Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

Jaaaaa

beatrixxx:no mna sa akoze mama stale pytala ci uz mam menzes potom som ho dostala a som jej to isla povedat a povedala mi ze si mama dat vlozku...to je vsetko..nikdy sa so mnou nerozpravala o menzese...iba sa ma pytala ze ci uz mam...a ty?

akinom007

1. Ked som mala 15 ako ty tiez som sa hambila a stresovalo ma to ked ma niekto doma alebo v skole na wc pocul suchotat:) tiez som si radsej menila v detskej. Ale postupne mi to zacalo byt jedno teraz mam 24 a uz mi je to srdecne jedno ci ma otec pocuje suchotat:)
2. Taky isty pocit som mavala tiez ale rovnako ako v bode jedna aj to ma po par rokoch preslo a teraz si v ochode kludne vlozky obzeram, citam co je na nich pisane atd..
3. Tak nad tym som sa nezamyslala
oblubene znacky ALLWAYS
intimky-DISCRET
tampony O.B.
ine znacky nekupujem

beatrixxx

jaaa: aspoň niesom sama :( A ako si prežila 1x? Zaujmalo by ma to.... ako tvoja mama reagovala, aj ked jej je to trapne?

Jaaaaa

beatrixxx:ani moja mama sa vobec so mnou o tom nerozprava...jej to pride trapne...ale ja mam nastasie kamosky tazke mam sa s kym porozpravat:)
a ten trapaas s tou nastevou-ja neviem co bi som spravila ja bi som to asi splachla do zachoda...:)ak ked sa to nema.:)a necela by som brata:)

Jaaaaa

ALE FAKT ZASA SI TO ZOBERME TAK:MI nam moz vlozka pretiect ale to sa uz nejako skryt da ale sranda_neee s tebou suhlasim trapas chlapov je ked sa mu postavi:)taak to trapas teda byt musi!:Dnam sa nastasie nic nestavia.ˇ)

beatrixxx

možno z toho mala depky, že starne :D alebo čo ja viem čo.... takčitak, je mi strašne ľúto, že som moje prvé krámy nemohla prežiť s ňou.... mala by som z nich o to väčšiu radosť :(

zjuzjika

beatrixx, no jo, ved o takych veciach s atreba rozpravat, naozaj tvoju mamu nechapem a tie jej trapne vyhovorky, ze nema cas...ved kazda mama sa tesi, ked jej dcera dostane menzes....

beatrixxx

zjuzika: mne na tom čudné nie je teda nič, ale jej asi hej.... teda, bolo mi dosť sestry lúto keď osm jej tieto veci musela vysvetľovať ja, a nie mama... a ja som sa už odvtedy, ako som sa dozvedela na čo slúži vložka, tešila, ako náš raz mama so sestrou zavolá do kuchyne, a budem nám o tomto rozprávať.... mohlo to byť také pekné:(