Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

beatrixxx

poliewocka, s tými košmi to bola dobrá poznámka.... aj u nás sú vždy hneď zaplnené, dokonca máme na jednej chodbe iba !jeden kôš!, takže sú často zabalené vložky a tampóny obhádzané aj okolo neho.... a potom sa upratovačky sťažujú že robíme bordel. Ale tak kde to máme dať, držať vo vreckách a doma zahodiť alebo ako si to predstavujú? :D Alebo splachovať do záchodu? :D

poliewoocka

Beatrix, ja si veci vzdy davam do vrecka. Pouzivam sice tampaxy,ktore sa zmestia aj do dlane, ale kym som pouzivala vlozky, tak do vrecka nohavic alebo aj pod tricko:) boze ved menstruacia je nieco prirodzene..obcas su to sice blbe pocity "hanby", ale ked si uvedomis, kolko bab v skole to ma, prejde ta to. U nas su vzdy plne smetne kose na vlozky a tampony. Kazdu prestavku. Kazdy den!

beatrixxx

inak baby by ma zaujmalo že ako vy pašujete v škole vložky na WC??? ja to mám všetko v takej malej kabelke, ale je mi to dosť trápne-veď každého henď musí napadnuť čo v nej mám!!

beatrixxx

no praveze mne by sa tie obrúsky zišli.... že napríklad v skole, kde nemám možnosť sa tam dole umyť, by mi to boli príjemné:) rozmýšľam, že si radšej kúpim destké vlhčené obrúsky, sú 1000-krát lacnejšie a uškodiť by to nemalo.
No a aj mi máme telocvikára-ibaže on je taký dement že nás za to neospravedlní!!!! Povie, že mi sme ešte mladé, nemáme mať čo žiadne kŕče, tak nevidí dôvod že by sme nemali cvičiť. Taký dement! A čo nevie, že práve mladé baby mávajú kvôli hormonálnej nerovnováhe najväčšie bbolesti??? DEBIL !!!! Raz ma takto donútil cvičiť v 2. deň krámov (najsilnejší) na hrazde!!!! Z vložkou!!!! To bol fakt super pocit, ako sa to vo mne všetko prelievalo!!!! Našťastie, teraz muu už jednoducho poviem že NECVICíM, nech mi dá poznámku. A dá mi! Ale nebude ma v týhto dnoch do niečoho nútiť!!!! DEBIL SPROSTÝ!!!

zuzic

mna to hrozne ponizuje ked sa pyta a ty preco necvicis? a ja ze zo zenskych dovodov. a on ze a to su ake? alebo raz som bola nastvana tak som donho nahucala ze mam kraaaaaaaaaaaamy. no skoro ma zabil ze jak sa to vyjadrujem :P ale tie pohrdave pohlady spoluziacok... asi by som mala zacat s tamponmi. ale ked ja sa tak bojim :P

sranda_neee

tak, my baby sme si na strednej hlasili, ktora ma "cervenu" :)) a teraz aj v robote...a vyraz "mam zabijacku" znamena prve, silne dni :))

baby, urcite sa nehanbite... je to uplne bezna vec, a otec sa vam urcite nebude smiat ani sa nesmeje...

a este, bezny vyraz pre vymenenie vlozky je "prebalit sa" :))

zuzic

tak to naozaj iba na chvilu.pri mojich kramoch mozno na stotinu:P
beatrixxx: mam tiez 15 a poviem ti ze pri vymienani vlozky a pri tom suchotani je to fakt trapne:P hlavne na skolskych wc alebo doma vies mam brata. ale on je uz dospely tak to chape no ked som s tym zacinala :D s tym kupovanim presne jak ja:P a ten pocit podla mna za to stoji/aj ked to sa mi hovori ked momentalne nemam kramy :D/ a inac uz si skusala tampony? ja este nie

sranda_neee

to ma este teraz napadlo, pockaj ked budes kupovat kondomy - 12 ks balenie a pri pokladni v tescu bude mlady chalan - brigadnik :)))

intimne obrusky ani nepotrebujes... a ked sa ti uz ob zdaju drahe, tak neviem... ak je vo vasom meste DM-ka mozes skusit tam pozriet, ale inak... skor si kup intimny gel na sprchovanie... pocas kramov taky super pocit, ze si aspon na chvilku super cista :))