Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika
môžeš tu písať všetko čo ťa napadne, a nie len ty, ale hocikto... Čo máš na srdci, aké problémy, proste všetko tu môžeš písať... Ináč, som ostala dosť zarazená, že tí vaši chlapi akú majú rodinu a tak... Aj ten môj nemá veľmi rád svoju rodinu, lebo otec ich nechal, keď boli ešte malí, mama je chorá, už dosť dlho, súrodenci sa na to všetko vykašľali a odišli na druhý koniec Slovenska a do zahraničia...Nevideli sa už pár rokov. Aj mi hovoril, že sa mu strašne páči naša rodina, že sme stále tak pokope a tak...
Jak sme sa tu stretli, že? v podstate máme všetky rovnaké problémy... dúfam, že si tu budeme všetko takto stále písať... :D
Sway-a ako ti to s tou byvalou pokracuje?On o nej rozprava,alebo aj komunikuje.Ja podla toho co som citala ako pises a rozoberas veci mam pocit,ze sa dokazes pobit s problemami a dost rozumne,tak co sa dialo cez vikend?
Bon:tak to som ostala zase v soku,pretoze to iste co ty,som ti chcela napisat aj ja,len sa mi nechcelo to rozoberat.Manzelovi rodicia prisli pred par rokmi o byt uplne.Otec bol tazky alkoholik a mama nezvladala platit.Len ona bola aj dost lahostajna,pretoze ked chodili upomienky o neplateni,tak miesto toho,aby zacala riesit veci,tak dopisi len hadzala do kosa.Teraz byvaju v podnajmoch a exekutor jej siahol na plat.Nedostava ani cent.Otca sme nakoniec zobrali sem mimo Slovenska,nasli sme mu pracu a neverim tomu doteraz,ale na alkohol uz pol roka ani nepomyslel.Kym moja mama nas vychovala aj s mojou sestrou sama,tak zvladala vsetko,platit byt,poplatky,obliect nas,zivit...,tak oni si nechali svoju strechu nad hlavou zobrat viac menej lahostajnostou.Moja mama aj napriek uderom od zivota nikdy nestratila dobru naladu,lebo vzdy nasla riesenie,aj ked to bolo tazke,ale nasla.teraz je znovu vydata,vydala sa pred 4 rokmi po 15 rocnom vztahu.Bola na nas sama od mojich 3 rokoch.Preto manzel moc ku nim netaha,lebo oni su bez zivota,nic sa nesnazia riesit,len sa stazuju.Chodime domov 2x za rok a jeho rodicia boli schopny nasmu 8,5 rocnemu synovi kupit anglicak na vianoce pod stromcek.Kym my teraz prideme domov a dieta dostane vsetko,co dostali sestrine deti za dobu,ktoru sme tam neboli.Mama to robi tak,ze co sestrinym detom,to aj mojmu.Aj ked tam nie sme,ale dostane to naraz,ked prideme.A toto vsetko je problem,ktory manzel vidi.Ale ja som sa moc rozpisala na nespravnej stranke,pretoze tu sa neriesi moj problem,ale vas.Ved ja vlastne ani nehladam pomoc,len som sa trosku vykecala a tym ti priblizila problem,aka pre nas nepochopitelna vec dokaze s chlapom zamavat.Ty mu len daj najavo,ze je uz velky chlap,ze teraz zalezi na vasom hniezdocku co mate.A rodicia nech ho netrapia tak,ze bude smutny z toho,ked sa po peknom vikende vrati domov od tvojej rodiny.Nech si vezme z toho to pozitivne,ze ste mali pekny vikend.Musi to byt dobry clovek,ked ho trapia rodinne problemy.Chlapov to moc nezaujima ked uz raz odidu z domu.
dobré ránko kočky moje... :D Tak ako vidím, víkend ste asi nemali najlepší... u mňa to bolo celkom fajn... bývala sa už nespomínala, takže parada... :D v sobotu som bola u neho, pôvodne som chcela spraviť nejaký romantický večer, ale nakoniec to dopadlo tak, že som dostala menzes, takže smola, nič sa nekonalo... :( :D V nedeľu bol zas on u mňa, doma nikto nebol, len sestra, ale tá sa učila do školy... takže bola sranda... hrali sme bedminton, človeče hehe... boli sme na prechádzke takej krásnej... :D A večer mi povedal do telefónu, že mi dakuje za pekný deň, že bolo super a tak... jéééj... milé od neho... :D
Ahojte, sway tak to mi je luto teda, a co si zase musela riesit? No ten vikend bol lepsi ako piatok, to hej, a uzasne nad knihami zakonceni, akosi nestihame, uz zacinam byt v koncoch, tento tyzden mam 4 skusky, a ide ma porazit.....
