Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
baby ja nastastie ziadnu byvalu riesit nemusim, lebo priatel nemal nikoho predo mnou....ja riesim ine veci a rozne dalsie baby co sa s nim chcu velmik kamaratit, co mu vypisuju ze by ho chceli a ze ked pride domov tak sa musia urcite stretnut, a on sa s nimi pravdaze stretne,( aj ked uz to obmedzil,velmi vyrazne ) aj ked viem ze by ma s nimi nepodviedol, nie je ten typ, tak ma to serie....a ziarlivostna scena? neviem, pretoze ja ked uz len nico podotknem tak je zle, ze zase robim co nemam, ale co uz...., baby su aj horsie veci, ak by nechcel byt s vami tak s vami nebude, uzivajte si kazdu chvilu s nim, a nemyslite na to kedy skonci a precos konci...dolezita je sucasnost a nie minulosst a bducnost
čo s tým?
Ja som tiez nerobila sceny,pekne som sa rozpravala,ale nic nepomohlo.Iba ked som sa spytala,ze kto pise a on,ze byvala,ja som len poznamenala,ze zase?A normalne sa spytala,ze preco tolko pise?A on,ze musi ist nieco zobrat k jej rodicom.Tak, ked sa toto opakovalo,uz som poriadne vybuchla.Preto ti moc drzim palce ,aby ste to vyriesili s humorom a nejakou takou typicky zenskou zaludnou taktikou ,aby aj bez scen pochopil,ze to nerobi dobre vasmu vztahu.
no ved toto, on chce s ňou vychádzať dobre... a čo ma minule doriadilo bolo, že mi jej fotku ukázal, a povedal, že pekná je, ne? supeeer... môj adrenalín tiež už dajak neviem kontroľovať... :D
Ano bon,
je to aj jeho chyba!Ja si vlastne myslim,ze je to hlavne jeho chyba.Ale co s nim,ked je taky dobry:-)
bon
on si to už ujasnil (ževraj), a ona viem, že už nemá šancu, a že má mňa. No dajak jej je to zrejme jedno. A som mu hovorila, že ho ona ešte chce, a on len, že vie. Ja len keď začnem pekne mu hovoriť, že čo a ako, tak hneď mi hovorí, že mu nemám robiť žiarlivostné scény. Akože vau. A to ja sa tak krotila. Neviem ako vy, ale ja pokladám za žiarlivostnú scénu krik, plač a výčitky... hm?
Lebo to zazivas,nie s pohladu byvalej:-))Jejda,mne sa dviha adrenalin,len si na nu spomeniem:-)Ale tak snad to aj vy spolu vyriesite a priatel vie preco sa s nou rozisiel a preco je s tebou.
no ako to ze mu vyplakava do telefonu ze ho chce je fakt sila, to si mali ujasnit spolu esdte predtym, a ja som nevravela ze by sa na bduucu vykaslal, ale on to myslel tak ze by to musela respektovat, ak by nechcela jej problem.... a pozna ma ze nie som typ, ktory ´by mu kazil dalsi vztah, zaleezi mi natolko na nom, ze chcem aby bol stastny, pretoez toho stastia v zivote vela nezazil...., a na vasom mieste by som to riesil dohovorom s tou ich byvalou priatelkou, lebo to co pisete nie je normalne, lebo vyvolavat a pisat niekomu kazdy den je o nicom, a to ze to vas priatel toleruje je aj jeho chyba, to si mal s byvalou vyjasnit skor ako zacal novy vztah....,
sway
úplne s tebou súhlasím... :D
Viem,co chces povedat.Je to uhol pohladu,ja by som svojho priatela tiez nechcela nikdy uplne startit,ale nezazila si,ked byvala bola otravna a piratel jej nebol schopny povedat nie,lebo ju mal stale svojim sposobom rad a nechcel jej ublizit a este mna kvoli nej oklamal,aby bol doma klud.To naozaj nerobi dobrotu.A vsetky byvale by sa mali zamysliet,ci tym tomu cloveku neublizuju a nekazia mu sucastny vztah,ked ho tolko kontaktuju a chcu sa kamaratit.
ja si myslím to isté, akože veď fajn, ozvať sa, 1 - 2 x do mesiaca, že čo a ako, ale nie zakaždým, keď si na neho spomeniem, každý deň... hm... a ona mu dokonca plakala do telefónu, že ho chce a tak... Ja som tiež ostala v kontakte zo svojimi bývalými, ale je to čisto len také, že jak sa máš, čo nové, a tak... A nie je to každý deň, a viem, že keby mal priateľku, tak mu nebudem vypisovať také somariny a furd mu prezváňať a vyvolávať... Myslím, že každá normálna žena by mala vedieť hranice, no a ona ich zrejme nepozná...