Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

no tak to verim...mna by to tiez poriadne rozladilo...ja uz tiez presne co s kym aj ked ma ist tam kde je pravdepodobne ze bude s nou tak uz sa len nenapadko pytam preco nejdu dnes ale zajtra a pod....minule mi sam medzi recou povedal ze byvala nebola viem ze si to chcela vediet ...a to som sa ho ani nepytala a snazila som sa hrat formu ze v pohode vsetko...

čo s tým?

ja som si tiež myslela, že nedokážem veľmi žiarliť, lenže som sa asi pekne mýlila... Ja som sa už tiež začala pýtať potom, že čo si robil celý deň, kde si bol, s kým...a tak. predvčerom jak som mu išla večer volať, tak s niekym telefonoval. tak som to nechala tak, on mi zavolal naspäť, som sa ho spýtala, že s kým volal (len tak, som chcela, aby mi potvrdil, že to nebola tá jeho ex), a on bol ticho, ja že s ňou? a on že hej... a už som mala po nálade...

sofia.sara

sway

tak to je sila...a ano nevedomost je najhorsia!!!!!!! toto ja neznasam radsej znesiem akukolvek pravdu ako zavadzanie...a to ti teda verim ze ziaslis...to by som asi ja neprezila ...ja nie som ziadna stihacka a v podstate doteraz som si mysleal ze ani nedokazem nejak ziarlit ale ja som sa pristihla ze sa uz stale vypytujem s kym ide co ide a pod...

bon

sway to asi vsetci, mne dokonca povedal ze ma chut na inu zenu, ze by inu chcel vyskusat, my sme svoji prvi, vzdy tvrdime ze sme sa stretli v zlom case, aj ja preto ziatrlim, aj ked viem ze mi klamat nedokaze, ak by podviedol tak by som to vedela.....akoro sme sa kvoli tomu rozisli, a odt´vted ymi to vrta v hlave, ale pre nieco potencionalne sa ja rozchadzat nebudem, vo vztahu je to tazke, a vidite stale si ich drzime pri sebe, tych nasich chlapov a nechceme ich napriek vsetkemu pustit...

čo s tým?

no tak ako super, fakt ten príbeh... :D ja sa tiež bojím, aby ma tu niekto cez tento môj príbeh nespoznal, tak preto mám len prezývku, takú blbú síce, ináč som zaregistrovaná normálne... :D a dosť často prispievam do iných rubrík tu... :D
no máme to fakt ťažké, to hej... :D ach jáj

čo s tým?

darika
on si asi neuvedomuje, že mi ubližuje, lebo na rovinu som mu to nepovedala, len naznačovala, no asi mu nedošlo...chápeš...

sway

No ja mam este jednu prihodu zo zaciatku vztahu,len sa bojim,aby si to ten moj neprecital,ze tu o tom diskutujem:-)Zoznamil sa s jednou nemenovanou hereckou - prisiel domov cely nadrzany,ze ona je taky uzasny clovek. Ja som ho este vtedy pochvalila,ze fajn,ze mozme sa ist na nu niekedy pozriet a on,ze jasne,ze je strasne fajn clovek a uz dlho nikoho tak zaujimaveho nespoznal.Ona si tu jeho milu a dobru povahu nejak zle vysvetlila a boli spolu vonku - ked ja som na vikend odisla prec,ked som sa vratila uz boli stale smsky (ktore som nikdy nevidela) a jeden vecer mi priatel povedal,ze jej nieco musi ist osobne vysvetlit.Som sa spytala,ze co sa deje a on,ze sa henta do nho asi nejak zalubila a ze sa boji,aby si nieco nespravila,ked sa s nou nestretne - klamstvo!Ako som sa neskor dozvedela,len to chcel vyriesit osobne a bal sa ,ze ho nepustim.Ked bol prec,prestal dvihat telefon a povedal,ze si ho tam zabudol.A ze ona mu tam urobila poriadnu scenu,ze je zbabelec atd.Preto sa nevratil za hodinku ako planoval,ale za 3.To boli nervy ako este nikdy.Ja doteraz neviem,ci spolu nieco mali alebo nie,ale boli to doteraz - ta nevedomost(ja by som 1x neveru asi odpustila,ale nevedomost,ci ma klamal alebo nie,je 1000x horsia).Proste ja chlapom nerozumiem,vobec jej nemal davat naznaky,ako si ona mohla zacat mysliet,zeby spolu nieco mali a potom robit sceny,ked jej "zevraj" nic nenaznacoval??Takze aj po takejto skusenosti sa zo mna stalo ,to co sa stalo.Jednoducho ziarlim a chcem vzdy pocut s kym ide,kam ide a podobne.Teraz je to uz dobre,celkom sa kroti a nedava mi vela dovodov na ziarlivost,ale tiez sme si presli vselicim:-(

sofia.sara

tak veru baby aj mna dojala ta jeho hlaska...lebo on mi ju vykreslil ako peknu inteligentnu babu ...a to uz som mala dost potom som mu aj povedala tak nech si ide za nou ale na to ze on chce mna ...ale tie reci...ma dorazali to ked sme mali taku vacsiu debatu o tomto ked som sa vlastne vsetko dozvedela aj o nich kedy skoncili tak mi ju takto vykreslil.....tak preto ma to niekedy takto zoziera...a vlastne ona jeho byvalaka je sesternica kejo kamarata takze tam ani nie je nejaka sanca aby pretrhli upne kontakty....a on je vlastne s nou aj takto za dobre lebo to bol jeho prvy velky vztah a ze sa rozisli v dobrom a vsetko si vysvetlili a bla bla lebo pred tym mal take nijake vztahy ak sa to da nazvat vztahmi ze vzdy sa rozisli v zlom a ziadny kontakt...len tato posledna...