Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
aa pozdravujem dari na SK:))
jaaj ty mas teraz uplne bozsky zivot:))), normalne zavidim, mne sa to vzdy pacilo kopec deti pokope rodina velka...asi preto ze ja som to velmi nezazila...
ahojte baby som tu len na skok mam fofry s pracou zajtra odovzdavam a vsetko na poseldnu chvilu-to je u mna zvykom.tak od zajtra sa vam venujem na plno...:)))
ahojky sway... tak to mu kamoš vybavil, on ide tiež, tak preto to rýchlo stihli povybavovať, lebo ten kamoš tam robí stále... A s jeho maminou som sa ešte nezoznámila...prišla ešte len v piatok, a od vtedy som u neho nebola, takže očakávam, že keď sa vráti z CZ, ta možno potom ma predstaví... uvidíme...
no ahojky kočky... vidím, že cez víkend ste tu ani vy neako veľmi neboli... Ja som v piatok nebola s priateľom, večer som bola u kamošky, a nakoniec som tam ostala spať...najprv sme mysleli, že pôjdeme na disko, ale potom sme sa tak rozkecali, že sa nám už nechcelo a kecali sme do noci... jej zavolal medzitým priateľ, potom mne, tak sme kecali s nimi (každá v inej izbe), posilnené fľašou vína sme im povedali všetko, čo sme mali na srdci. Aj ja tomu svojmu (ale opitá som určite nebola). Všetko sme si povedali, povedala som, čo mi vadí, povedal on mne, čo vadí jemu. A už som mu povedala všetko. Tak sme si to vyjasnili... V sobotu prišiel za mnou, bol so mnou celé poobede... Aj včera prišiel. Bolo dobre, celý víkend. Všetko vyzerá byť ok, tak uvidíme, že ako to bude... Priateľ odchádza dnes večer autobusom preč do CZ. Na jednej strane som smutná, že ide preč a ja tu budem sama mesiac (možno aj viac), ale na druhej strane si myslím, že nám to prospeje, lebo tak sa uvidí, ako veľmi (a či vôbec) si chýbame a ako sa máme radi. Nikdy sme tak dlho bez seba neboli, najviac 5 dní, aj to len raz. Väčšinou sme od seba tak max.2-3 dni, aj to bolo vždy pre nás už veľa... Čo sa týka toho, čo písala darika, že je to začiatok konca... no neviem... možno má pravdu...
a bon, gratulujem k práci... super... :D už aj ja musím niečo hľadať...
chloe a aké sú Tvoje názory na život?
Ahojte baby, sway a darika dakujem za gratulacie, darika ststna v tejto praci asi nebudem, nie je to moja srdcovka, ale zarobim tam dobre, a peniaze potrebujem cim dalej tym viac.....
darika, super ze si tak oddychujes, a trqavis cas s rodinkou, a to chorvatsko budete mat podla mna uzasne, to ste super vymysleli, klud, ticho, pokoj, ludia ktorych mas rada, uzasne a nezaplatitelne......, zajtra prajem vela staystia s malych, nech neplace vela....
Mam 25 rokov a som byvala svojho byvaleho :)) Nechcem ho spat, viem ze ma uz rok vztah s inou holkou. Sem tam si napiseme ako sa mame, sem tam si zavolame a sem tam sa spolu vyspime.. Nie je to nic v zlom, proste mame radi sex a vedeli sme si ho uzivat aj keed sme boli spolu. Jeho terajsia priateelka ma nezaujima, len obcas ju spomenie. Proste ja od neho nic nechcem, ani on odomna, sme kamarati a spajaju nas tri roky vztahu co stroskotal rozdielnymi nazormi na zivot. ale to je vsetko len spomienky. Ja mu nekazim jeho terajsi vztah, on je spokojne zadany, ja som spokojne single. Fungujeme ako kamarati a obcasne sexualne chvilky su len spestrenie minulosti..
Ahojte kamaratky.Ja fakt nemam ani chvilku aby som si tu sadla a citala a pisala.Nemyslim to tak,ze nemam cas,ale vcera sme sa stretli cela rodina,je tu este aj mamina sestra,ta z Chorvatska,prisla si pozriet sestry,tak sme mali barbecue.Od rana do vecera von.na zahrade.Kopec deti,same zenske,len chudak sestrin brat sam medzi nami a este k tomu anglican,tak sme mu aspon prekladat museli.Vlastne nemuseli,ale ...tak.Dnes sme boli zase pozvani na kolac ku nim,tak zase tam cely den.A snazim sa aj segre pomoct porobit to,co ona nestiha.Ma toho fakt vela.A este k tomu veliky dom...Ja nerobim nic cele dni,tak som jej povedala,ze kym odidem,dame vsetko na poriadok.Oni sa do tohto domu totizto len pred rokom stahovali,tak maju este asi 15 velkych krabic plnych v pivbnici.
A inac,sme sa dohodli,ze pojdeme predsa tam na dovolenku kde byvaju nasi,len si prenajmeme dom blizko.Tolki by sme sa nezmestili.Budeme rovno na mori,len 5 metrov.Sice tam nie je nic,ale vobec nic,okrem maleho kaficu,co si urobil jeden sukromnik z obyvacky a spojil s terasou a teraz tam nalieva a robi kavu.To je vsetko.Ale mame pokoj od hluku,nemusime kazdy vecer po baroch,ale budeme len relaxovat.Budeme mat lodku,tak nam nic chybat nebude.Na velkych plazach by sa s detmi neodychlo.Len za nimi behat.Takto to vypustime a mame pokoj.
Inac,som sa smiela na kapitanke.To som si ja s kamaratkou takto kedysi hovorila,ze nam budu raz koberce vystierat a ruze popod nohy hadzat a ze budeme slavne a napiseme knihu,ktora sa bude volat "No a co..."A nic z toho neni.Ani ruze,ani koberce ani kniha.Ale este mame cas.Mozno neprisiel ten pravy cas pre nas.Ste tu nejak malo,len Nikka a Sway.
Sway,tak to Turecko ti budem drzat palce,nech vam to vyjde.By ste mali super dovolenku.Si sa nepochvalila predtym.
Nikka,drzim palce.Aj ked ti to stale pisem,ale uz si musis nejak pomoct.Zase budem uprimna a priama.Ale musim ti napisat...Vies,ja si uz fakt myslim,ze je toto vsetko zaciatok konca a ty robis dobre,ze to tak moc neprezivas.Viem,ze je to cloveku luto,ale fakt je vsetko na zaciatku bud prilis krasne alebo prilis bolestive.Potom je uz dobre.A mozno ani nebudes vediet ako ti to odlucenie otvori oci.Sak uvidis.
Bon,gratulujem a dufam,ze tram budes stastna.No,zajtra idem s krpanom do skoly na testy.Uz druhy krat,potom sestra ide ku doktorke,tak ak maly mi zaspi,tak sa ozvem.On stale polace,ked ona odide,tak nemam sancu sa sem dostat.Uvidime ako bude zajtra.Tak sa majte krasne a zase ozvem.Pa pa
Ahoj bon,len som ti prisla povedat,ze je super,ze mas tu pracu:-))Gratulujem.Bude to asi daky uprsany vikend,no nevadi..Tak sa majte zatial papa