Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
heh, že filmový vzťah... :D ja som tiež radčej tá, ktorá chce byť obsakovaná... :D hm... :D
no jasné, že nie...ty by si skákala? :D len sa musím ešte ujistiť, či to je tak fakt...lebo to je zatiaľ iba moje podozrenie... :D
hej, pasívny postoj... a ja viem byť veľmi trpezlivá a len tak ľahko z toho neupustím... :D No vidíš, tebe sa to vyplatilo, tak dúfam, že aj pri mne sa to vyplatí... :D Mám pocit, že on je typ chlapa, ktorý potrebuje, aby pri ňom niekto behal a dával mu najavo jak bez neho nemôžu žiť...
ani ja nemám nejako veľa práce... pohodička... akurát robím jednu tabuľku vedúcej...
nie, nebudem nič plánovať... ja robím pre náš vzťah všetko, behám popri ňom jak pri decku, a čo mu vidím na očiach, tak sa snažím splniť... prečo on niečo nevymyslí? vždy ja musím všetko? nie... nech sa aj on rozhýbe...
on by išiel keby som ho zavolala, aj ja by som išla keby ma zavolal, ale tak sám od seba, a nie tak, že jeho kamoš ma zavolá a kamkoš len prikývne... ale neriešim...
a ty ako v práci? máš veľa roboty? :D