Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
bon,ja som priamy clovek v blbostiach neklamem.Skor ked je vo veci nieco vacsie :-D
bon
klame každý, a kto povie, že nie, tak už klame...
sway
máš pravdu... nemôžeme im tolerovať všetko, to by mali veľmi jednoduchý život, a keď ho nemáme my, prečo by ho mali mať oni, hm?
myslim ze deti sme vsetci ti, ktori sa na deti citime......, a ty si nikdy neklamala? ani v banalite?
Porobte si poriadky naozaj,bud inteligentnejsou cestou s vtipom a nadhladom alebo, ked to uz inak nepojde existuju ultimata a naozaj tu niesme od toho aby sme vsetko tolerovali:-)S tou doverou ,ano chlapi sa cuduju preco im neverime.Ale ked som sa ja dozvedela o tom ,ze mi klame aj v banalite,tak som dostala odpoved,ze to robil vzdy,ze je to zvyk z detstva,ze ani mamine,ktoru mal nadovsetko rad nepovedal vzdy presne,co robil,lebo by sa trapila.Tak potom je tu otazka,kto su vacsie deti?My alebo chlapi?
bon
možno sme niekedy veľmi domýšľavé, to máš pravdu, no... :D asi pozeráme veľa filmov... :D
darina
myslím, že všetko berieš hrozne tragicky. v niektorých veciach máš proste pravdu, áno, často im dovolíme robiť veci, ktoré by sme im dovoliť nemali, ale proste keď ich naozaj milujeme, tak sa snažíme najprv veci poriešiť rozumne a nie hneď kalkulovať a rozchádzať sa... môj názor
A este nieco dievcata.To nie,ze oni to nechapu,ale my nechavame robit zo seba hlupane.Hladate vinu v sebe,aj ked v hlbke viete,ze nic nerobite.Len aby sme ich nestratili im budeme tolerovat vsetko a robit sa slepe,hluche ale hlupe.
co s tym?
ale s tym nic nenarobis, aj lked im to vysvetlis, nechapu maju ine zmyslanie ako my,a mali by sme si priznat, ze mi tiez nie sme svate, a ze tiez nechapeme ich a ze im ani celkom neverime, ked ich takto upodozrievame, zase chlapi nie su az take svine ako si to vsetky baby predstavuju, tiez maju svoje city a vsetko ostatne. ja sa len pamatam ked som s priatelom pozerala ordinaciu, a tam zacala vyvadzat zenska chlapovi a tak, a on hned, ze preco my sme stale take domyslave, ze im neverime a tak, a to bola scena, kde presne tak reaguju takmer vsetky zeny a uplne zbytpcne....tak sa uz netrapte, chodte pekne za tymi vasimi betarmi, pekne ich pomilujte, a uzivajte si zivota pokial mozete....
Ale je to sranda, ako vie povaha chlapa ovplyvnit nasu osobnost.
Totiz predtym som chodila s chalanom, ktory mi nedaval absolutne ziadny dovod na ziarlenie, skor on ziarlil na mna a mne to dost vadilo:P
Teraz mam vsak chlapa, na ktoreho som uplne namotana, on je uspesny, ma vela znamych a kamosiek. A ta jeho povaha vo mne vzbudila taku ziarlivost, ze niekedy nemyslim uz na nic ine, ako si najde urcite nejaku lepsiu, aka som ho nehodna a podobne:( takze som sa rozhodla to riesit cez psychologicku.