Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

zrela žena

kedze sa po tych 4 dnoch citim trosku odlahcena,tak som zacala dnes uz aj cvicit.Pre zaciatok 25 min na stacionari,50 brusakov na koliske.Od zajtra menim cestu autom do roboty za pesiu chodzu cca 20min a ziaden vytah,ale pekne peso na 5 poschodie.Chcem byt zas "krasna" ako minuly rok:-)))

rejocka

Ahojte babulky,tak aj vitamínový dník sa pomaly končí,ja som mala na r-banán a ovocný čaj,no a kávu,o-paradajkový džús,teraz mám paradajku a zalejem si čajík.aj ja si zvyknem robiť zapekané ovocie so škoricou,ale dnes sa mi nedalo...páá

zrela žena

tak babenky prve 4 dni mame za sebou.Dnesny vitaminovy den som zvladla v pohode.R: hruska, O: hruska, v : jahody...a bohuzial 4 kavy s mliekom :-( Piste ako sa drzite.

nicka1

jancaf, jasné, že ťa berieme... :D vitaj v našom "klube" :) Som rada, že si sa rozhodla schudnúť... aj keď tebe veľa netreba... si myslím... By som ti odporúčala začať od zajtra, to budeme mať rovnaký deň, jeden deň hore-dole, ale budeme si môcť variť rovnako potom...hm? čo ty na to? :D

jancaf

Ahojte babenky,ako tak čítam asi týždeň tak tu je super podpora v chudnutí a tak ak ma vezmete tak od dnes začínam aj ja s vami 90-dňovku. Mám 26, výška 165 a bohužial 63 kg a veľký nepomer hore utla a na zadku a stehnách hrúza hruška jak malovaná. Pôvodnu váhu som mala tak 52-55 kg najviac a rada by som sa k tomu vrátila. Táto kniha o diéte ma zaujala mam ju aj doma len nie som si ista či to je to 1. alebo 2.vydanie. Keď prídem z práce tak to idem hneď skontrolovať a pustím sa do toho. Je 1.6. síce mám ešte svoje dni ale dúfam že to z Vašou podporou vydržím, ste tu super koletív.

bobulaAA

Caute kocky tak uz sme na 4 dni.Prave som dojedla jahody a sups za chvilku do roboty aj z a ovocim.Ja som sa len tak rano odvazila a ze -2 kg.Ale moc sa netesim lebo to je len voda.Ale na povzbudenie je to dobreee.

8ala8

ahojte tak dnes mame 4 deň. zatial sa celkom držím, včera som mala kolienka s kečupom, no na večeru som si dala tiež kolienka ale takú istú porciu ako na obed bola som hladná, ale taký velky prehrešok to hadam nebol. :D dnes mam ovocíčko už som mala dva pomarančiky. poobede idem na jeden pohovor koli praci tak si len zoberem do taški par jablčok. joooj tieto dni budu tažké. no zvadneme to

nicka1

tak vieš, mám za sebou ešte len 3 dni, ale som sa povážila a mám o 1kg menej...a ty si na tom ako? Ale už sa nechcem vážiť...len každý piatok...

atam

no tak ti drzim palce,pre mna je to dost tazky den,ale na dnes som si urobila dusene jablka so skoricou a tiez si beriem este aj ine ovocie.uz badas na sebe nejake zmeny???a vazila si sa uz???

nicka1

atam nie, nepletieš... mám 4. deň, hej, vitamínky... som si priniesla do práce len surové ovocie, nič sa mi vymýšľať nechcelo, tak si nakrájam na obed na tanier a všetko to tak pojem... :D