Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čo s tým?

schelby
dakujem za rady... vieš, ja som nikdy nekričala a nikdy som nezvýšila hlas nad ním, ja taký typ človeka proste niesom, pozerám do budúcnosti a chcem tam vidideť aj jeho so mnou, a keby som všetko riešila krikom a hádkami, tak by to k ničomu neviedlo... Píšeš, že si si všetko prečítala, niekde som aj spomínala, že koľko máme rokov... ja mám 21, môj priateľ 27 a jeho ex 22... takže tak... :D

schelby

čo s tým? No veru pravdu povediac tvoji situaciu ti nezavidim. Aj ked asi podla mna je to koli tomu, ze boli dost dlho spolu a vies, sama si pisala, ze ste po kratej dobe zacali spolu. Je normalne, ze ju ma este v hlave. A ked ti je to neprijemne, tak sa treba ozvat a povedat mu, ze ti to vadi.Problemy treba riesit hned a s kludom, nemusis kricat, normlane mu treba vysvetlit, ze ti to vadi a ze nechces pocuvat nic o jeho byvalej, ze je to minulost,a vy ste pritomnost a buducnost.

Dalsia vec co ti chcem napisat je ta, ze niektore zeny prezivaju rozchod velmi tazko. VIem to podla seba. KEd sme sa s ex rozisli, tiez som plakavala, dost vela, stacilo aby sme co i len na kavu slia nevedela som zadrzat slzy. Uz yb som s atak neponizila,ale chcem ti to objasnit aj z druej strany. On sice novu nemal, ale to je tak, ked niekoho velmi milujes a zrazu je koniec potolkych rokoch. Uz yb som s atak nikdy neponizila. To bolo 2 roky dozadu. Teraz sa radsej vyplacem doma, kde ma nikto nevidi. Moj vztah je dost komplikovany, nebudem to rozoberat. Vtedy som mu vyplakavala do telefonu asi mesiac,ale nakoniec sme sa dali po par mesiacoch dokopy, ale v podstate sme aj cez rozchod boli stale spolu, len ma dost potrapil. To je jedno. NO a teraz sme rozideni uz pol roka, bolo to velmi tazke, hlavne koli tomu, ze mi nepovedal dovod rozchodu. Ale ked povedal, ze chce pauzu a tak, tak som mu len povedala ok. Nic viac. Vyrevala som sa dost doma a pred nim sa tvarim ako stastny vyrovnany clovek,lebo viem, ze to nic neriesi. No len som ti chcela povedat, ze chapem ta v plnej miere, ale chapem aj to dievca. Ona je asi este stale zamilovana, a je dost ranena a k jej ranam z rozchodu pribudla dalsia, ze jej miesto uz mas ty. Nooo precitala som si co ste tu pisali, co vsetko dokazu byvalky robit, niektore veci mi az smiesne prisli:-))) JA toho svojho mam este stale v srdiecku, sice travime spolu velmi vela casu, tak pr emna je velmi tazke zabudnut, a stale udrziavame nejake vztahy. NO neviem co by som robila, keby si nasiel nejaku, asi by som s autrapila,ale urcite by som mu nevolala a nevyplakavala do telefonu. NA to mam doma vankus a kamosku. Ved niektore veci clovek nezmeni. Myslim ze to chce len cas, ayb aj ona zabudla a ak ju bude este spominat, tak nekric s kludom mu to radsej vysvetli, urcite to bude lepsie. Veci treba riesit s chladnou hlavou. Drzim ti palce. Btw. Kolko mate vlastne rokov a ta jeho ex? Ak nechces nemusis pisat:-)

čo s tým?

no holky, som späť. Dik za vaše názory, Darika, LOLONI, spoluziacka... LOLONI nemôžeš povedať, že som hlupaňa, keď s ním ostávam, lebo to tak nie je. No myslím, žeby som vám to mala ešte raz dokopy zhrnúť. On mi o nej povie nejakú vetu preto, lebo keď ona mu napríklad zavolá, tak mi povie čo chcela a potom pripojí niečo z minulosti, že čo jej bolo a tak. A toto mi vadí. On nehovorí o nej v básniach, neopisuje ju ako najväčšiu bohyňu sveta, len proste pri nejakej situácii nezabudne podotknúť, ako to bolo z jeho bývalou v tej či onej situácii, napr. keď upratujeme, a tak... Proste my dvaja máme rovnaký názor skoro na všetky veci, takže si rozumieme perfektne, ako som si nikdy nerozumela ani s tou najlepšou kamoškou. A on to napríklad porovná, že ona to tak robiť nechcela, "vyzdvihuje" jej zlé vlastnosti. Ale aj dobré, napr. že aj ona to tak robila... a blá, blá, blá. Lezie mi to na nervy, to je pravda, lenže on o tom zrejme nevie, lebo som to nedala dajak najavo. Keby som mu to povedala,tak myslím, žeby s tým prestal...
No,včera som sa s ním o tom už chcela porozprávať, ale nespomenul ju už týždeň, a to som si povedala, že keď zajtra ešte dačo povie, tak mu to už riadne vytmavým, no nehovoril nič, tak som bola ticho. Ale keď ju najbližšie spomenie, tak zistí, že viem aj kričať... :D
ja sa s ním proste rozíjsť nechcem. ľúbime sa, ja mu verím, a to, že ona mu vypisuje a vyvoláva mu, neznamená, že on ma neľúbi a hneď ma podvádza. On bol ten, čo ju nechal, a ona je úboha trápka. To ona by mala mať svoju hrdosť a nie mu plakať do telefónu. Necítim sa ohrozená, keby som sa tak cítila, tak už dávno to začnem riešiť...

