Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Chodim raz za mesiac,mna strasne nebavi ta 4hodinova cesta,tak sa teraz snazim presadit raz za 2,lebo priatel by chodil aj kazde dva tyzdne..

bon

tak jedna odchadza na leto prec z blavy, a dalsia tu bude, tak asi budeme organizovat spolocne obedy castejsie :DD, ale ty nechodis casto do ba, ci hej?

sway

Ved to si ich mozes castejsie pozyvat:-)Ja sa s kamoskou vidim akurat,ked pridem do BA.A hej take "grilovacky" prasa + pivo ja mozem,tak dva krat za rok:-D

bon

ale ano vypla, mne sa jednalo uz len o to, presediet cele poobedie s kamoskami a pokecat, tak v klude, nie stale v skole alebo na elektricke......, no tak dobre si spravila ze si to porusila, to by sa fakt nedalo, ja som bola takto na akcii co ujo organiztoval, no cely den sme boli len na pive a prasati :D

sway

A vypla si,ked si sa obmedzila aj v jedle aj v alkohole?My sme hrali aj trapne hry,ale po dvoch pivach,bola uz aj to zabava:-D Ja som si to uzila - dieta porusena,ale to by sa nedalo,tam vlastne jedlo vytiahnut:-DTakze som spokojna:-)

bon

sway, no bola to nakoniec damsko panska, priatel prisiel domov, a nie nedopadla som tak, ja som nejedla to co oni, lebo to bola mastne a ja nemozem, a ani som nepila, lebo mi bolo zase zle vcera, tak som to neriskla, ale bolo dobre......v priehrade? juuuj tak to mohlo byt super kupanie

sway

Musela som dokoncit nejaku pracu:-)Dobre bolo!Len ma z toho masa bolelo brucho a alkoholu bolo asi tiez trosku viac,tak to na mna vcera dolahlo.Ale sme sa dobre zabavili,dokonca sme sa o polnoci kupali v tej priehrade:-DA ty ako vyzeras byt spokojna:-)