Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

atam

ahojte dievcata....tak som sa teda postavila na vahu po 8 dnoch a mam dole 3,5 kg....
som uplne nadsena,ale aj tak mam pocit,ze len cisla sa znizili,na tele zmeny velmi nebadam....alebo som uz na seba taka prisna????
dnes mam masko so zeleninou,aj ked nan nemem velmi chut,ale co uz...

nicka1

brnka1110 nevadí...pokračuj ďalej... zvládneme to... ja sa tiež na seba hnevám za ten keks zo včera, no čo už.... len to hlavne nevzdávaj... :)

brnka1110

ahojte dievcata,

tak ja som to za poslednu dobu riadne pokaslala.. som bola dlhsie na sluzobke a uuuuplne vsetko zle... achjo.. ale idem dalej... len som straasne nestastna zo seba...

jancaf

Juj, zabudla som nemam 90-dňovku 1.vydanie idem len podľa 2.hého vydania vadí al. nevadí? Včera som to zoháňala po knihkupectvách a nič.

nicka1

jancaf neboj, zvládneš to, aj keď niekedy spravíš nejaký prehrešok, tak to ber s rezervou, ja som včera napríklad zjedla keks, čo som vôbec nemala, ale mala som hrozné nervy, tak som musela niečo sladké... Ale ododnes už žiadne prehrešky... :D

jancaf

Dik nicka, a to som pochodpila že budem musieť začať dnes lebo včera som spravila toľko prehreškov, že som to zaklincovala o deviatej večer dezertom. Takže včera hojno a dnes diétka. Netreba mi veľa, viem ale keby si ma videla čo z toho keď po pás 36 a pod pásom buldozér a som nešťastná z toho že si nemôžem kúpiť normálne nohavice.
A hlavne som nespokojná sama zo sebou. No veď uvidíme ako to zvládnem dnes. Ale keď budem čítať Vaše diskusie tak ma to hádam bude držať nad vodou a vydržím.

nicka1

dobré ránko kočky moje... :D tak vidím, že ste sa držali statočne... pekne, pekne, len tak ďalej... :D A čo papáte dnes? Ja akurát chrumam 2 jablčká, a na obed mám zeleninový šalát + filé + maličký kúsok celozr.chlebíka, a na večeru to isté pol, ale bez chleba
atam rýchlo daj vedieť, že čo a ako ty... :D koľko išlo dole? :) normálne som zvedavá... :D

atam

ahojte,tak som doma z prace,den som zvladla na ovoci,ale predsa len maly prehresok,dala som si musli tycinku,no co uz,ale zajtra zacinam novu stvordnovku,tak to bude hadam ok.
tesim sa,ze mame novu clenku,vitaj jancaf....
mam obavy postavit sa rano na vahu,dufam,ze nezazijem velke sklamanie a ze aspon daco zislo dole....ved vas zajtra rano poinformujem....tak dobru nocku vsetkym....