Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
Ja som dnes na bielkovinách, ale už teraz premýšľam, čo si dám v stredu. Máš nejaký tip?
Ja mám v piatok vodový deň, už sa aj teším, uvidím ako ho zvládnem. Na ktorom dni si teraz ty atam?
ahojte vsetci...ja som este stale zo seba znechutena,ze som tak tu dietu porusila,pokracujem vsak dalej,ale...kto ma dnes UH???co papate???
Ahojte babenky, tak ja som na 25dni. Dnes som sa vážila, a mám o 4kilečka dole. Mne ani tak nejde o kilá... skor ma teší že je to vidieť aj na centimetre. Je mi fajn, naučila som na inline-och, a pravidelne chodím cvičiť, aj som sa pár krát vybrala behať. Len to moc neudýcham, tak aspoň pomalšie. Neženiem sa za úspechom.
No pravda pravdúca je, že do narodenín mi zostávajú ešte dobré dva mesiace a ja to potrebujem a hlavne by som mala dostať darček vo forme dovolenky od priateľa, tak sa chcem páčiť :D
Dnes som si pripravila kuracie masko s kapustičkou. K Atam, ako sa darí? Čo brucho, ešte stále nafúknuté? Skús Espumisan..
Ahojte dievcata, drzi palce vsetkym,ktore uz zacali, ja sa k vam pripajam zajtra :D
Uz som absolvovala 90 dnovu dietu asi pred pol rokom..aj ked trvala iba nejakych 40 dni schudla som 8 kg a citila som sa super, ale potom som povolila a preto teraz zacinam odznova.Majte sa zatial
ahojte kocky...dnes som na 10 dni,zatial celkom v pohode,bez prehreskov,az na tie kavy s mliekom. R:2 broskyne,O:ryza+zelenina,V:to iste ako obed.Zatial som sa nevazila,ale vobec nemam pocit,zeby slo nieco dole.:-(
atam....pokracuj dalej,z prehreskov si nerob tazku hlavu.Ja som mala ist vcera na grilovacku,ale kvoli diete som ju zrusila.Ani nie tak kvoli jedlam,ale hlavne kvoli vinku.:-(
ahojte,pozeram,ze ani vy ste tu dlho neboli....ja sa len chcem "pochvalit",ako som maximalne piatok,sobotu zlyhala...boli sme na oslave a vratili sme sa vcera vecer...jedlo od vymyslu sveta,sladke napoje a aj "poharik"....no co na to poviete????
no ale dnes mam uz zas len ryzu,kedze pokracujem vo svojich nasledujucich dnoch....
takze tak,no co uz...idem dalej...
ahoj brnka,dnes su to same prehresky a este ideme vecer na oslavu....no nevadi,presne ako vravis,prehresky neprehresky,ideme dalej...zajtra zacinam stvrtu stvordnovku a slubujem:-),ze sa budem snazit....
a ostatne dievcata,kde ste???
ahoj atam,
ani nevrav ja som uz chcela stokrat prastit.. a tolko prehreskov kolko som mala tento tyzden tak hrozne.. jaaaj aj so sluzobkami... ale nic to dnes davam ovocie a zajtra mozno tiez... ja som si zoparkrat dni vymenila a podla mna to vobec nevadi... chcela by som pridat trosku viacej pohybu lebo si myslim ze to asi trosku viac pomoze a aspon ma to nastartuje lebo nejako prilis casto mam pocit ze kaslem nato....
ale nie my to zvladneme len musime vydrzat.. takze ziadne take a sup pekne sa zdravo stravovat a sportovat a nase vysnivane kilecka sa urcite dostavia...
ahojte....skoda,ze ste mi nikto nenepisali o tom mojom nafuknutom bruchu,asi mi neviete poradit...no nevadi...
ja som dnes mala do vecera len banan a jablko,potom vecer som si dala musli tycinku a detsku vyzivu s musli...
zajtra mam ovocie...asi ho prestriedam aj so zeleninou...vecer ideme na oslavu,tak neviem,neviem...
dievcata,mna zacina chytat pocit,ze neviem co dalej,mavam stavy,ked si poviem,ze koncim s dietou...potom sa na seba hnevam...sice pokracujem,ale....bojim sa, ze zlyham...