Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

sfg

ahojte ja som mala krami a taktiež som bola vonku a so svojim vysnívanim chalanom som flirtovala na lavičke. mala som tampon.. a bozkávali sme sa a boli sme dosť nadržaný a čo sa nestalo nejak som pretiekla že podomnou na lavičke bol veľky flak.. a on kukal či som sa nepočurala .. to bol ale trapas:D:D:D

beatrixxx

jessa ultra binden zo 4 kvapôčkami.... predávajú ich v Dmke a rozhoodla som sa pre ne pre to, že by mali byť ekologické:) ale vyzerajú kvalitne, sú fakt veľmi príjemné a aj sa mi zdá že úplne jemnulilinko voňajú.... a dnes som sa nudila tak som jednu otestovala že koľko vody dokáže nasať :D no a dokázala vyše 50ml :D to je dosť.... tak či tak ich ešte treba otestovať počas krámov, napríklad či sa netrhajú a tak :D dám vedieť, len mi najprv krámy privolajte :D

beatrixxx

uff, asi by som oproti vam mala byt ticho :D

ja to mam dostat dneska, ale niako nic..... tak som sklamana, ja som chcela mat aspon raz kramy v niakom tom mesacnom intervali ...

ivanki

ja mám tiež prvý deň veľa. a som pokladníčka v tescu. tam keď si sadnete, nemôžete len tak vstať, že idete sa prebaliť. A pretiekla som. Stolička umazana, nohavice tiež. no trapas. tak som si okolo pása obviazala sveter a letele na wc. Ale už som bola šnavá, tak som si musela kúpiť nohavice. ešteže robím v obchode. Ale po mne si musela sadnú druhá pokladníčka, ale stolička bola zamazaná. A ľudia nadávali, vraj čo neblokuje. Ale ona, dobrá to kolegyna, to vyčistila, kým som sa vrátila...