Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
praveze toto mam prvy krat ...asi som prechladla aj tusim kedy asi ale uz to nevratim spat...
no treba si obcas od seba aj oddychnut ak ste stale spolu...prave pri takychto situaciach....
musim teraz koncit teda odist z netu ..tak sa s vami zatial lucim papa drzte sa
bon dufam ze bude ok uz mozno aj dnes vecer :)) papa
no pretoze zivot v ba akosi nie je premna..., nemam to tu rada, vsetko uponahlane, strasne vela ludi a tak vsetkeho mozneho....jedine co s mi tu paci je hradza a zelezna studienka, ale aj to s mp3 na usiach nech nepocujem tie reci :DDtak to mas fajn, Praha, ta sa mi paci, tam som bola niekolkokrat, tam by sa mi viac pacilo, aj ked mesto to este vacsie
sofia.sara, no tak to je teda neprijemne poriadne...,nachladla si niekde? alebo to zvyknes mavat? no dnes akurat pojdeme domov k nam, tak tam vypadnem, bude doma aj teta z ciech, tak aspon na to sa tesim, aj ked zajtra budeme cely den v zahrade,... a zase spolu...je to take, asi by sme potrebovali na chvilu od seba byt, aspon na den, dva
bon,preco na nestastie?ja som z BA:-)Ale studujem v Prahe.A poznam,ja tu na kamaratky moc casu nemam a navyse tie blbe mlade cesky uz ani slovensky nerozumeju:-D
ano bon...mam nieco s mocovymi cestami asi nejaky zapal nic prijemne najhorsie je ze ma zacali boliet uz aj ladviny...tak preto mam lieky a budem doma...no co uz...
to je skoda ze nemas s kym ist...to by fakt asi pomohlo aspon na chvilku keby si vypadla z domu...
sway v blave som, bohuzial....
bon a v akom meste studujes?
sway, no tak to ja som zvykla s tetou takto, ona je strasne tiez na vino a sampanske, a ujo to nosi z francuzska, tak vzdy kazdy vecer po praci, ked som u nej byvala cez leto, padla vecer flasa, alebo aj dve a pohoda, zboznovala som to...., no tak to nenahovorim, ale mas pravdu, uz by sa nam zislo nieco take, teraz nestihame ale o dva tyzdne mi koncia skusky, tak ho pozvem do kina a nieco dobre uvarim, prichystam kupel, uz je nam to treba....dakujem
sofia.sara
popravde nemam s kym ist, kamosky mam doma, a tam aj ked idem tak mam cas ledva na rodinu nieto este si niekam vyrazit...., a co si chora?
bon
ak mas moznost tak urcite chod von s nejakymi kamoskami to pomaha na precistenie hlavy...ak toho nemas vela...ja som tiez dnes velmi chcela ist s kamaratkou von sa odreagovat - ale nemozem ist nikam lebo beriem antibiotika:(...
bon,
ja som na vino celkom zatzena,boli casy kedy flasa vina patrila kazdodenne k veceri.Ma to nieco do seba,zvlast ked je kvalitne,ale nejak mi prestalo robit dobre a teraz,ked si dam 2 pohare som na mol:-)
A toho tvojho nenahovoris ani na poharik?Nieco dobre uvar a prichystaj veceru pri svieckach a uvidis,mate sa predsa radi,niekedy sa deju blbe veci,potom sme zli aj k tym,ktorych mame radi a trochu uvolnenia vie spravit zazrak.Skus to z tej druhej strany,nie byt nahnevana.