Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

no sofia.sara, to hej, len keby to bolo mkozne, ja mam niekedy pocit ze mi de hlava puknut, a ak nerozmyslam nad svojim problemamy, tak ma trapia problemy inych...

bon

kacenka12 dakujem, no ano sme silne, len obcas sa aj nam podlomia kolena, teda mne urcite, uz by som potrebovala vypadnut niekam na damsku jazdu, a zdvihnut si sebavedomie...., je toho vela...

sofia.sara

bon
ja tiez az veelmi niekedy premyslam niekedy mam az pocit ze ma moje myslienky zozeruuu:))))...bolo by fajn si naordinovat ze vypnut a bodka len nie vzdy to ide

bon

sway no kebyze mame doma tak uz sa "topim" v liehu, lenze my sme taki abstinenti, priatel skoro vobec, len pivo, a ja sama nerada, ale pohar vinka robi zazraky, pekne na balkone pri sviecke....asi si skocim kupit....dobry napad
sofia.sara, no to hej, mas pravdu, lenze nemal by si dovolovat takto na mna, musi si aj on uvedomit, ze ja tu nie som nastalo a trocha viac si ma vazit, je si mnou prilis isty....rozpravat sa nebude chciet, to viem,..., mame blbe obdobie, skusky, robota, financie, je to o hubu, tento zivot...., a to je normalne ze ta to rozhodilo, ale pokial mu mozes verit tak je dobre

kacenka 12

Drzím ti palce bon. Len tak som čítala o čom sa bavíte, a zistila som ze tí naši chlapi sú asi veľmi podobní...My sme sa tiež dnes ráno pohádali ale už to je dobre, uvidíme do kedy... Len sa my nesmieme dať zdeptať...sme silné zeny, nie??? :D

sofia.sara

ozaaj co s tym ako to riesite tie telefonaty :))) bo mi si tiez az veelmi volame aj hodku(viac) denne ak nie sme spolu a veru sa to odraza na telefonnych uctoch:)))
a este sa mi pacilo ako si napisal ze by si ho nevymenila ako keby si za mna pisala:))) tiez napriek tomu ze ma stve obcas aj tieto veci co tu riesime aj tak by som ho nedala za nic na svete:))

sofia.sara

ahojte baby ..mne sa len teraz podarilo na net dojst lebo som mala nejake behacky...fu kym som vas precitala trosinku to trvalo:)))
co s tym:to ma aj trosinku pobavilo ako sa ten tvoj vcera ofucal na to ze ty si sa venovala miskam :))) velke deco, ale bolo to mile ze sa na teba tesil:))
bon
to ma mrzi s tym tvojim,hadam sa ukaze a prejde ho to a sam ti povie co sa stalo resp.deje ..len mozno ak mu dnes nieco nevyslo tak nechcel to hned hovorit ze sa potreboval s tym najskor sam vysporiadat a to ze pred inymi babami urcite nie je oduty alebo ako by som to nazvala a pred tebou ano to je aj normalne lebo pred nimi si nedovoli ale ty natolko blizky clovek ze aj ked ti este nechce povedat tak pred tebou sa hrat nebude a pretvarovat

no a ja vcera bol moj zase liezt ale ani som sa nepytala ci bola byvalka ani on nic nespominal ale zase ma to nejako rozdrazdilo a potom som bola nanho aj dost protivna co ma teraz trosinku mrzi ale bolo to este spojene aj s tym ze mam teraz nejake zdravotne problemy a nebolo mi ok vecer...

sway

Tak si nalej pohar dobreho vina na uvolnenie,ak mate doma:-))Ja to casto robim,aj ked som unavena z prace,zo skoly a tak.Sice si tymto sposobom mozes privolat sklon k alkoholizmu,no ale niekedy to dobre padne.Alebo sa spolu opite,ked pridete od rodicov a mozno sa mu jazyk rozviaze:-)

bon

sway, no to je asi zakon schvalnosti..., uz je doma, len sa opytal kedy ide vlak a lahol si, takze rozpravat sa zase nebudeme...., ale nevladzem to uz riesit, nadopovala som sa sladkym, ukludnila nervy a hotovo, ako by som isla na panaka niekam, jaaaaj, na nic nemysliet..., nebolo by krasne keby nemusime premyslat??a dakujem

sway

Tak snad vychladne,pride domov a vysvetlite si to,drzim palce.A casto sa aj mne stava,ze ked sa nieco zacne srat ,posere sa vsetko.