Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
labu,ty mas dnes vitaminy???ja skroby,dala som si ryzu...aj ja som daka nanic, unavena a od vcera mi je stale zima....
Ahoj atam, čo si mala dobrého k obedu? Ja mrkvový šalát s ananasom. A najradšej by som si ľahla do postele, niečo na mňa naliezlo a ja musím byť v práci...
halooooo,kde ste kto????ved daco popiste...ja som uz po obede...idem si uvarit kavu...
ahojte...ja mam dnes tiez moje oblubene skroby,dam si urcite ryzu,ale este neviem na aky sposob.Ja som sa dnes zobudila velmi hladna,tak som sa dala par hrozienok a akurat pijem kavu...
Ahojte dievčatá,tak dnes máme škroby,ja si robím,zemiačiky s čínskou kapustou,zemiaky na cibuĽke,kvapka oleja,čer.paprika,zeniaky a trošku nakrájanej papriky a paradajky-Mňamka.prajem vám pekný dníček.pááá
ahojte....tak mame den za sebou,ja uspesne na kuracinke so zeleninou,len teraz dako pocitujem hlad,tak sa este napijem vody a idem rychlo spat...zajtra hura na skroby....dobru noc...