90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

čoStým?Nikka

8ala8 to nie si sama, čo ti kysne úsmev na tvári...ja som si zaplávať nebola už 8 rokov? no tak dajak... :D

8ala8

he dakujem hadam sa mi to tak podari ako som si naplanovala. zatial dve jablčka som spapala. :D však potom vas budem informovať ako som to zvladla. tak sa tu držte a žiadne prehrešky. spolu to dokažeme. veď si predstavme, leto, voda plávky. aaaa pri slove plavky mi kysne úsmev na tvári.

8ala8

ahojte babule, mna to obišlo, ja mam šťastie pretože mne tie moje ženské dni skončili včera. :DD a dnes sa plne púšťam do toho. začínam s 80 a meriam 168. akurat idem raňajkovať 2 jablčka a na obed ma čaká mäsko kuracie so zeleninkou a vývar a na verčeru polovica a večer planujem trochu pošportovať idem ku priateľovi a ten ma ten bicykel nadoma tak ja pobicyklujem zo pol hodku on činky si podvíha a bude he :D

atam

rejocka:mas svoje dni???ja som tiez zacinala,ked som mala tie svoje a bolo to tazke...striedali sa mi vsetky chute a ja som nemohla jest hocico,len to,co som mala predpisane...no ale zvladla som to so zatatymi zubami....tak sa drzte a vecer piste....