90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

8ala8

18. júla idem na nednu svadbu mam vyhliadnute jedny krásne šaty. len ich oblečiem len tak tak ale vyzerám strašne v nich chcem schudnuť do nich. chcela by som zhodiť takých 12 kg počas tejto diéty. do svadby aspoň 6 kg. no chcieť je pekné treba preto niečo robiť a ja som sa rozhodla že od zajtra s tim začínam niečo robiť.

8ala8

nicka1, zrelá žena
ahojte babenky ja by som sa od zajtra k vam pridala. zajtra začíname prvým dňom bielkovinovým pravda. babuľe vaša podpora mi veľmi pomôže bo sama by som to asi nezvladla. spolu to dokažeme. budeme sa tu informovať. prosím vas ale nie že sa po čase odmlčíme. musíme si pomáhať.

Celia

Ahojte dievcata,
spravil uz niekto prehresok v podani pohariku vina (1-2 za tyzden) pri tejto diete??
Ja sa im dnes vecer asi tazko vyhnem...
Célia

atam

ja pijem odjakziva kavu bez cukru a bez mlieka,tak s tym nemam problem,ale na tomto fore som sa dozvedela,ze aj ked denne pijes kavu s mliekom,nie je to az take hrozne,budeme spolu vsetko dodrziavat,akurat,ze ty si das tu kavu s mliekom....ved o nic nejde....ja si myslim,ze je to uplne v pohode...

zrelá žena

atam....dík za privítanie,budem sa straaaaašne snažiť....Len ako je to s kávou pri tejto diéte?Ja pijem iba s mliekom....

atam

rejocka,nasla som ta aj tu....tak sme tu zatial tri....
zajtra rano startujete vy dve s nickou a ja idem na druhu stvordnovku....super...