Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
no ved toto, nič nemôžem spraviť, to je to najhoršie...a čo máme čakať, kým nám ich neukradnú? tak to teda nie... mňa keď niečo naštve, tak to dávám dosť najavo, lenže nechcem byť pred ním taká, proste to chcem vyriešiť normálnou cestou...
tak to by ma tiez nastvalo na tvojom mieste ..no ja to mam podobne v tom ze oni chodia liezt na stenu a vzdy si idu sadnut potom este...toto ked som sa dozvedela este aj o tom ze si chodia sadnut po lezeni tak ma dostalo tak vnutorne ma to rozladilo...a najhorsie je ze s tym nic nespravim....
sway
ja viem, že to od neho nie je pekné. Je to síce v môj prospech, lebo to myslí tak, že som lepšie, keď som to spravila a ona nie... a tak, ale aj tak mi to vadí. A keď sa ho opýtam, že prečo ma s ňou porovnáva, že ja som iná, tak povie, že ne, šak to je super, ved ja ti to len tak hovorím, žeby si vedela...
sofia.sara
hej, stretávajú. minule jej bol odniesť veci, čo mala u neho, lebo proste občas tam aj prespávala a tak, takže tých vecí sa tam nazbieralo. A bol u nich doma, na káve a tak. Ešte by som možno zniesla, keby že jej ich dal a odišiel, ale nie na kávu ísť k nej, si sadnúť a kecať hodiny... A raz ona bola u neho, si odfotila moju fotku do mobilu, čo on ju má vyloženú na stolíku (aspoň že tam vyzerám super, lebo je to od profesionálneho fotografa... :D ), že sa chcela popýtať kamošiek, že či ma náhodou nepoznajú. vau. trápna.A raz ho volala vonku, večer, bola v tom meste, kde on býva, a keď som sa ho opýtala, že či si išiel, ta on povedal, že ne, šak pršalo. Vau, to akokeby nepršalo ta by išiel za ňou? v noci? tak mierne som sa ho na to opýtala, a on že hej, ved čo? NO VOBEC NIC!!! jak keby nechápal... no načo mi to hovorí???? nech si to radčej nechá pre seba!
čo s tým?
Nuz,mame to tazke:-)Nehnevaj sa,ale od toho tvojho je to velmi netaktne,ze ta s nou bez servitky porovnava.Moj aspon bol ticho,kym som sa nepytala,ale aj tak mi to vadilo.Uz sme boli spolu v jednej domacnosti a musel ist byvalej toto zariadit,dalsi krat zase dalsiu blbost a stale smsky a pekne oslovenia.Jejda aj mne vysvetloval,ze spolu vela prezili a ze jej vzdy rad pomoze aj ked sa rozisli,ale potom sa to uz vazne nedalo zniest.Ja som vybusna povaha a proste som sa neovladla.Keby ma kvoli tym scenam nechal a dal prednost dobrym vztahom s byvalou,asi by sme uz spolu neboli.
presne ta predstava ze co s nim vsetko mala ...je hroznaaa:))..co s tym: aj sa tvoj obcas stretne s byvalkou?
mna moj priatel hlavne nahneval tym ked mi o nej zacal len hovorit ze je to uz daavno passe...a po pol roku sa dozviem ze len mesiac pred tym ako sme my dvaja zacali spolu skoncili to ma fakt skoro vyrutilo..lebo sa mi to zdalo strasne kratko a este viac ked som si predstavila ako su v kontakte a podobne...
sofia.sara
presne, to psychické prepojenie medzi nimi... je to dačo strašné vidieť, že ešte stále ich spája nejaké to puto.... ach jáj
sway
ved o to som sa snažil, proste tak s humorom som začala, že dajak často si voláte, ne? no a už bolo zle, ako on na mňa nezačal kričať, len proste začal mi vyčítať, že žiarlim a tak... kruté
bon
tak vidíš, vadia ti tie jeho kamarátky, ved to je skoro to isté, môžem povedať, že si na tom lepšie, lebo vieš, že s ním nič nemali, a ja keď si predstavím, že čo ona s ním všetko mala, ta konec...
A vkuse len porovnáva. Ako v môj prospech, že: vidíš, ona pre mňa nikdy dačo také nespravila... ona by to nikdy nepovedala, ona by tam nikdy nešla, ona by sa tam nesprávala k mojej mame... a blá, blá, blá
sway krasne si to napisala, co uz s nim ked je taky dobry :DDtak tak
čo s tym
my sme spolu 6 mesiacov teda nie je este presne ale uz za par tomu bude:))...ja tak uplne chapem...tiez verim priatelovi na 100% ale aj mne moj priatel povedal ci si myslim ze ma podvadza alebo co ze je to hlupost...len ono nejde len o to fyzicke ale aj psychicke ze je este aj na nu istym sposobom naviazany alebo ako by som to povedala...a ja uz ani neviem ci si volaju alebo nie lebo nemam odvahu sa to opytat ak mi povie ze hej zase ma to vnutorne trochu rozhadze a predo mnou s nou nevola..a on o nej uz teraz ani nevravi lebo vie ze mi to vadi..ale ked povie ze idu liezt este aj s dvomi dalsimi kamosmi viem ze tam bude aj ona vacsinou a to ma dost zoziera..nie je to preto ze silou mocou chcem mat nieco proti nej ale uz len ta predstava ze oni spolu nieco prezili a su spolu bavia sa atak..jaaj ...ja som tiez priatelovi povedala ze mi to nie je prijemne ked o nej nieco spomenie tak teraz sa tomu vyhyba aj ked stane sa ze spomenie ju ale len okrajovo...
sway
no ja keby som sa pokusila robit hystericku scenu tak neviem neviem:)))ale je super ze aspon u teba to zabralo..lebo mne bolo z jeho strany vysvetlovane ze ked spolu co to prezili ze sa jej neotoci chrbtom ale mne to tiez take pride ako keby nemala inych kamosov a to vlastne ani neviem co to od neho chcela...
bon
musis uznat ze sucastnej partnerke to naozaj nie je prijemne ked stale komunikuje dost intenzivne s byvalkou ...musis sa aj ty vcitit do koze sucastnej ako jej to ma byt ked teraz je to jej partner ale on riesi byvalku uz v akomkolvek zmysle..ver mi nie je to nic prijemne ja ked sa tebe zda ze sa nic nedeje ved sa ani nemusi ale mne by uz len urcit taktnost nedovolila vyvolavat a vypisovat byvalemu kebyze viem ze uz ma inu... ako ked mojho byvalke asi zo tri krat sa jej podarilo volat alebo pisat mojmu ked sme boli spolu a to sme boli na zaciatku tak to uz dvakrat nebolo bohvie co lebo som nevedela co si o tom mysliet...