Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway uz sa stalo, napisala som, ale tvrdohlavost vitazi, neviem co mu je,..., bola som zvyknuta na jeho nalady, ma ich castejsie, ale toto ma dorazilo, pisal mi ze sa niekam uchyli a hotovo, no bola by som zveda ze kam.....a ze kde je momentalne...., ach jaaaj, lebo ked ma clovek nejake starosti, preco by sa nepridavali dalsie, no´nnie??
A neskusis mu napisat,ze ta ta hadka mrzi?nech pride spat?Ci tvrdohlavost vitazi?
sway praveze mi sa casto nehadame, a mam pocit ze je to chyba, len ked potom pride hadka, tak je to poriadne...dnes som spravila aj ja chybu ale aj on, v poslednom case sa so mnou odmmiet, a rozpravat, a uz uplne o problemoch, a ja neznasam nevedomost!!!
no ja som ho tiez zatial nepustila, a ani on mna nikdy, ale dnes som mu fakt povedala ze nech ide radsej, myslela som si ze to nespravi,ze mu na mne aspon natolko zalezi, ale asi nie..., neviem co sa s nim deje, aspon keby viem kam isiel, ale domov urcite nie, tak to nema rad, a nema inam kam ist...., ma raz z neho porazi....a to sme mali ist dnes k nam, tak som zvedava ci sa uvedomi, lebo sme tio nasim slubili a ja sama nepojdem
To mi je luto bon, vy sa casto az takto pohadate? Ja ked to je uz take,ze by najradsej vypadol,tak mu nedovolim odist a vacsinou sa udobrime.Este to nezaslo tak daleko,zeby sa fakt zobral a bol prec ,bez toho aby som vedela kam isiel.
to sa stava, z toho si nic nerob, mozno mal nieco surne.....
ja som toho mojho prakticky dnes vyhodila z bytu...., vytocil ma paradne..., netusim kam isiel, ale chcel pokoj, tak ho ma mat..., a teraz mi je to luto, ale co uz, on je tiez taka hlava dubova ako ja
čo s tým?
Inak aj ja som, nie len sikovna,ale aj vzdelana:-))(sice podla gramatiky sa to nemusi zdat),ale uspech na mna zatial este len caka - dufam:-DAle myslenie 22 rocnej baby sa neda porovnavat s myslenim 32 rocnej zeny.
čo s tým?
Tak zostan na nete;-)Ved ta aspon hodi domov,nie?Asi nepocital,ze sa zdrzi,to sa niekedy stava vsetkym,nie len chlapom.
kočky moje zlaté, myslím, že už ma porazí. bola som s priateľom dohodnutá, že sa dnes stretneme o pol 3, a on mi teraz volá, že bude trošku meškať.´Že je mimo mesta. No vau, príde tu tak okolo pol 4... Už ma porazí... fakt! Prečo sú chlapi takí nezodpovední??? Ja nepochádzam z tohto mesta, len tu dochádzam za prácou, akurát končím, to ho mám čakať hodinu a pol??? akože vau!!! A ešte sa ma spýtal, že čo mi je??? Bo zrejme cítil "nadčenie" z môjho hlasu. Že čo mi je? no fakt nič...len som mu povedala, že potom si to "vyjasníme"... držte mi palce...
sway
fú, no tak to si mala šťastie, že to takto dopadlo... bo neviem, neviem... no mala si to proste ťažké... ale zvládla si to, veď si šikovná... :D Sama vidíš, že nezáleží na vzdelaní, ale na šikovnosti... :D
čo s tým?
Tak to je super,ze mas take sebavedomie,ze ju tromfnes:-))
Ja som to mala horsie,lebo byvala toho mojho bola odo mna o 10 rokov starsia a celkom uspesna - tusim managerka niecoho a ja som sa mohla aj roztrhat a bola som za decko,co nechape,ze ostali kamarati a este keby som jej zacala vypisovat,tak by sa len smiala..Fuu no nastastie,to ten moj pochopil.