Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
včera ma zasypala vedúca prácou, tak som nestíhala... :D A či som smutná? pravdu povediac ani veľmi nie... fakt si myslím, že nám to prospeje... možno si uvedomíme, že sa máme radi a že si hrozne chýbame, lebo predsa, telefonovať si nebudeme, len keď tak písať sms, a možno prídeme na to, že bez seba dokážeme žiť... sama neviem, čo cítim,... po tom všetkom mám dosť veľký zmätok v hlave... aj v srdci
ahoj sway... hej, počula som... dosť smutné, som mala rada jeho pesničky... bol taký svojský...hm... bude tu chýbať... nech odpočíva v pokoji...
a priateľ tam má ísť s tým kamošom len na 14 dní, lenže jak som už predtým písala, ten kamoš ide väčšinou "len" na 2-3 týždne a sa vráti o mesiac, dva...takže uvidím, že ako dlho tam vlastne bude... a ja piť nikdy nechodím, ale dnes to fakt už dajak potrebujem, proste nechápem...
ahojte kočky moje... no ako? ja celkom tak v norme... jáj, môj priateľ už v pondelok odchádza preč, ževraj na 14 dní, ale ako poznám toho kamoša, tak to on vždy to tak predlži, že možno tam budú aj 2 mesiace... teda s mesiacom počítam... ale myslím, že nám to len pomôže, aspoň zistím aj ja, čo k nemu vlastne cítim, či som si tú lásku len nenahovárala a tak...
a ja už tiež potrebujem poriadnu dámsku jazdu... asi dnes zavolám kamoške a pôjdem k nej večer a poriadne sa opijeme... Ja síce pijem hrozne málo, ale teraz to potrebujem... trochu sa odreagovať...
Ahojte.Tak som sa ukazala.Bola by som aj skor,ale sestra bola si dat urobit vlasy,tak som bola s jej krpcom a mala som co robit.Vobec ma nepoznal,tak bol problem ho prebavit.Potom som ho dala spat pred obedom,tak som si zase davala veci na poriadok z kufrov.Teraz ste tu zase neni.Ale vam poviem,ze aj mna caka babska jazda a tesim sa fest.
ahaa, no tak to som nevedela ze aj on je z blavy :D, my byvame kusok od seba, zopar kilometrov, ale idem sama, on ide dnes este na nocnu, a potom sa musi ucit, ma este skusku....