Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
Co keby sme sa dnes odmerali?
Prsia - pas - boky a potom si napiseme napr. o mesiac ake mame miery.
Idete na to?
chudnucagirl:ja to vidim na vahe,stehna vidim,ze sa v obvode zmensili,ale nemerala som sa...zacinam byt utla vo vrcnej casti svojho tela:-),brucho je stale zle a zadok asi tiez,vidim nesumer svojej postavy,co ma hneva...
ja zatial satnik nemenim,nohavice su mi sice uz kus volnejsie,ale su stale nositelne,tak to asi nebude taky velky ubytok :-(
Ja som sa tiez na zaciatku neodmerala,len odvazila.Ked som zacinala vazila som 72kg.Pred dvoma tyzdnami som mala 69,5 - 70kg.
Odvtedy som sa nevazila.Takze momentalne neviem kolko vazim a chcem sa odvazit az v nedelu.
Mne nevadi aj ked budem chudnut pomalsie.Ale ked sa dostanem do augusta pod 65kg budem stastna.Budem si moct obliect to co mam uz dlho odlozene v skrini,lebo ma uz nebavi kupovat si velkost 40.Mam velky problem s kupovanim rifli,lebo vsetky velkosti su 34,36,38 a 40 mas par kusov,z ktorych sa tazko vybera.
Uz som pri 72kg vyzerala ako taka buchticka a vadilo mi to.Jeden cas som dokonca vazila 76kg a to bolo hrozne.
V nedelu tu napisem svoju vahu.
Ahoj, dietu dodržiavam. To musím priznať. Snažím sa pravidelne chodiť na bosu 2x týždenne a do toho in-line a občas si vybehnem na 30min.
Musím priznať, že je to vidieť i v cm, ale presne nemožem povedať, lebo som sa nezmerala na začiatku.Problémová partia je brucho. Zadok je ok :) Oblečenie ale ukazalo svoje, a dnes si idem vybrať nové nohavice. Do ostatného ešte nechcem investovať
Chudnuca girl, a čo s tebou, koľko kg a cm išlo dole?
Drzim Vam dalej palce.
atam : Verim, ze aj napriek prehreskom v diete urcite dosiahnes svoju vysnivanu postavu.
labu77 : A dari sa Ti dodrziavat dietu?
Ja som zacala dost plavat, minimalne 4x do tyzdna si dam hodinu v bazene.
Tak uvidime co to urobi s mojou postavou.
Atam a labu77 tie kila vidite len na vahe alebo ich vidite aj na svojom tele,na obleceni?
Ja mam pocit,ze to je len na vahe a akosi si stale pripadam tucna :-(
chudnucagirl:no ja aj labu urcite chudneme...
ja som zacinala s vahou nieco cez 70 kg,vyska 176,konecny ciel 60 kg
dnes som na 25.dni diety,zatial som schudla okolo 4 kg,uz sa odvazim len po vodnom dni....u mna to ide pomaly,lebo som mala dost kvalitnych prehreskov...staci???
Ahoj, tak ja chudnem tiež. Dnes som na 35.dni
Mám dole 6kg a chcem ešte 6kg. Ešte že tu niekto zostal.
Ahojte baby, dnes mam vitaminovy den.Na ranajky som si dala grep.Na obed si idem urobit zeleninovy salat z cinskej kapusty,paradajok a uhorky.
Baby ja uz mam zmatok kto na tomto fore chudne.Napisali by ste tu baby ktore chudnete,ako dlho - kolko ste vazili - kolko ste schudli - aku vahu chcete dosiahnut?
Dakujem pekne.Ja sa odvazim v nedelu,uz som sa dlho nevazila.Tak som zvedava.No nemyslim si,ze nejako extremne chudnem,lebo som mala pred tyzdnom dost vela prehreskov.Nebola som doma musela som sa stravovat mimo domu a aj ked som jedla delenu stravu,nedalo sa tie 4 dni striedat.Tak am to mrzi,ale od pondelka som uz konecne zase nabehla na normalny system striedania 4 dni.
Chudnem 25 dni - ked som sa vazila pred 2 tyzdnami mala som o 2,5kg menej - vysnivana vaha 65-64kg.
Pekny den Vam prajem
ja_ona: Kolko mas rokov?
ja_ona, nikto ti nechce ubližovať, len sa ti snažíme vysvetliť, že to čo robíš, sa ti vráti jo-jo efektom za istý čas