Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Ahoj-co s tym.Jemine,ake je to blbe ta takto oslovovat,nemozes si aspon nejake meno vymysliet,asi by to bolo lahsie pre nas ta oslovovat.Ale to som nechcela.Som rada,ze ste si to povedali a v klude.Vies,ze aj ked nie som na nete,niekedy myslienkami zalovim u vas dvoch ako vam to prebieha.Moc vam drzim palce a neboj,len sa neboj povedat si svoje a skusit sa presadit si to.Ale vzdy v klude.Hysterky su hnusne.Takze daj vediet aj nadalej.Budem cakat.Drzim palceky.

sofia.sara

ahoj co s tym:)
no ja som tiez mala pocit ze to u vas uz ustupuje myslim s byvalkou a to ze priatel ju uz "dlhsie" nespomenul....a co ti vcera ohladom nej vravel??? ze to bolo nutne aby sa o nej zase zmienoval
ale myslim si ze je velke plus ze si mu to povedala ze ti to vadi a hlavne ze on uznal tvoju stranu z akej to ty vidis ze to chape..myslim ze aj to je nieco a ovela lepsie ako keby ti hovoril ze nechape co ti to moze vadit nieco v tom zmysle:))
tak hadam sa uvedomi a prestane ju spominat uplne...

čo s tým?

no čaute moje kočky... :D To som tu od včera nebola a riadne ste sa rozpísali, super... :D
Bon, to ma mrzí, čo sa stalo, dúfam, že sa už všetko vyjasnilo tak ja má byť...
Ináč, čitala som si to tu všetko, trochu mi to trvalo, ale sa teším... Jak ste spomínali tú dámsku jazdu, tak ma napadlo, že by bolo perfektné, keby sme sa tak mohli všetky stretnúť a ísť sa poriadne zabaviť, poohovárať tie naše "detičky"... ved už o sebe toho vieme dosť... :) som si to začala normálne predstavovať a som prišla na to, žeby sme sa asi riadne prekrikovali... lebo mám pocit, že všetky sme tu také, hm... jak to nazvať.... ukecané? :) Aj keď myslím, že je to slabé slovo.... hehe... :D
Ja som včera nakoniec tú hodinu a pol trávila nakupovaním... :D klasika, ja vždy, keď mám blbú náladu z neho, tak si idem nakupovať, topánky, kabelky a tak... žiadne nohavice a tričká, lebo to by som sa ešte viac rozčuľovala potom nad svojou postavou, lebo by to mohlo byť aj lepšie... :D A nakoniec bolo celkom fajn... :) Už som si myslela, že tá jeho bývala je už za vodou, no a večer, pri telefonáte ju zas spomenul. no to mi už nedalo, veď som vám to sľúbila, že ešte raz a konec... Tak som mu povedala svoje. Dala som na vaše rady, tak pekne milo, že ona by si už mohla uvedomiť, že čo a ako, a dal mi za pravdu, a som mu aj povedala, že dosť mi to vadí... A on, že jasné, chápe ma... Tak dúfam, že pochopil a že prestane... :D Bo keď ne, tak použijem tie vaše druhé a rady pekne mu to vykričím... :D

bon

sway musim uz ist prec z netu, ideme domov, no som zvedava ako dopadne cesta...., dakujem za pokecanie a za rady, zatial pa

bon

pretoze to co studujem je uplne ine v prahe ako u nas na sk, maju tam iny system, uplne inak zamerana to tam je, a ani nikde na slovensku tento odbor nie je, takze som sa s tym musela zmierit...., ako zase bratislavcania mne osobne zatial nikdynedali pocitit ze by som sem nepatrila len preto ze nadavam na blavu..., prave naopak, mi to pride ze ani oni tu nie su bohvieako rady, ale musia... neviem, v podstate ludia na sk su vsade rovnaki, a neriesim to nejako, uz to tu nejako zvladnem a hotovo

sway

Bon,Tak preco si si vybrala studovat v BA?Si mohla radsej do Prahy,podmienky su relativne podobne.Inak viem si predstavit,ze to tam mas blbe..aspon,co si ja pamatam,tak sme namali radi ludi mimo BA.Nejake take neprijemne skusenosti,ze vzdy niekde v MHD zatahovali a nadavali na Bratislavu...

bon

sway, ved ano, ty to tu vidis z ineho pohladu ako ja, pre mna blava nie je domov, a zase cechy mam rada, vela tam chodim k tete, a mam na ne uzasne spomienky..., a aj na prahu....,je ine ked v blave vyrastas a ine ked tam musis byt len kvoli skole..., ale zase mam tu brigadu popri skole ktora ma strasne bavi a tam sa stretavam s uzasnymi ludmi a keby nie som tu tak ich nikdy nestretnem a to by som o vela prisla...

bon

sofia.sara tak sa maj, a liec sa, nech ta to prejde co najskor, a dakujem za pokec aj povzbudenie...., snad to bude dobre, dnes asi nie, nebudeme sa mat kedy a kde udobrit, ale hadam si to vysvetlime, dakujem

sway

bon,je ine ked tam vyrastas,ani ja nemam Bratislavu moc rada,kvoli tomu,ze je mala a kazdy sa tam hra na velkych sefov,ale zase tam mam vsetkych kamaratov a pridem rada aspon na vikend.Praha je fajn,ale Cesi su divni,akoze ine zmyslanie,iny zmysel pre humor..Mne by sa zase viac pacilo studovat v Parizi:-)No co uz,kazdy chce to co nema.