90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

rejocka

Ahpjte babulky,no ako ste prežili dníček???Ja som dnes mala pizzu s hríbikmi a capucínovú fit tyčinku-mňam ochutnajte a zabudla som horkú čokoládku-až teraz si na nej pochutnávam...pekný večer pááá

zrela žena

kocky uspesne dalsi den za mnou.Akurat som dojedla cestoviny s kecupom a som rada,ze mam tento den za sebou.Pre mna je UH najhorsi,bo mi tie cestoviny moc nechutia a vyber nie je nic moc.:-(

atam...nemyslela som to v zlom,len som mala pocit,ze nas je tu uz pomenej.

labu77

Ahoj atam. Ja som si minule umiesila a urobila pizza rožky. A ešte ma napadli lasagne, alebo fliačky so sladkou kapustou, ja to teda milujem

atam

ahojte...kde ste vsetci???dnes mam UH,este neviem,co budem papat....poradte mi,prosim,co s neustale nafuknutym bruchom????neviem preco,ale stale mam ten pcit,ze moje brucho je ako balon,myslela som,ze to po case prejde,ale ved uz je to trinasty den,co drzim dietu....

dudinka

čaute,poradte mi možem miešať ryžu so zemiakmi v jednom jedle?obe patria do škrobov ale neviem či ich smiem miešať,či to nie je ako s bielkovinami.tak neviem poradte prosím

atam

zrela zena:preco sa ti zda podpora na fore slaba,ved kazda z nas referuje co a ako....
ja som mala dnes tiez ryzu,dala som si aj kusok chleba,lebo som ho nemala uz desat dni...vobec nevadi,vsak???
zajtra neviem co urobim,mam UH a nestiham si do prace nic ukuchtit,tak co keby som si vymenila zajtrajsok za vitaminy a v piatok by som si dala UH???mate skusenost so zamenou dni???

majuska125

zrela zena:wed to je zalostne malo ako papas,:)preboha babyy vy si fakt myslite cim menej budete jest tym viac schudnete,wiete ako som schudla 2kila v nemocnici bez ziadneho pohybu?
ranajky:rozok s maslom
desiata:jablko
obed:ryza,alebo tarhona,plus polievka
olovrant:suchy rozok
vecera:daky kentus:)alebo 2male krajce chleba
2vecera:1krajec chleba
Toto nam dawali w nemocnici a shcudla som z tohto co som si myslela ze priberiem a k tomu este som mala aj zo dva krat sladke veci takze zabudnite ze cim menej jete viac schudnete kravina skor via pirberiete:)

zrela žena

ako pozeram,dako to pisanie a podporovanie sa navzajom slabne.Dnes mam 6 den uspesne za sebou, R:jablko, O:paradajkove rizoto,V: to iste,len ovela mansia porcia,bo mi je nejak divne.A samozrejme 5 kav s mliekom:-)na co nie som moc pysna!