Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
asi som si to nevsimla,alebo som na to zabudla...zeby som to skusila aj ja?
atam už som to písala na začiatku... normálne uvarím ryžu, sóju, zmiešam to aj s bylinkami rôznymi (napr. petržlenová vňať, kôpor). To som si robila hocikedy aj mimo diéty + ešte tvrdý syr som si do toho dávala za tepla a on sa tam tak fajne roztopil potom... no mňaaaaam... :D ale teraz bez syra, to je jasné... :(
nicka:ja som s cvicenim na tom tiez biedne...cvicim sice kazde rano,ale len par cvikov na brucho,zadok a vnutornu stranu stehien...ale unac ziadne fitko,orbitrek ani nic podobne...
ako si robis to rizoto???
atam no k tomu cvičeniu, každý deň si hovorím, že už budem a ešte stále nič... no teda naposledy som predvčerom cvičila, ale to som sa veľmi nepretrhla, to nie...no.... a zajtra si asi znova spravím to rizoto so sójou, ja za to nemôžem, ale mne to veľmi chutí... :D
nicka:ja mam nachystane varene kuracie masko so zeleninou,ele fakt nan nemam chut...uz dnes sa tesim na zajtrajsi skrobovy den...dam si nieco,co mam rada...ozaj,davas si k obedu aj chlieb???ja som ho uplne vylucila z jedalnicka...
vies,co?idem sa dat kavu,na tu mam momentalne chut...pijem ju bez cukru a mlieka odjakziva,tak s tym nemam problem ani pri diete a napijem sa vody...
no a popri tom sa idem pustit do varenia pre manzela...robim mu vydatnejsie jedlo,ako mame my,ale nevadi...
chcem sa ta spytat,ci popri diete aj cvicis???
atam ja mám tento deň celkom rada, aj keď najradčej mám škrobový, to fakt... :D ja mám dnes šalátik kapustový, a filé... mňam, sa na to teším... :D a ty čo máš?
dievcata,mate dnes vsetky bielkoviny????co mate na obed???dajte nejaku inspiraciu,mna tento den nejako nenadchyna....
atam super... ja sa povážim až v sobotu, alebo v piatok, som zvedavá, dúfam, že budem mať dolu apsoň 2 kg... :)