Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

beatrixxx

ouu, to by som zažiť nechcela:) ale chcem takého šéfa, myslím že sa ešte pekne zachoval :) určite lepšie ako by saa nahneval že si mu zašpinila auto:)

zuzic

juj titinka tak ten trapas ti fakt nezavidim. mne sa nastastie take nieco este nestalo. iba take mensie trapasky ale tie zazila uz hadam kazda

zjuzjika

tampony sa maju menit po max 8 hodinach , co ho mate zavedeny.... ja to tak robim, samozrejme ak citim, ze je plny vymenim skor, ale to sa stava malokedy.... zbytocne by osm ho menila po polovici casu, keby bol len velmi malo nasiaknuty....

myslim si

no si ani nechcem predsatvit RNG ze by som si tampon vymenila az po 8 hodinach - fuj, po 3-4 hodinach ookamzite menim, ... pokial viem tak sa aj maju menit ...

RNG

nuz dievcata, mate trapenie v zivote. Ale nesmiete to brat tak tragicky, je to predsa celkom normalna telesna zalezitost a len hlupaci chlapi sa na to pozeraju divne.
A na ich mienku sa mozete vykaslat.
Nie je tam absolutne ziadny dovod na hanbu aj pri obcasnej "nehode"
Inac nezabudnite, ze prisilne a bolestive periody sa daju znacne zmiernit bratim yamu, pupalkoveho oleja, black cohosh a myslim aj damiany a Dong Quai niekedy.
A na noc nikdy nepouzivajte tampony, lebo je vacsia moznost septicemie cim dlhsie je tampon v tele.
A septicemiu neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi(sice dufam, ze ziadnych nepriatelov nemam, to som pouzil ako slovny zvrat)
Pokial nezacnu vyrabat tampony s niecim antimikrobialnym, ako napr striebom impregnovane, odporucam menit tampony najneskor po 8 hodinach

misiiiii

no titinka, tak to teda bol trapas, to by som ti nezavidela, zase moja sestra mala spoluziacku, ktora bola trochu brzda,,,a raz dostala kramy a nevsimla si to, a tak s cervenym zadkom sla domou,,podotíkam autobusom cca 1hod...
Ale jej sa ani necudujem,,, mne sa raz stalo, ze mi pretieklo, ale aj to len preto ze som si nemala kde vynemit,,,,ale len kusok to bolo vidiet, co som videla nastastie len ja,,,,ale mne je trapne uz len dat prat nohavicky, ked mi to pride,,, :D

titinka

ja som raz išla s mojím šéfom v aute na sociálnu poisť. a ja mávam v pvý deň strašne veľa. nedalo sa tomu vyhnúť. a ja ako sedím, som cítila, že zo mňa tečie. Tam vystúpim a sedana v jeho drahom aute bola od krvi. Ja som mala čierne nohavice, tak mi to vidieť nebolo. To bol taký trapas, ako svet. No tak sme tam vybavili, čo bolo treba. Ale ako domov ? Chudák ani nemukol. Tak som vytiahla z kabelky igelitku a sadla na ňu. Potom vo firme som mu povedala, že to vyčistím. Jemu bolo trápne , lebo zas mi musel nechať kľúče od auta. Tak ale nechal mi ich, ja som išla hore, nabrala vodu , špongiu a drhla. Ale tá krv je potvora, veľmi nechcela pustiť. Bola už aj trošku zaschnutá. Ale tak nejako som to vyčistila, ale na sedane ostal ten poťah taký bledší. Odvtedy chudák ak sa na to pozrie, tak si na mňa spomenie.
Pán riaditeľ, ak toto čítate, prepáčte...
Mimochodom, aby som takýmto trapasom predišla, lebo ja mávam veľmi silný menzes, beriem HAK a odvtedy je všetko OK.

beatrixxx

zuzu, to môže byť alergická reakcia, aj také je... a mne nie je zle od tampónu zastrčeného, ale hlavne z jeho dávania... blleee, už som to písala: len do školy!