Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahoj bon,
ale ved to robi kazdy nie?respektive ja sa casto tvarim,ze som smutna a ked sa priatel pyta,co mi je,tak poviem,ze nic nic a hereckujem dalej:-D a az po x otazkach to vyklopim...
Ahoj darika,
podobne som to mala aj ja a s tymi smskami si ma pobavila,lebo som tiez mala nato chutky:-D Ale som si povedala,ze to radsej vykricim priatelovi a jeho donutila jej napisat..
Ahoj baby.Tak som tu zas aj ja.Ved ty si ale ozaj trdlo,nie si hlupana,keby si nou bola,ani by si len nenaznacila,ze sa ti to nepaci.Ale ako pisala-spoluziacka,ona to vyriesila spravne.Ja ked som kedysi mavala s manzelom taketo problemy,konala som dost spontanne a vykrikovala som.Bolo to obdobie,ked sme spolu boli len pol roka.Tie ziarlivostne sceny co som ja dokazala robit,to sa uz teraz smejem.Dokonca som jej napisala sms-ky.Teraz sme po 9 rokoch kamaratky a zistila som,ze som vtedy nebola vobec ohrozena.Keby som si vtedy sadla ku nemu a povedala mu,ze viem,ze ma ma rad,ale ze sa citim neprijemne,ked ...bla bla bla.Musis to zahrat na chapavu partnerku,ze ti je jej sice luto,ale ze aj ona si musi uvedomit,ze ich vztah uz skoncil,a ze by mohla aj ona vediet,ze je to neprijemne aj tebe.Mozno keby si mu povedala,ci by jej to takto nepovedal,mohol by to spravit,nie?Mam ju rad,ale skus mi prestat volat a pisat.Musis sa zmierit s tym,ze medzi nami to uz skoncilo,ja som uz niekde inde a ty sa s tym nauc zit.Keby si mu to takto poradila,ze by to mohol pre teba urobit.Pockaj si ale na moment,ked zase sa mu ozve.A ked s nim budes,ak budes,o tom hovorit,povedz mu aj,ze by ste mohli tu kapitolu zatvorit aj tym,ze ju prestane spominat.Nic ale,ani ci si ty od nej lepsia,ani horsia.Proste ju uplne vypustit.Treba im to niekedy povedat po lopate,lebo my sa vieme vcitit do situacie inych,ale chlapy to nevedia,kym tym neprejdu.A este rada,ak by si aj mala niekedy nutkanie mu to ukazat ake to je,alebo vratit,nerob to.Ty mne a ja tebe-tym sa nikdy nic nevyriesi,len pokazi.
bon
no tak to keby som vedela, prečo je to s nimi také zložité, tak tu nezaložím túto tému... :D
neviem ako vy, ale ja ich nikdy nepochopím...
co s tym?
no mali zavrete krcmy, tak si boli kupit v obchode, ako to ma netrapi nech ide so spoluziackami, uz som si zvykli, vzdy len ich omiela, ale nech sa sprava aj ku mne normalne...pochybujem ze pred nimi sa takto spraval..., a este mi povedal ze uz ma partacku na squas, no nevie hrat o nic lepsie ako ja, ale mna nevzal doteraz ani raz, lebo nemal na zvys peniaze, a zrazu ma....preco je to s chlapmi take zlozite?
bon
na pive s babami? to fakt? "super" Aj sa ti s tým ako pochválil?
ako on mava svoje zle dni, lenze nechapem ze s inymi babami v pohode, a so mnou nic, ved na co..., a mali sme ist dnes k nim a vecer k nam, zajtra bdueme pomahat nasim v zahrade, a chcela som sa s nim dohodnut, a on sa sere na mna..., ani slovo, hlavne ze bol na pive s babami
sway
ináč, si mi teraz brutálne zdvihla adrenalín... :D Ale máš fakt pravdu, moja reč. Čo bolo bolo a už sa to nezmení, tak nech to pochopia... A nie, nie si sebecká, ja by som si priala to isté... :D
bon
jáj, tak to ma hrozne mrzí... takže nevieš, čo sa mu stalo, že? hm... divné... akože vau
Ono niekedy sa fakt staci vykecat:-))Aj ked mne moze hovorit,kto chce co chce,aj tak by som tym byvalkam odtrhla ruky nohy:-D A ziadne take keci,ze si spolu pekne veci prezili a neda sa to puto zo dna na den roztrhnut, to ze naozaj pekne veci spolu zazivali ma stve este viac. Najradsej by som bola,keby bol priatel panic,ked ma spoznal:-)Ale to je uz sebeckost najvyssieho stupna a som si toho vedoma:-D
Ahojte baby, no mne dnes tiez riadne stupol adrenalin, priatel prisiel zo skusky, so mnou sa absolutne odmietol bavit, ked som sa opytala co sa deje, tak ze nic, tak som muvravela ze klame, uz to poznam, a on nic na to...., akurat viem ze bol na skuske, a potom s kamoskami chcel ist na pivo, lebo tu pisomku nevedeli....,len krcmy boli zatvorene tak boli v obchode po pivo... no a teraz spi, by som ho nakopala najradsej....