Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

atam

nicka:jasne,ze mozes ten keksik...na ktorom dni diety si???na stvrtom,ze,dnes mas prve vitaminky,vsak???Alebo si to pletiem???

nicka1

čaute kočky... no ja som sa neozvala včera, sa nedalo...sorry... :D
No ja som a držala aj v sobotu, aj v nedeľu, pekne všetko... Včera bol u mňa priateľ a mi priniesol 2 moje najobľúbenejšie keksíky (Lina), júúj, som musela strašne odolávať... Už som raz jednu išla otrvoriť, ochotná ju zjesť, ale nakoniec som odolala, nechám si ich a zjem o 3 dni namiesto zákuska na večeru...myslíte, že môžem?:)

atam

ahojte vsetci,tak to teda vcera dopadlooo...na oslave sa nedalo odolat,teda dalo,ale nechcela som putat na seba pozornost,ze nechcem,lebo drzim dietu...tak som jedla zo vsetkeho,ale len malinke porcie,dala som si aj zakusok...ci ma to mrzi???aj ano,ale nevadi,idem dalej,dnes konkretne vitaminmi,uz som si urobila dusene jablcka a balim do tasky kopec ineho ovocia.dnes ma caka dllllhy den,idem na poradu a po nej mam sluzbu do 21.hod,tak to bude tazke....

zrela žena

tento skrobový den je asi najhorsi v diete!Jedla som cestoviny s kecupom,co mi vobec nechutilo.Babky co vy papate v tento den,kedze nie je moc velky vyber?

....strasne som musela odolavat kuracim reznom:-(,ale odolala som:-)!

8ala8

ahojte bable tak zatial celkom sa držím len včera večer som bola na disco a dala som si asi tri poháriky alkoholu to sa tiež ráta ako prehrešok bo sa pit nemože. ale tak skoro celý večer som pretancovala takhadam aj nejaký úbytok na váhe by mohol už byt he :D dnes som raňajkovala dve jablčka až o jedenastej a teraz čakám kým si dam obedik kolienka s kečupom a zeleninkou.a na večeru chystám to isté.

rejocka

Ahojte babulky,toto počasie ma ničííí,len prší a prší...No ako som vám včera písala,že som skombinovala snáď všetky dni,tak tak mi bolo aj v noci---Ťažkooooo!!!!Darmo telo nieje zvyknuté tak nechápalo-čo stváram-hahaha.Atam,nech Vám to dnes na 1,sv,príjmaní dobre dopadne,je to výnimočný dník-ty si dnes môžeš dať aj z torty ja som si včera nedala,ale zato iné dobroty,ale dnes už budem pekne pokračovať...peknú aj keď upršanú nedeĽu všetkým.papa

atam

ahooojte,ja som prisla z prace,dnes som mala ryzu...zvladla som to v pohode,akurat ma velmi boli hlava,mne tieto zmeny pocasia robia strasne problemy,velmi mi klesa tlak a to je zle...ale co sa tyka dietky,tak ok....ja sa budem vazit v utorok rano,to budem mat po osmych dnoch diety,tak uvidim....
zajtra idem na prve sv.prijimanie krstnemu synovi,takze uhlohydraty budu porusene,ale neprezeniem to natolko,aby som mala velmi velke vycitky,teda aspon dufam...

bella1988

dudinka- ved mne sa tiez nehcce cvicit sa musim hrozne do toho nutit a ked mam teraz tie skusky a musim sa ucit tak sa mi uz vooobec nechce :) tak ma aj tento ubytok potesil dost...a inak ja mam vysku 170cm a chcela by som schudnut apson tak na 56-57kg. a ty si na tom ako s vyskou a vahou?

rejocka

Ahojte dievčatá-no my sme dnes mali oslavku,tak si viete predstaviť tie moje škroby...zo včetkého som si zobla...a Vám sa ako darilo???

zrela žena

kočky "skoro" druhy den mam za sebou...za chvilu ma caka ryza +zelenina.V pohode som zvladla,az na tu kavu bez mlieka :-( takze som dnes zostala len pri 2. Na zajtra sa chystam na cestoviny s kecupom.