Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

on je zvláštny, to hej... aj keby ma niekam zavolal, tak ako ty hovoríš, povedala by som, že nejdem... ja môžem sa vykašľať na každého, ja budem ku každému len milučká,a na mňa bude každý kašlať? no tak to nie.... :D

sway

To fakt?Prepac Nikka,ale ten tvoj priatel je naozaj zvlastny..Ste spolu kratko ,tak by ste mohli niekam spolu vybehnut aspon na vikend,ked niesu peniaze na zahranicie.Ale aby este planoval panske jazdy,ked ma novu frajerku.Hmm aj ja by som z trucu povedala,ze nikam nejdem.Ja by som do toho Turecka isla,to ma celkom laka,lebo osm este nebola,ale tiez si neviem predstavit ako tam budem soferovat:-DZevraj premavka je tam dost divoka..

čoStým?Nikka

vaaauuuu, to by si mala fakt super... ja asi nejdem nikam... a keď, tak určite nie do zahraničia... nemám na to prachy... len tak možno by som išla niekam na pár dní... priateľ chce ísť v lete niekam k vode na Slovensku s tým kamošom... ten kamoš povedal, že mám ísť aj ja, že či pôjdem s nimi... priateľ sa nevyjadril... videla som, že nechce, aby som išla s nimi... ani by som nešla... by som sa do plaviek nezobliekla...

sway

To fakt nie su ani ziadne ponuky?Tu je ponuk velmi vela,ale je tazke sa niekam dostat,lebo je aj vela zaujemcov.Asi nam s priatelom vyjde niekde v polke jula turecko.On ma rodinu v Istanbule takze by sme isli k nim na 2 - 3 dni do mesta ,potom prenajali auto a isli k moru a tam si nejaky hotel bookli zase na dve tri noci:-)To by mohlo byt fajn.

čoStým?Nikka

nie, nemám žiadne ponuky... nič som nenašla ešte... uvidím, že čo a ako... A ty sa kam chystáš na dovolenku? :D

sway

Ja sa mam dobre,sa uz tesim na vikend:-))Len zase na mna trosku ide unava,asi mi tie klobasky a alkohol az tak dobre nespravili ako s om si myslela,preto sa ti zdam cudna.Inak s priatelom dobre,doma tiez dobre,v praci rovnako,planujem pomaly ,ale isto dovolenku,takze da sa.A ty ako?Stale nemas ponuky prace?

čoStým?Nikka

takže vy ste už v pohode?
aj som mu včera povedala, lebo kamoš taký, že jak pôjdu, do čiech, tak on ho tam ožení (ako môjho priateľa), a ja že ok, a ja sa tu vydám, lebo ponuky na sobáš mám...a normálne som povedala, že jeden kamoš mi vyznal lásku a požiadal ma o ruku... (ako to je pravda, ale to s tým požiadaním o ruku neberiem vážne :) ) a povedala som to pred ním...oni normálne ostali zaskočení...noa? veď on hovoril o svojej bývalej stále... horím... budem robiť to, čo on mne...