Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
Ahoj Nika,aj ja len dnes ráno som sa odmerala,hlavne,že som včera nakazovala...Ja začínam s 72,5kg,akurát som dostala,tak som nafúknutá ako balon...no chcela by som na 65kg,verím,že sa nám to podarííí.
rejocka to vážne? hm... hej, ja som sa odmerala dnes ráno...a ty? takže s akou váhou začínaš? ja 70 kg a môj ciel 60kg
Ahojte dievčatá,tak sa hlásim,akurát raňajkujem jablčko a zalievam kávu,ja nemám problém s cukrom,nesladím...na obed si dám aj ja kuracie mäsko,veľa čínskej kapustičky,uhorku a zapijem vývarom...mňam,tak nám prajem všetkým pekný,úspešný dníček a večer sa stavím a napíšeme si ako sa nám darilo.zmerali ste sa včera???Baby ja som písala ráno hneď po Nike a nieje to tam,aj včera sa mi to už stalo!!!????páááá
ahooooj atam... :D tak ti držím palce... pekný deň... :D
ahoj nicka,super,takze zaciname....ja si dam asi tiez pomaranc,alebo jablko....obed budeme mat,ako sa zda,rovnaky....do 9 som doma,potom idem do prace a na net sa dostanem najskor o 22 hod,tak som zvedava,ake odkazy tu budu....zelam ti pohodovy den a vlastne vsetkym,ktori dnes zacinaju....
zlato pošli email a ja ti ju pošlem...
čaute babenky...tak to som rada, že ste sa ku mne pridali, parada... :D teším sa... :D nebojte sa, spolu to zvládneme a budeme vyzerať super...
takže akurát som v práci, raňajkujem - 2pomaranče...mňam... :D Na obed som si spravila zeleninový šalát s vareným kuracím mäskom, dám si k tomu aj kúsok chleba, to isté (pol) na večeru... A večer musíme ešte zamakať a poriadne sa rozhýbať... :D ja dám orbitrek a tak...
A vy ako? Dúfam, že ste tiež začali...
Ahojte dievcata, aj ja sa hlasim. Nepoznam tuto dietu, tak budem rada, ked mi poradite. Dobru noc:)
no dievcata,ale nas je....ako maku
tak fajn,rano si napiseme co a ako,co budeme papat....tesim sa,dobru noc vsetkym...
baby,idem s vami do toho :) raz som ju drzala ale len 3 tyzdne aj som schudla malicko ale kvoli problemu s pecenou som nemohla pokracovat ..teraz chcem dat dole 6 kg