90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

atam

labu,ty mas dnes vitaminy???ja skroby,dala som si ryzu...aj ja som daka nanic, unavena a od vcera mi je stale zima....

labu77

Ahoj atam, čo si mala dobrého k obedu? Ja mrkvový šalát s ananasom. A najradšej by som si ľahla do postele, niečo na mňa naliezlo a ja musím byť v práci...

atam

ahojte...ja mam dnes tiez moje oblubene skroby,dam si urcite ryzu,ale este neviem na aky sposob.Ja som sa dnes zobudila velmi hladna,tak som sa dala par hrozienok a akurat pijem kavu...

rejocka

Ahojte dievčatá,tak dnes máme škroby,ja si robím,zemiačiky s čínskou kapustou,zemiaky na cibuĽke,kvapka oleja,čer.paprika,zeniaky a trošku nakrájanej papriky a paradajky-Mňamka.prajem vám pekný dníček.pááá

brnka1110

Dobre ranko dievcata,

ako ste to zvladli vcera ? ja som sa drzala tak dufam ze dnes budem pokracovat dnes mam uh tak budem papat pizu, uz sa na nu tesim....
tak pekny dnik zatim :o)

atam

ahojte....tak mame den za sebou,ja uspesne na kuracinke so zeleninou,len teraz dako pocitujem hlad,tak sa este napijem vody a idem rychlo spat...zajtra hura na skroby....dobru noc...

brnka1110

a k tej diete ... ved tu sa tak strasne vela papa ze hruza... ziadna hladovka a to ze je vitaminovy den len telu podla mna prospeje... a keby sme mali vsetky nejaku fyzicky narocnu pracu tak asi by sme moc nepotrebovali chudnut...