Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

bon
:))) no 14 nemam isto ani priatel, ja 24 on 25...takze ziadne pubertalne zalezitosti ver mi......a keby cisto teoreticky sa zacalo vyvijat zase medzi nimi ja tomu nemam ako zabranit resp..im to vytmavit ked ja ju nestretavam ani nepoznam...ale najlepsia bola jeho hlaska ze by som si s nou rozumela ..to ma dojalo aj ked on to myslel v dobrom...

co s tym

no moj tiez povie na vela bab ze pekna a pod....ale z to mne az tak nevadi lebo viem ze to vravi len tak ako chlap...ale byt tebou to co povedal ze by chodil s nou keby nie s tebou tak to by som mu asi povedala svoje...to akoze co tym chcel povedat ze je taka super...jaaj chlapi

čo s tým?

sway
neboj, nie si najväčšia žiarlivka... :D ale sa mi strašne páči, že nám chlapi vyčítajú, že sme žiarlivé, abo čo... Ale keby nám nedávali dôvody, tak by sme predsaa také neboli, ne??? oni sú čudní...

bon

no ako sway mne to tiez raz povedal, to bolo este na zaciatku, a na tu babu mam dodnes alergiu, a nie len preto, ona mu vypisaovala ako ho chce a tak, aj ked vedela ze ma mna, a teraz sa s nim chce strasne stretavat, a tak, ale ked som ja s nim, tak s nami von neide, len ked bezo mna, ale co uz, nemozem mu ju uz vycitat, lebo to len skazim..., zivot je taky, akby nas ti nasi chlapi nechceli neboli by s nami....

čo s tým?

bon
to nie, veď ja nechcem nikde "zatvárať", ale niekeddy to s tým fakt preháňa. Ideme cez mesto a on musí okomentovať každú jednu? čo sa mu na nej páčilo, a čo zasa nie? to už trochu priveľa. Ja tiež poviem, že fešák, abo čo, ale raz za čas... proste si to nechávam pre seba, keď sa mi niekto hrozne páči...

bon

ale zase aby ste ma zase zle nepochopili, to ze sa pozera za inou je normalne, mne len pride nenormalne ze ta s inymi porovnava....

sway

Tak to ste velmi tolerantne:-) Nakoniec ja vyjdem ako najvacsia ziarlivka.Moj si nedovoli povedat,ze s tou by som chodil,keby som nemal teba.Ja by som sa zbalila a povedala,ze ma priestor:-)

čo s tým?

sway
no to hej, asi som ťa predbehla... :)Skákať po hlave si už určite nenechám, najprv som si myslela, že je to normálne, proste chce, aby som vedela trochu aj niečo o jeho predchádzajúcom vzťahu, a že to proste prejde, lenže jak vidím, tak to ani náhodou neprechádza. Ešte raz to povie a zistí, aká dokážem byť... On je ináč, strašne dobrý človek, pomohol by hocikomu, aj úplne cudziemu človeku, proste taký dobráčisko od kostí, ale toto by si fakt mohol odpustiť...

bon

co s tym?
ale to robi aj moj priatel, zase to nie je az take zle, ja mu tiez poviem ze ten chlap bol ale fesak, len nezabudnem dodat ze on je vacsi :DD, zase nemozem ho zavriet do krabice a vsetky potencionalne sokine odohnat prec......to sa neda, to musis pochopit, sice ja to vravima kokeby som to chapala, ale snazim sa to chapat, mne toto vycital, ze ho chcem uzavriet od sveta a od ostatnych zenskych, ale to nemozem, a ma pravdu,t ak sa snazim tolerovat to, aj ked nie vzdy sa to da

sway

čo s tým?
Prepac,ale ten tvoj chlapec nebude mat viac ako 18:-)Nemam pravdu?Cisto typ,lebo dospely chlap ma aspon trochu taktu.