Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
Ja by som sa takto rada stravovala nadalej,takze pre mna to 90 dnovou dietou nekonci.
Ja mam 23 rokov.
Dufam,ze za ten mesiac a pol do augusta schudnem aspon 3-4kg.
Mne vadi najma to,ze nemam take krasne ploche brusko a ked mam oblecene dvojdielne plavky,tak to sadielko tam je vidiet :-(
A dalsi problem su silne stehna :-(
priateľ si toho všimol preto, lebo ma nevidel dlhšiu dobu, bol v zahraničí a pre neho to bolo viditelné. A k tomu cieľu, nedávaj si tak vysokú métu, bolo by to iba horšie v tom, ak by si to nezvládla za aký ten čas. Ono chudnutie je tiež o pocitoch a začína to v hlave. Ak si v pohode, všetko pojde, aj ked niekedy trošku pomalšie.
A buchta isto nie si. Veď máme podobnú váhu. Sme krásne, že? Mne bude v auguste tridsať.
labu77: Tak to mas super partnera.Kolko mas rokov?
Ja som preto smutna,lebo mi nikto nic na to nehovori :-(
Tiez cvicim,bud aerobic alebo si idem zaplavat,zahrat tenis.
No este mi nikto nic nepovedal.Ale kedze som riadna buchta,tak chapem,ze to nie je vidiet.
Normlane rozmyslam,ze si dam ciel az pod 60kg.Lebo mam pocit,ze aj ked budem vazit 65kg nikto si to nevsimne.A to uz by bolo pre mna poriadne demotivujuce.
Ten moj si to všimol, ale aj vie, že držím nejakú diétu a pravidelne cvičím. Podporuje ma v tom všetkými desiatim a som velmi rada.
labu77: Tak verim,ze rodina bude poriadne prekvapena :-)
Priatel mi na to nehovori nic.Ani som od neho este nepocula,ze vidi,ze chudnem a pod.
Ale neodradza ma to,ked budem mat dole 7-8kg,tak snad si to uz vsimne aj priatel aj okolie.
Ani rodicia mi zatial na to nic nehovoria.
Takze mam pocit,ze to ani nie je vidiet,lebo mi na to nikto nic nehovori.
A co Vy a Vasi priatelia,manzelia,rodina,okolie?
Vsimol si niekto ze chudnete?
ja sa odmeriam večer doma a hodím to sem, určite. Ja som začínala s váhou 74,5 a naši ma nevideli už mesiac a ďalší ma neuvidia. Na východ sa zberám až 11.júla na narodeninové party..
Ako to zvládajú vaše polovičky? Podporujú vás v diete, alebo odhovárajú, že je to iba dieta a je potrebné viac športovať?
atam : Urcite sklamana nebudes,ak si schudla na vahe,tak aj na cm.
Ja sa odmeriam 18.7 a som zvedava ake budu miery.
Ja mam miery 100-78-103,5.
A bola by som rada ak by som mala miery 100-70-95.
ja som sa merala na zaciatku diety a risknem to az po 29.dni-vodnom...nechce sa mi do toho,bojim sa,ze budem sklamana...