Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
atam: hladovkou to nazyvam preto, lebo od rana dopoludnia v podstate mas v jedalnicku pit len nejake vody a stavy, a kazdy 4 den iba ovocie, pricom kazdy 29 den cely den iba pijes vodu. Ak mas pritom vykonavat este nejaku fyzicky namahavu pracu, tak to tvoj organizmus asi dlho nevydrzi.
A s mojou vahou: mam priemernu postavu, prusku vysunute trochu dopredu (chcelo by to par kil ist s vahou dole), akurat mam ten problem, ze mam rada sladke, a nedokazem sa vzopriet natolko, aby som 3 mesiace jedla "skoro nic" a nieco schudla. Inak proti rozdeleniu jedalnicka na bielkoviny, sacharidy, uhlohydraty a vitaminy nic nemam, to je predsa zaklad delenej stravy. Namiesto diety som od vcera zacala skakat na svihadle a chystam sa tomu i cviceniu venovat pravidelne.
chcem ist aj ja na 90-dnovku, i ked som ju drzala uz XY krat. ale nezacala som presne 29.-teho, ale asi zacnem zajtra. totiz nejde mi len o to, ze sa blizi leto, ale o to, ze sa chystam na 2 svadby, tak by som chcela pekna byt v satach. ale to su az koncom augusta a koncom septembra. takze mam cas, len si musim svihandel :)))
rita:ja si nemyslim,ze je to hladovka,ved jes normalne,akekolvek mnozstvo,len delis potraviny na bielkovinu,skroby,uhlohydraty a nesmies ich kombinovat....v prvych dnoch ide o poriadne sebazaprenie,ale po case si na to organizmus zvykne a nepripada ti to divne.Ten jojo efekt,hm...mozno...ale ak si po diete clovek dava pozor na kombinaciu jedal,tak nevidim problem....neviem,zisti to na vlastnej kozi...
ty asi nemas problem so svojou vahou,vsak???to ti mozeme my ostatne len zavidiet...
kamaratka drzala tuto dietu 90 dni, bola velmi spokojna, schodla asi 15 kil, ale ked som jej po case povedala, ze by som sa na tu dietu dala tiez, povedala, ze nie je to dobra dieta, lebo vsetko sa jej po prestani s dietou vratilo, vraj velky jojo efekt to ma. Myslim ze to nie je dieta, ale hladovka, zhladom k tomu, ze som si podrobne nastudovala z coho pozostava strava.
brnka:skusala si tu pizzu z knizky??ja som si ju robila ale so zmenami,urobila som si viac menej taky suchar. Z vody,muky a soli,som spravila cesto,vytvarovala na pizzu,natrela som to paradajkovym pretlakom zmiesanym s trochou kecupu a oregana,navrch som si dala sampinony,papriku a por a dala upiect.ja som bola spokojna a chuti mi to,aj ked je to tvrde,ved vravim taky suchar.
brnka,tak super s tym plavanim,ja raz za cas este obujem korcule,ale teraz nam pocasie neprialo...
tak babenky,idem sa pustit do toho varenia....ozvem sa ....