Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
bobulaAA...nie vecerat este len budem o 17.00,ale salat uz mam nachystany.
Zrela zena to uz si aj vecerala ci len sa chystas.Ja sa chystam o 16h lebo o 17.30h chcem ist na pol hodku na beziaci pas.Zo zaciatku staci.Nie.Brat ma taku posilovaciu lavicku stoji tesne za mnou a nemozem sa prinutit na nej cvicit.Skusala som to pred mesiacom asi 2 krata odvtedy nic.Co tu vysedavam na nete za ten cas som mohla makat.
tak kočky 1 den som zvladla v pohode.ranajky 2 hrušky,na obed paradajky + suriniove tycinky a vecera to iste.A samozrejme 4 kavy s mliekom :-(
Zajtra si dam R:2 jablka, O :ryza + zelenina a vecera to iste.Ja ten vyvar nemusim a chleba vobec nejem.
bobulaAA - ja si uvarím ryžu, aj sóju, osobitne, potom to zmiešam a pridam tam napríklad petržl.vňať, kôpor... je to veľmi chutné, taká nezvyčajná chuť... Ale veľmi dobrá... A keď nedržím diétu, tak si tam dam ešte syr ementál, nakocky, on sa tak rozpustí v tom a vtedy je to mňaaaaaaaam.... :D
evix diky za povzbudenie... :D ty si šikuľka, keď si to tak vymyslela, no to hej... :D dobrý nápad... :D
ahojte holky.
asi pred piatimi tyzdnami som videla na mojej mame ze sa citi zle. zacala mat uz aj zdravotne problemy(sak uz ma davno po styridsiatke a dve deti)tak som jej pripomenula tuto dietu. uz ju raz drzala ale vtedy to skrachovalo na otcovi, ktory si stale vyvaral dobroty a tak mama neraz zhresila. teraz som sa rozhodla zatiahnut do toho oboch. takze chudak tatko uz vyse mesiaca papka kazdy stvrty den ovocie a snazi sa podvadzat ale je prisne strazeny :-D
chcem vam len povedat. ZE VAM DRZIM PALCE!!! moja mama schudla zo 69 na 63 a brutaalne omladla. vyzera super aj jej vlasy zrazu zmenili tvar a farbu... neviem ci je to tym. ale kazdopadne je stastnejsia :) tak sa snazte. dufam vam to vyjde
mne v podstate veľmi chutia tie recepty z knihy, takže sa stravujem podľa toho...