Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čo s tým?

darika
jasné, že on nerozprával a ja som počúvala... ved to všetko mi hovoril postupne. jeden deň niečo spomenul o nej, druhý deň zas niečo a tak postupne som sa o nej dozvedela všetko, chápeš? to keby mi tak vkuse o nej niečo začal rozprávať, tak to by som stopla hned nazačiatku to hej.

čo s tým?

bon
my sa tiež rozprávame úplne o všetkom, vie o mne veci, ktoré by som nepovedala žiadnej kamoške. viem, musím sa s ním o tom porozprávať, aj keď to bude dosť ťažké... lebo ja nechcem, aby mal zo mňa pocit, že mu neverím, abo čo... ale nemám na výber...

darika

Vies co je pre mna absolutne nepochopitelne?Ako tyy vsetko o tej jeho byvalej vies.On ti to rozpraval,ale ty si pocuvala.Nenutil ta,takze ja by som ho stopla hned na zaciatku a nie pocuvat story s a o jeho byvalej.Ved to je tak hlupe,a do nebavolajuce,ze sa mi to az verit nechce.To preco o nom pises ako o Bohovi.Chlap,ktory si zenu vazi,jej nebude rozpravat o jeho byvalych.To sa mi zda chore u vas oboch.On rozprava a ty pocuvas.Chces moj nazor?Kamaratstvo a dobre ako tvoj priatel hovori,medzi ex partnermi neexistuje.A ziadne vyhovorky,ze je on dobrak.Ak je taky dobrak,preco ti tym ublizuje?Alebo je dobrak len ku nej?

bon

co s tym?
ver tomu ze ich maju, ale nie vsetci si to uvedomuju, zalezi od povahy chlapa, ten moj ma vycitky, pre vela veci co mi povedal, co mi nemal povedat, a ja by som nemusela ziarlit, mal to povedat kamaratovi, lenze on takeho nema, tak viem o takmer vsetkom ja, aj ked ja to chcem vediet, ja sa potrapim a je dobre potom....a ty ak nechces nech ti take veci nehovori, povedz mu to a hotovo,vysvetli mu ze ziaslis, ze sa ti to nepaci, a ze mas potom blbu naladu, treba sa vela rozpravat

čo s tým?

bon
to on klamať neviem, to máš pravdu, ale občas by mohol niečo si nechať len pre seba...
ja napríklad keď mu niečo začnem rozprávať o nejakom chalanovi (to už z trucu, že keď on ta aj ja), tak mám neuveriteľné výčitky svedomia, že čo robím? že to by som mu hovoriť nemusela... ale oni ich zrejme nemajú

mas to tazke

Ach jaj, dobre tvoje pocity poznam, sice moj priatel denno denne nevyvolava byvalke, ale tiez ma s byvalkou dobry kamaratsky vztah a ma aj milion inych kamosiek. Vadi mi to, znervoznuje ma to, ale nic s tym nemozem urobit, lebo som hned hysterka a ziarlivka :P
Co sa vsak tyka tvojho pripadu, urcite mas pravdu ty. Ak mu to nevies pod vplyvom emocii povedat tak,ako by si chcela, kludne mu to napis v maili alebo v nejakom liste.
Ide o to, ze osoba, ktoru miloval a sukaval s nou zasahuje az prilis do vasho spolocneho zivota a vztahu. Rozhodne by to mal priatel obmedzit, lebo ta baba celkom nie je v poriadku a robi si na priatela naroky aj potom, co uz davno skoncili vztah. Oka, moze si s nou zavolat alebo sa stretnut raz za mesiac, dva, ale toto je vrchol. Spytaj sa priatela,ako by sa citil, keby si mu toto robila ty. Keby si stale vyvolavala s byvalym, byvaly by sa hral na chudacika a podobne. Priatel by urcite kypel a keby sa tvaril, ze mu to je jedno, tak by to bola len pretvarka na 100%.
Skus si vyliat vsetky svoje obavy, starosti na papier, vsetko pekne sformuluj, aby si priatel uvedomil, ze robi HRUBU vztahovu chybu. Prajem vela sil a stastia.

bon

sofia.sara, tak to by dojalo aj mna...., ach ti chlapi, no su proste ini ako my zeny..., nic s tym nenarobime a podla mna je to aj dobre

čo s tým?

sofia.sara
no tak to som teraz až dojatá ostala, že čo ti povedal, žeby si si s ňou rozumela... to fakt??? to oni si neuvedujú, ale absolútne, že nám tým ubližujú???

bon

co s tym?
ako to mas pravdu, to by robit nemal, ale chlapi su uuz raz taki, robia to vsetci, tak isto ako aj my baby, len ten tvoj nevie udrzat jazyk za zubami, aspon vies ze ti neklame