Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway
som si ním istá, to môžem byť, poznala som ho aj predtým, ako sme sa začali viac zbližovať... No ona, tá jeho bývalá má 22 r. môj priateľ má 27 a ja 21. Možno sa vám to zdá málo a poviete si, že som puberťáčka abo čo, ale ja ten vzťah beriem naozaj vážne...
sofia.sara, jasne ze to nie je jedno, ja to chapem, ale z jeho zivota mu ju nevygumujes, vzdy tu bude....., to nie je len tak, aj ked neviem kolko mate rokov, lebo zase ak 14 tak je to o inom zase....asi sa s tym treba zmierit, pokial nerobia nic co by nemali tak sa nic nedeje, a ked zacnu tak im to treba riadne vytmavit...., alebo sa s kuste porozpravat s tymi babami, aj to je jedno z rieseni
hej, oni to tak vôbec neberú, že šak čo je na tom? A viete čo ešte robí? vždy, keď prejde nejaké pekné dievča pri nás, tak povie, že pekná bola, ne? no a? šak nech si to len pomyslí, ale nech mi to nehovorí... Alebo povie, že: také vlasy sa mi páčia na dievčatách, také postavy sa mi páčia, pekne je oblečená, že? To keď také veci hovorí, ta ma to normálne zožiera... Alebo raz, jak sme stáli na stanici vlakovej, ta prišlo tam jedno dievča, dajaká jeho kamoška, ta sme pokecali, ma zoznámil a tak... a na druhý deň mi povedal, že keby nechodil so mnou, ta by chodil s ňou, že ona je dobrá, a pekná .... no to už infarktové stavy som mala, len som nič najavo nedala, a myslím, že to bola chyba
Ako tak citam,tak vy to mate este horsie.
čo s tým?
Ona po tom tvojom normalne ide a snazi sa ta dostat z hry.Tak to by som jej riadne vytmavila,nech sa mu uz neopovazuje volat.Neklamme si ak mali pekny vztah a budu niekde v prijemnej atmosfere spolu posedavat,si si tym svojim 100% ista,ze ho neovladne nostalgia a nebude sa chciet vratit k starym casom?Ako dlho boli spolu?To,co ona robi mi ako dospele spravanie rozhodne nepripada - narazam na fotku,kolko mate vlastne rokov?
sofia.sara
Tak sa s tym skus nejako zmierit alebo chod aj ty s nimi liest a spoznajte sa.Mozno naozaj zistis,ze ide o kamaratsky vztah,ktory nebude ten vas narusat.
sofia.sara
no asi sa chcela na mňa pýtať, žeby zistila dačo zlé o mne, zrejme a mohla mu to povedať, ale aj tak by nič nezistila, bo ja škandály nerobím. takže by mala aj tak smolu. ved on jej to potom vyčítal a musela pred ním moju fotku vymazať z mobilu...
bon
hej, budem sa snažiť s ním normálne porozprávať, už som sa o to pokúšala, lenže ti hovorím, že on hned, že prečo mu robím žiarlivostné scény... A potom nezabudne dodať, že aj tá jeho bývala robila vždy žiarlivostné scény, a aj preto sa rozišli... tak sa bojím, aby si nemyslel, že som taká... Ale ani sa nečudujem, že ona robila tie scény, keď aj jej robil to isté...
a mas pravdu aj s tym ze oni maju ine rozmyslanie...ja to vidim na mojom ze to nechape,ze co je na tom, proste nic zle na tom nevidi...a ja zase viem ze to nie je katastrofa pokial fakt nerobi nic zle ale to vnutorne zozieranie predsa ti to nie je jedno, chapes...
bon
ja viem, toto bola jeho chyba a aj som mu to povedala, ale on mi to odovodnil ze som sa nepytala kedy skoncili tak on nevravel lebo sa bal ze ja by som cuvla keby to na mna vybalil hned na zaciatku co mozno ma zase aj pravdu ...neviem...
co s tym?
tak sa s nim o tom normalne skus porozpravat, su aj horsie veci ako byvale, chlapi maju inu filozofiu ako my zeny, a je pravda ze ich nikdy nepochopime, pre nich je nepochopitelne preco tolko vystrajame.....
ved presne ...mna ked nieco napali tak to dam pocitit aj v tomto pripade v suvislosti s byvalkou uz som sa raz nahnevala ale takym stylom nie ze by som robila sceny ale skor "zdula" co tiez nechcem robit ale uz sa nedalo...tak potom sa skrotol aspon v tom ze o nej nehovori nejak casto
inak ale este k tej fotke co ta odfotila to ako naco??? to mi prislo riadne trapne...a na co sa chce na teba vypytovat inych....
sofia.sara, ale je to o niecom inom, toto je jeho chyba, on ti klamal, on ti mal narovinu povedat, este kym ste si zacali, pozri taky a taky vztah mam so svojou byvalou, nie ze az teraz sa to dozvedas, to je chyba tvojho priatela...