Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

beatrixxx

inak keď som už založila túto tému, potrebovala by som poradiť niake obrúsky na intímnu hygienu.... ktoré sa dajú bežne dostať v drogérke... ale aj obyčajné od značky AB sa mi zdajú strašne drahé:((

beatrixxx

no ja sa o to pokúsim, určite, keď sa nyskytne niaka správna chvíľa:) a tvoja mama s tebou nehovorí ani o ostatným takýchto veciach??? ani vôbec o sexe alebo tak?

Jaaaaa

beatrixxx:aha tak asi je v tom prblem.urcite hej.vysvetli jej ze mas nato vek.
a mala by si o tom nieco vediet.:)
ale inac mas super mamu:)ja taku nemam:(

beatrixxx

no... ale najčudnejšie mi je, že o ostatných veciach súvisiacich s dospievaním sa s ňou môžem baviť... úplne v pohode.... nakupujeme spolu podprsenky a smejeme sa na obrích veľkostiach :D rozprávame sa o masochistickej epilácii nôh strojčekoch.... rozmýšľame, komu kúpime inkontinenčné vložky :D ale keď už príde na niečo, pri čom tróni prídavné meno menštruačné, tak je ticho... a viem asi aj prečo taká je.... totiž moja stará mama mi ešte aj teraz zapcháva uši, keď je niekder reč čo i len o niečom "menštruačnom" či sexuálnom :D myslím, že keď moja chudina mama dostala prvé krámy, ani nevedela čo to je (vtedy to nebolo také medializované) a teda pochybujem, že jej o tom jej mama rozprávala.... možno od toho má také ... komplexy? o tejto téme.... tak či tak, myslím že by aj jej pomohlo keby sa o tom porozprávala... čo i len so mňou:( .... raz ju niako prinútim...

Jaaaaa

beatrixxx:ahaa uz som si vsimla...tak tvoja maama je trosku...:)(nic v zlom)
a ona o tom vie ze ty sa preto tak trapis?

beatrixxx

no tak zoberme si to takto... dajmä tomu, že muži majú krámy a niake to naše pohlavné ústrojenstvo.... pred tým ako by si zaviedlo tampón by si veľké % z nich ani len ruky neumylo :D

Jaaaaa

beatrixxx:to s tym kladivom:hh dost drasticke:Dalee asi tak:)inac ale chlapi su ine prasce(cest vynimkam)....zee?mi zeny aspon niesme take prasce:)