90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

rejocka

Ahoj Nika,aj ja len dnes ráno som sa odmerala,hlavne,že som včera nakazovala...Ja začínam s 72,5kg,akurát som dostala,tak som nafúknutá ako balon...no chcela by som na 65kg,verím,že sa nám to podarííí.

nicka1

rejocka to vážne? hm... hej, ja som sa odmerala dnes ráno...a ty? takže s akou váhou začínaš? ja 70 kg a môj ciel 60kg

rejocka

Ahojte dievčatá,tak sa hlásim,akurát raňajkujem jablčko a zalievam kávu,ja nemám problém s cukrom,nesladím...na obed si dám aj ja kuracie mäsko,veľa čínskej kapustičky,uhorku a zapijem vývarom...mňam,tak nám prajem všetkým pekný,úspešný dníček a večer sa stavím a napíšeme si ako sa nám darilo.zmerali ste sa včera???Baby ja som písala ráno hneď po Nike a nieje to tam,aj včera sa mi to už stalo!!!????páááá

atam

ahoj nicka,super,takze zaciname....ja si dam asi tiez pomaranc,alebo jablko....obed budeme mat,ako sa zda,rovnaky....do 9 som doma,potom idem do prace a na net sa dostanem najskor o 22 hod,tak som zvedava,ake odkazy tu budu....zelam ti pohodovy den a vlastne vsetkym,ktori dnes zacinaju....

nicka1

čaute babenky...tak to som rada, že ste sa ku mne pridali, parada... :D teším sa... :D nebojte sa, spolu to zvládneme a budeme vyzerať super...
takže akurát som v práci, raňajkujem - 2pomaranče...mňam... :D Na obed som si spravila zeleninový šalát s vareným kuracím mäskom, dám si k tomu aj kúsok chleba, to isté (pol) na večeru... A večer musíme ešte zamakať a poriadne sa rozhýbať... :D ja dám orbitrek a tak...
A vy ako? Dúfam, že ste tiež začali...

atam

no dievcata,ale nas je....ako maku
tak fajn,rano si napiseme co a ako,co budeme papat....tesim sa,dobru noc vsetkym...

kiarusenka

baby,idem s vami do toho :) raz som ju drzala ale len 3 tyzdne aj som schudla malicko ale kvoli problemu s pecenou som nemohla pokracovat ..teraz chcem dat dole 6 kg