Ako najrychlejsie schudnut z brucha?

stefka

mam problem shudnut som prilis pri seba mam nad vahu a neviem ako na to potrebujem shudnut z brucha bokov a zo zadku a z stehien skratka zo vsetkeho co co najrychlejsie pomozte mi

Lavronne

Na brucho je Jednoznacne cislo 1 cvicenie!!!
Z cvikov môžem odporučiť zdvíhanie nôh vo vise, brušáky na fitlopte, klasické skracovačky. Cvikov je veľa, treba cvičiť také, ktoré najviac vyhovujú tvojim možnostiam.
Cislo 2 - Strava
Preto popri tréningu brucha je dobré prispôsobiť aj stravu. Vynechať tučné jedlá, nejesť sladkosti, skrátka stravovať sa zdravo.
Cislo 3 -
Črevná sprcha – colon hydroterapia, ako významná prevencia rakoviny hrubého čreva a zároveň účinná detoxikácia celého organizmu.
Naša kuchyňa skladajúca sa z bielej múky, tuku, cukru a enormnej spotreby mäsa vedie k usadzovaniu nánosov v hrubom čreve a k narušeniu jeho mikroflóry.
Črevná sprcha (hydrocolon), je najúčinnejšia metóda mechanickej očisty hrubého čreva. Táto metóda má v prírodnej medicíne veľký význam, pretože črevo má významný vplyv na chod celého organizmu, od imunity cez nervy až po metabolizmus.Spravidla sa doporučuje 5 základných výplachov po sebe, všetko však závisí na stave čreva a veku. U mladých ľudí to býva 5-6 výplachov, u strednej generácie 7-10 a u starších ľudí a ľudí s nadváhou aj viac ako 10 výplachov. Čím viac nánosov vekom pribúda, tým je čas potrebný na ich odstránenie dlhší. V rámci prevencie rakoviny a detoxikácie je doporučené zaradiť črevnú sprchu aj u „zdravých“ ľudí aspoň 2x ročne v rámci jarnej a jesennej očisty.

Na čistenie čreva dbáme v zásade pri každom zdravotnom probléme, predpisovaná je často pri chorobách kožných, pľúcnych, onkologických, reumatických, močových a gynekologických, ale aj alergiách, tráviacich problémoch, migrénach, chronickej únave a strate vitality, poruchách spánku, závratiach, psychických problémoch ako strach, úzkosť, agresivita, náladovosť atď.

lolaaa

ahojte ja mam problem s nafuknutym bruchom a nemozem sa toho zbavit uz ale 2 roky. Neviete mi prosim nejak poradit ako sa toho zbavit ? Vyzera to fakt skaredo ked mi z kazdeho tricka trci taky balon :(

tinulik24

Pre figurkami - vyhoď z jedalnička aj tie sladené vody - nahraď ich nesýtenými minerálkami alebo stolovými vodami a taktiež nesladeným čajom. Snaž sa soliť čo najmenej pretože soľ zadržiava vodu v tele večer po 6 už nejedz vôbec nič-myslím že sa to dá bez problémov zvládnuť.

Mitchie

Díky bobinecka112!MOc mi tvoj recept pomohol.Síce som schudla za mesiac o dva kg menej ako ty,ale to nevadí!DííííííKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

figurkami

ja tiez neviem schudnut z brucha. mam problem s tymi tukmi pod pupkom. stravovat sa stravujem normalne. sladim si sice caj - hnedym cukrom (pijem iba rano),pijem sladke vody naopak sladkosti vobec nejem. a inak neviem, kde by som mohla robit chybu v jedalnicku. inak beriem lieky na stitnu zlazu, ale tie by mi mali urychlovat metabolizmus. brucho mam stale take iste, ci cvicim alebo nie... uz ma to stve.

tanusska

cavte ludia poradi mi tu nieko ako najucinnejsie zhodit par kilogramov:)neviem podla coho sa tu riadit,jeden pise ze vecer nejest jogur a ovocie a druhy tvrdi opak:)co mam robit??

MarekSulak

Za schudnutie z brucha je hlavne zodpovedná strava a metabolizmus. Je to zásobný tuk, keď sa budete stravovať tak aby telo nemalo dôvod robiť si zásoby tak tuk zíde dole. Na večer určite nie ovocie ale ani nizkotučný jogurt. Jogurty majú tak veľa sacharidov že lepšie je si dať mäso :D ... ale nie na večer keď tak zeleninu a syr. A baby dávajte si pozor koľko bielkovín denne zjete, mali by ste zjesť toľko gramov bielkovín koľko kilogramov vážite. To znamená keď mám príklad 60kg tak denne by som mal zjesť 60g bielkovín. Budete mať pevné telo, metabolizmus v poriadku, pružnú a peknú pokožku atd.

Mimi323

To som si ani nevšimla, vážne 13 kil za mesiac? Takže teraz máš 47? Nie je to trochu málo?
Ja som schudla prvý mesiac 5 kg a teraz išiel za týždeň dole ĎALší KILOGRAM :) A ešte viem, že tuk je ľahší ako svaly, takže prvoradé pre mňa je, do akých nohavíc vojdem :)