Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

Ahojte kocky, no musim sa vam pochvalit, dnes mi volali z tej roboty ze ma beru :D, ze budu velmi radi ak to prijmem :D, takze super, neoplati sa len vtierat do prdele niekomu :D, takze aj napriek kritike ma vzali,tak som rada......, ja soom doma teraz, zajtra idem asi do blavy, ale potom zase domov este na par dni, mam cely tyzden volny, tak si chcenm oddychnut doma, lebo potom uz nebudem stihat ked zacnem robit.....,len je mi luto zepriatel je v blave sam, nelubi tam byt sam a je mu smutno, no ale hadam to zvladne par....
nikka tak to mi je luto ze je to take medzi vami, ale mam pocit ze uz si s tym vyrovnana viac menej, tak aspon nieco....ved uvidis ako vam bude ked budete oddeleni, aspon zistite ci si chybate.....
darika a ty ako? dioma je urcite super a nemas casu, ale to je dobre aspon si oddychnes......
pekny vikend vam prajem, dufam ze bude slnencny :D

sway

Tak to asi nebude az take uletene :-))Inak pojdem na obed,tak neviem ,ci tu este potom bude.Keby nie tak pekny vikend a ozvi sa,ci je vsetko vo vztahu ok:-)

čoStým?Nikka

ja mám tiež s kamoškou jednu telenovelu, už 5 rokov... :D reále postavy, majú však svoje mená, také tie klasické telenovelské... :D ale vymyslený príbeh... :D srana.. :D

sway

Tak asi este vsetci nevymreli;-)Je pekne snivat,je to forma relaxu a fantazii sa medze nekladu:-)
Ja,co viem ja som sa drzala jedneho "planu" dost dlho s istou slavnou osobou a zazivali sme spolu aj realnbe pribehy aj sme mali deti a tak:-D haha to uz ale bolo asi prehnane,lebo to bola telenovela,len v mojej hlave na kazdenne pokracovanie pred spanim:-)

čoStým?Nikka

veď ja viem, že sa to nesplní, ale je pekné snívať, že? :D len som akosi nedoriešila to obdobie pirátov, ako sa k nemu dostať... :D

sway

Hahah hej take detske snicky:-))ja som si vela takych veci hovorila zvlast pred spanim,potom som spokojne zasapala a bolo dobre:-)

čoStým?Nikka

ja som akurát dnes hovorila, žeby som chcela žiť na opustenom ostrove a potom by prišli piráti, uniesli by ma, pirát (syn kapitána) by sa do mňa zaľúbil a snažil by sa ma zachrániť, lenže jeho otec by nesúhlasil, syn by spravil vzburu a nechali by jeho nakoniec na tom opustenom ostrove. A on by sa stal kapitánom, ja by som bola jeho žena a tak by sme sa kľudne plavili po mori... milá predstava...kolegyňa sa toľko nasmiala... :D

sway

Ja tiez!Ked budem raz velmi bohata,tak si kupim chateau niekde vo francuzsku alebo svajciarku a budem si tam spokojne zit s vela detmi na samote u lesa:-))