ahoj beatrixxx, ja mam kramy uz 6 rokov a nikdy som si nedala tampon, osobne som proti tomu, a vzdy som vedela nieco vymysliet aby som nemusela ist na kupko ked som to mala. Ja mam to stastie ze nemavam krce, alebo len veeelmi maaaalo kedy, a preto so na zkladnej aj na strednej vzdy cvicila, aj napriek tomu ze to bolo dost neprijemne behat s vlozkou. Ale dalo sa to, ja som chodila aj na sutaze sportove, a casto som to mala aj vtedy, ak ti mozem poradit nevyhybaj sa cviceniu,,,dnesne baby strasne malo cvicia,,mne velmi pomoze ked si dva dni aj tri dni pred tym ako dostanem pocviciiim,,potom nemam krce, a toto praktizujem uz dost dlho. Ked som si mala vymienat vlozku na zachode tiez mi bolo trapne suchotat stym,,,ale vzdy som si predstavila ze radsej sa strapnim na minutu v zenskom zachode pred babami ako pred celou skolou s cervenym zadkom. :D a z obrukov su dobre, Laktacid,,,ale vyskusaj viacere, ze ktore ti sadnu,,,a to ze mas kramy je normalka, keby si ich nemala tak by si nebola zdrava, a ked to mas,,tak z teba ide hormon ktory chlapov pritahuje,,,tak sa nicoho neboj,,,ja som sa o tychto veciach tiez z nikym nebyvila, leo sestry ma vysmiali,aj ked su starsie, a ked sa to mama dozvedela uz bezala za otcom, ze uz som to dostala, a vtedy by som sa najradsej pod zem prepadla. Na zakladnej su chalani ako deti tak to az tak skoro nepochopia, ale casom to bude v pohode,, tak sa maj a vela stastia...