Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

no to jo..dakujem...ale aj tak ma to obcas este chyti...ale pred nim sa snazim...a aj mojmu som povedala ze keby mi na nom nezalezalo tak mi je to uplne lahostajne ze co si robi...))tak to skus aj ty tak nejak svojmu predostrit aby naozaj pochpil ze znamena pre teba vela a tak..a preto ti to nie je lahostajne a vadi ti to...

darika

A ty mu to vsetko stale tolerujes?Darmo ti povioe,ze ta ma rad a ku nej uz nic neciti,ale bludy typu akoze musi ist za nou,lebo sa boli,ze si nieco vyvedie,to mam za sebou aj ja.Ale som mala 19 rokov a chcela som toho momentalneho,ale byvaleho som stale milovala.A tak som mala vyhovorky,ze on to sam nezvladne,ze musim ist na to opatrne,ze ho nechcem mat na svedomi...atd atd.To som mala ale este vek dietata.Neviem sice kolko mate vy dvaja dokopy,ale bude ste este mladi,alebo je ten tvoj pekny hajzlik.Zase sa omluvim,ale maj svoju hrdost.Nech je ako je,ale keby mi aj denne pridal len jednu vetu z ich vztahu,by som ho poslala kade lahsie.To je taky slaboch,ze musi o nej rozpravat este aj pred tebou?Otvor si oci,daj si plusy a minusy a za rovna sa budes mat jedno velke Podrazak.

čo s tým?

sofia.sara
no tak to ti gratulujem... fakt sa teším z toho, že ste to dali doporiadku... :D zdúvanie nepomôže, to isto ne, no ta čo už... :D

sofia.sara

co s tym
:D no snazila lebo pred tym som sa zduvala dost casto ked s nou nieco a uz som si pripadala ako male soplave decko:)))..aj ked zase az tak strasidelne ale na mna to uz bolo dost lebo vravim ze pred som taka nebola :))

čo s tým?

tak neviem, či to chápu, ja si myslím, že oni už nič nechápu... sú proste nechápaví, im keď sa presne všetko nevysvetlí, dopodrobna, tak nič nepochopia... keby chápali, tak im zapne, že nám to vadí

čo s tým?

sofia.sara
akože si hrala, že ti to je jedno? si sa snažila dať asi najavo, že noa? a čo má byť? či ne? :D Vidíš, ľúbi ťa... :D

sofia.sara

:D..no veru asi jo...aj to som len povedala ze ano?, som si myslela ze bola aj ona ...a skoncila debata o tomto:))

čo s tým?

sway
no neviem, či pochopí, že je to z lásky, keď tam začnem panikáriť pred ním, hehe... :D Tak to ti gratulujem, že vy ste si to pekne vysvetlili, a aj tebe, že už si "dobré" dievča... :D

sway

Ach ju, baby je to niekedy sila s tymi chlapmi:-) Ja som byvala kedysi celkom zle dievca,moc mi na vztahoch nezalezalo,az tento partner mi nejak vysvetlil,ze je to moc pekne,ked sa maju dvaja radi,neklamu si,nepodvadzaju sa a podobne. Niecim sme si presli,ale teraz sa uz dobre pozname,on vedel,ze na zaciatku to bola blbost a preto sa teraz snazi,aby som nevyvadzala a snad chape,ze vyvadzam preto,ze ho mam rada najviac na svete:-) Tak si to dajte doporiadku aj s tymi byvalimi aj sucastnymi kamaratkami,mozno skoncite ako ziarlivky a hysterky,ale snad pochopia,ze je to z lasky:-)