Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čo s tým?

darika
hehe...diky... :D ale ja som to tak nemyslela...:D Fajn, v neporiadku, ale šťastní...:D - moje nové heslo? : )

čo s tým?

darika
dakujem... si zlatá... :) to "trdlo" som nepochopila...ale diky... :D No tak tá hra je dobrý nápad, vážne... :D dik za tip, hehe, výskúšam... A ja nie som smutná, viacmenej nikdy, ja som v podstate vždy taká veselá kopa, stále sa smejem, aj keby som niekedy nemala, to fakt... :D V podstate ja beriem všetko z nadhľadom, a pozerám sa na všetko z tej lepšej stránky, optimistka jak sa patrí... :D Takže smutná to určite nie... :D A jasné, že ju tromfnem, aby videl, čo pri sebe má.... :D

darika

A som tu zas.To som precitala len par viet na zaciatku s tymi miskami a uz som vedela,ze je to chyba.On nechce pri sebe mamu,on chce teba.Takze ziadne upratovanie,puding navarit a sadnut si ku nemu.

darika

To trdlo hovorim ludom,ktorych mam rada.teba sice nepoznam,ale je mi mile ako tu opisujes a vlastne ti aj trosku zavidim.Niekedy by som chcela mat take problemy,lebo ja som nimi presla uz par rokov dozadu.A tak ked moj manzel alebo syn nieco urobia alebo povedia,tak im poviem-ty si ale trdlo.Ale je to myslene v dobrom.Jasne,nenechaj veci lezat len tak,len ich netreba vytahovat ak sa uz nekonaju.Takze ty ak vies,ze ta "trumpetka" :-D ho stale bombarduje,tak mu to povedz.My si niekedy myslime,ze ked nieco povieme,ze tym pokazime aj to,co bolo dobre.Ale stane sa,ze nam ten chlap potom povie- a preco si mi to nepovedala?A kedze ten tvoj o tom vie,tak mu povedz,aby ste sa zahrali taku hru.Dajte si nejaku dobu,napr tyzden,ze ti neda prilezitost na to,aby si zase mu davala tie otazky typu preco pise?kedy skonci?atd.Ak to on porusi,tak...nieco si vymysli.Ale musi to byt nieco mile.Bude chodit za teba na nakupy,alebo tak.A ty ju tak isto nespomenies ak nebudes mat dovod.Ak to porusis ty,tak budes musiet nieco ty urobit.My sa taketo hry hravame doteraz.A vies co este,chlapy maju sice radi,ked je zena smutna a mozu sa hrat na hrdinov zachrancov,ale maju radsej,ked sa stale smejeme,mame dobru naladu,na nic sa nestazujeme,je to tazsie,ale musime byt vzdy lepsie ako tie byvale,.Takze ak ona je chuderka stale smutna a otravuje ho tymi jej problemami,tak ty bud vesela,lebo dve baby,ktore maju stale nejaky problem je hotova katastrofa.Takze tromfni ju tvojou naladou a jeho prestane bavit to jej vecne fnukanie,ked bude vediet,ze ma pri sebe babu,ktora je opak od nej.

čo s tým?

keď sa niečo deje tomu, tak on tiež nič nechce povedať, ale potom večer mi to v telefóne povie... ta mám nervy potom z toho...Aj včera tak spravil. Prišla som k nemu do bytu, bol chorý. Išiel sa osprchovať, som sa ho spýtala, že čo môžem pre neho spraviť, tak povedal, že puding môžem uvariť, že má na neho chuť, tak som uvarila. Potom som vyčistila sporák, všetko poumývala, poupratovala mu trochu, bo tam mal ešte z obedu misky. Potom som prišla k nemu a som videla, že mu dačo je. Ale on stále, že nič...tak som to nechala tak. A večer mi v telefóne vyčítal, že on sa na mňa tešil, a že misky boli pre mňa dôležitejšie jak on a pod. no vau.... tak ja som ho ľutovala, že je chorý, tak som to za ním upratala a on takto...

bon

no ak chce tak to vyklopi, ak nechce tak to nevyklopi, ja len vidim ze sa nieco deje, on povie ze nic a tympadom mi klame, ale na neho take nieco ze po chvili to vyklopi neplati....

sway

Nerobi to?Som pochopila,ze obcas ano,ze to poznas,ked sa nieco stalo..A moj to robi!Ale je prvda,ze on je taky jemny az zensky:-D

čo s tým?

darika
ako tú 3. vetu som nepochopila? to ja som trdlo podľa teba, či čo??? A presne tak, snažila som sa mu niečo naznačiť, lenže jemu to asi nedošlo. Ale už som to tu aj spomínala, že týždeň ju nespomenul, ale keď spomenie, tak určite mu niečo poviem nato, už to tak nenechám. Nechcem to teraz zbytočne vyťahovať, keď je ticho. Určite nič nechcem riešiť krikom a hádkami, to isto nie... a ešte keď viem, že neznáša hysterky... a dik za rady, určite si z toho niečo vezmem...