spoluziacka

mojmu manzelovi v poslednej dobe tiez tak dost vypisovala jeho spoluziacka z VS..sme manzelia dva roky, lubime sa a mame krasnu zlatu dcerku..zo zaciatku som tomu az tak pozornost nevenovala - predsa spoluziacka z VS, mozno si vymienaju materialy alebo informacie ohladom skoly..ale postupne toho bolo cim dalej tym viac, ked bol manzel prihlaseny na chate, tak skoro zakazdym mu pisala..uz mi to nedalo, tak som mu obcas nakukla co si pisu, alebo som sa spytala, ze co a ako sa ma XY..netajil mi, vsak ani nemal co,nepisali si nic take..a vacsinou "uhanala" ona jeho, pisavala mu niekedy doobeda, poobede, vecer, vzdy, co robi a co ide robit a tak niekedy cosi o skole..tak som sa s nim o tom snazila porozpravat..uistil ma, ze ona sa mu vobec nepaci, ze ona je nejaka divna cela, ze predsa ma nas a lubi nas a ze mu to lezie na nervy..tiez je manzel dobry clovek,komu moze, tomu pomoze.. ale ked to neprestavalo, uz ma to riadne nastvalo a tak som mu rucne strucne vysvetlila, ze ci ta holka nema v sebe kuska hanby,takto otravovat zenateho chlapa so zavazkami a ze mi to vadi(vie velmi dobre o mne, ze som ziarliva)..manzel aj pozeral, ze preco mi to tak vadi, tak som mu povedala, ze mi to vadi preto, ze ci sa mu paci, ci nie, je to predsa len zenska, ma vsetko, co kazda zenska a taktiez ma zensky mozog(to som mu dodala uz ale s miernym usmevom na perach)..na to sa on tiez troska pousmial(na tu poznamku o zenskom mozgu) a odvtedy neviem, ze by si spolu pisali..teda ona mu aj pisala, ale manzel len potocil hlavou a zrusil to, nenapisal jej ani slovo..

darika

Asi sme sa teraz nepochopili.Ja som ani naznakom nenapisala,aby si sa s nim rozisla.Ja som len chcela naznacit,ze zena musi mat v sebe aj trosku hrdosti a ukazat mu,ze nie je hlupana,ked jej chlap zacne rozpravat rozpravky.Ja som si presla kadecim,som par rokov vydata,ale nikdy som nestratila hrdost,ani ked islo o ine veci.Vzdy som si stala za svojou pravdou a ked som mala tusenie,ze mi klamal,tak som mu to aj povedala a nie mu prikyvovala na dost detinske vyhovorky ako ma ten tvoj.Mozno sa ti nepaci co ti pisem,kazdy si vyberieme co je nam jednoduhsie a to co by nam mohlo ublizit,tadsej pokrcime a zahodime.Pytala si si o radu,ale musela si byt pripravena aj na to,ze nie kazda rada ti bude vyhovovat.Moj nazor je len,ze chlap,ktory ma rad svoju manzelku,milenku,partnerku,ju ma preto,lebo mu vyhovuje.A ak mne nieco alebo niekto vyhovuje,tak sa budem snazit si to udrzat aj do buducnosti a nie to kazit minulostou.A chlap,ktory rozprava svojej priatelke vsetko o svojej byvalej,tak je to len preto,ze ju ma stale v hlave.Ja ked som skoncila vztah a mala novy,tak som sa zaoberala tym co mam a nie co som mala.

bon

co s tym? no tak to sa ozvi, som zvedava, snad sadostanem aj na net, aj ja utekam, musim dovarit, a zobudit priatela, ucit saaaaa a vela stastia

čo s tým?

no holky, idem to riešiť, idem už preč teraz momentálne, k priateľovi, tak som zvedavá, jak to dopadne.... :D držte mi palce... :D zajtra pokecáme, určite sa ozvite.... a diky... :D