darika, ako to si uplne vystihla, aj u nas je to tak, priatel sa tiez citi lepsie u nas ako u svojich rodicoch, ale je to tym, ze tam boli nejake problemy ohladom ich domu, teta im ho vzala, a tym padom mu vzala aj domov a on sa s tym neviem vyrovnat, teraz ziju v inom dome, kde tto nema rad, a vidi ze jeho rodina sa tam zakopava, a nerobia s tym nic, pretoze jeho oco sa nestara a jeho mamina to sama nezvlada,....a on sa s tym nevie zmierit, jediny domov co ma, je nas spolocny, maly bytik sice v prenajme, ale je nasim domovom momentalne...., a myslim ze nie preto je momentalne smutny, trapia ho aj ine veci okrem tohoto, ale je pravda, ze vzdy ked musi ist domov, tak sa to u neho vystupnuje a tie trapenia su vacsie....ale bohuzial ja mu neviem pomoct...
Pre Bon. No,to si mi teraz strasne pripomenula mojho manzela.On ma sice svoju rodinu rad,neda na nich dopustit,ale stale mi hovori,ze moja rodina mu je blizsia.So svokrou-mojou mamou si tyka a maju fantastikus kamaratsky vztah.My sme tiez blazniva rodina,co sa o jeho strane neda povedat.Vsetko v ramci vaznost,ziadne blaznenie.Kym moja mama je od tej jeho o dost starsia,tak je este viac blazniva.Nie ze by sme pili,ked sme spolu,ale vieme sa bavit,drzime spolu nech sa deje cokolvek,dali by sme za seba ruky do ohna,kym o ich strane sa to povedat neda.Uz mi vela krat povedal,ze mi zavidi moju rodinu,ale moja odpoved je zakazdym,ze do tej rodiny patri predsa aj on.Za chvilku sa vraciame domov po pol roku a on stale rozprava o nasich.Za mesiac co zvykneme byt doma,je s jeho rodinou mozno 3-4x.Nie je to tym,ze by ich zaprel,ale on porovnava,aj ked je to hlupe,ale akoby oni nemali o neho taky zaujem.Takze neni to nieco podobne aj u toho tvojho priatela?Mozno mu je len luto,ze sa vie tak zabavit a odreagovat pri vasich.
cauko sway
a coze u vas zauradovala zase byvalka?? tam som myslela ze je to ako tak vyriesene...
Ahojte kocky:-)
Tak vikend sa blizi ku koncu a poviem vam,pre mna bol priserny!Zase bol problem s tou byvalou..Uz som si normalne aj povedala,ze nato nemam nervy,ale potom som sa nejak vybila vo fitku a uz celkom pohoda..
Co s tym:-)Fajn,ze si mu to povedala na rovinu,snad naozaj pochopil:-)Inak k tej "damskej jazde" napad je to dobry,ja by som sa urcite pridala,len neviem ,ci sa pozbierame,asi sme kazda z inej casti slovenska a ja bozuzial z prahy pridem raz za mesiac,dva maximalne do BA.
Ahoj bon,tak aspon vy ste mali normalny vikend,aj ked ten piatok vyzeral vseliako:-)
Tak si uzite zvysok nedele a pekny vecer.
Ahojte baby, no tak ja mam skoro za sebou cely vikend. S priatelom sme v piatok isli k nasim, tak sme si pozreli taky super film, a celu sobotu sme stravili v zahrade aj s mojimi tetami, strykom a deckami. No myslim ze sme sa dot odreagovali, my sme taka blazniva rodina, a priatelovi to dobre padlo. Vecer doma ma zaskocil, pretoze sa odmietol milovat, co u neho nebyva zvykom, a dnes tiez najprv velmi nechcel, no potom sa to nejako utriaslo. A prisla som na to, ze ho nieco velmi trapi, je to na nom vidiet, nic nechce, len ma stale objime a da mi pusu. *Je strasne smutny, ale nechce mi to povedat,vraj by som mu aj tak nepomohla, ze to je jeho zalezitost, ale ani on sam ju nevie spracovat. Tak neviem no, tlacit na neho nebudem.....
co s tym? no tak to si dobre urobila, ze si mu to povedala, vidis , mozno sa aj nieco pohne tym spravnym smerom...
jéj, baby, ste strašne zlatučké, že si takto robíte starosti a že na mňa myslíte, to fakt... :D
tak dobre, skúsim si vymyslieť nejaké meno, len neviem jaké... :D poradte dačo, hehe.... :D