som este nejedla.A ake pouzivas ze by som to vyskusala.

evix

ahojte holky.
asi pred piatimi tyzdnami som videla na mojej mame ze sa citi zle. zacala mat uz aj zdravotne problemy(sak uz ma davno po styridsiatke a dve deti)tak som jej pripomenula tuto dietu. uz ju raz drzala ale vtedy to skrachovalo na otcovi, ktory si stale vyvaral dobroty a tak mama neraz zhresila. teraz som sa rozhodla zatiahnut do toho oboch. takze chudak tatko uz vyse mesiaca papka kazdy stvrty den ovocie a snazi sa podvadzat ale je prisne strazeny :-D
chcem vam len povedat. ZE VAM DRZIM PALCE!!! moja mama schudla zo 69 na 63 a brutaalne omladla. vyzera super aj jej vlasy zrazu zmenili tvar a farbu... neviem ci je to tym. ale kazdopadne je stastnejsia :) tak sa snazte. dufam vam to vyjde