Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

A viete co by som urobila ja?Chytila by som toho mojho pod pazuchu a tomu kamaratovi by som podala ruku a predstavila sa.Tym,ze chytis toho svojho,das najavo,ze ku nemu patris a v buducnosti ten kamarat bude vediet uz aj tvoje meno.S usmevom sa predstavit sama.Tiez sa mi to stavalo,a preto teraz po dlhej dobe to uz vidim takto,ale vtedy ma to ani nenapadlo a mala som nervy na neho.Baby,musime byt viac priebojne a nebat sa ich,ze nieco pokazime,ked sa k nim prizname my.teda ja to mam uz za sebou.Ale ja co mam toho uz trosku za sebou,by som vam poradila z tohto nerobit taky problem.My zeny si potrpime,aby o nas vsetci vedeli,ze patrime k nim,ale chlapom staci,ked o tom vedia oni.Oni povedia-a co ma po druhych co si myslia,ja viem,ze sme sa rozisli,ze som teraz s tebou a druhi su mi ukradnuti.Takze nebojte sa do toho pustit vy.Tym,ze sa sami predstavite,nic nepokazite a vyhnete sa problemu.

darika

A viete co by som urobila ja?Chytila by som toho mojho pod pazuchu a tomu kamaratovi by som podala ruku a predstavila sa.Tym,ze chytis toho svojho,das najavo,ze ku nemu patris a v buducnosti ten kamarat bude vediet uz aj tvoje meno.S usmevom sa predstavit sama.Tiez sa mi to stavalo,a preto teraz po dlhej dobe to uz vidim takto,ale vtedy ma to ani nenapadlo a mala som nervy na neho.Baby,musime byt viac priebojne a nebat sa ich,ze nieco pokazime,ked sa k nim prizname my.teda ja to mam uz za sebou.Ale ja co mam toho uz trosku za sebou,by som vam poradila z tohto nerobit taky problem.My zeny si potrpime,aby o nas vsetci vedeli,ze patrime k nim,ale chlapom staci,ked o tom vedia oni.Oni povedia-a co ma po druhych co si myslia,ja viem,ze sme sa rozisli,ze som teraz s tebou a druhi su mi ukradnuti.Takze nebojte sa do toho pustit vy.Tym,ze sa sami predstavite,nic nepokazite a vyhnete sa problemu.

čoStým?Nikka

sway - ja viem... oni sú strašne nechápaví, abo čo... im vôbec nedochádza...si asi neuvedumujú, že nás môžu stratiť... niekedy im asi musíme dať najavo, že nás môžu stratiť... To ten môj vždy, keď je nablízku niekde môj kamarát dajaký, že s ním začnem kecať, tak hneď ma začne objímať, stískať, pusinky mi dáva... ale keď nikto nikde, tak ma ledva za ruku chytí...

sway

Nikka,chlapi su niekedy strasni blbci,zvlast ten moj sa casto tvari ako rozumie,chape a da mi za pravdu a o par dni sa vsetko zopakuje.Ja ho mam moc rada,ale co je vela,to je vela..

čoStým?Nikka

sway - ja viem, to muselo dosť bolieť... Takže ste sa poriadne pohádali, že? hm... :( Ale možno si už konečne uvedomí, že teba to fakt bolí a že ti tým ubližuje...

sway

čo s tým?
Aspon povedal,ze sa rozisli a neprikyvol,ze ma sa dobre..Ja to serem posledna sanca,povedala som mu,ze ju bud uplne vymaze z nasho zivota (aj ked ju bude mat navzdy rad),lebo ja na toto nemam nervi a cakam,ze jej to napise jasne strucne vystizne,ze uz s nou nechce byt v kontakte a co s poslednymi vecmi,lebo on uz nema zaujem sa s nou ani v buducnosti stretnut a chcem byt v bcc toho mailu - istota,ze to naozaj poslal,moj scenar,je na nom co teraz spravi...

Hej darika - ved to je super,ze je s tebou taka sranda:-))

čoStým?Nikka

tak fajn, teraz už oficiálne ma môžete volať Nikka, ale budem to písať takto, žeby ste vedeli, že to ide stále o mňa.... :D

darika
jéj,no pekne....potvorka... :D ta si mu dala...chudáčik...ale zaslúži si...

darika

Co s tym-a kde mas to meno?Daco tam splechni,lebo ked ta chcem oslovit,tak mam pocit,ze ti davam otazku.

A inac,napisem vam co som ja viviedla v sobotu tomu mojmu chlapovi.Teraz chodi na vikendy pacovat prec,ja som kupila vinko a vecer sme si otvorili.A zacala som mu spievat.Nie z toho vina,ale to ja im zvyknem.A si viete predstavit,ja mam dost taky zachripnuty hlas,takze ked zacnem spievat,tak si zakryvaju usi.A tak ma napadli pesnicky z Mrazika a pustila som sa do nich.Manzel bol nestastny,ale smial sa.Sak som mu aj povedala,ze slubil ked si ma bral,ze bude stat pri mne v dobrom i zlom,tak teraz musi pocuvat.Vsak viete aky ma hlas Veronika Zilkova,tak ja som jej pripad.A predstavte si ju spievat.Chudacisko,skoro plakal,ale zvladol to a neusiel.

čo s tým?

sway
no tak to ma fakt strašne mrzí... moja zlatá... nebuď smutná.... Jou, no ako ale dosť debilne sa zachoval a vôbec to neberieš príliš osobne, veď to je normálne, že ťa mal predstaviť a tak... Mne sa minule stalo niečo podobné. Ma bol ten môj odprevadiť na vlakovú stanicu a stretol ho kamarát jeden, a sa opýtal, že jak priateľka... ako on hovoril o tej ex...a ten môj len povedal, že už spolu nechodia, že sa rozišli... ale mňa vôbec nepredstavil a ani náhodou nespomenul, že ja som jeho nová priateľka...slabo... Ale som si to tak nebrala. Ale ty si na tom oveľa horšie, to fakt...drzosť!!! nechápem ich...

sway

Ahojte baby,
tak ked uz to tu rozoberame,napisem vam ako sa priatel zachoval. Bol pracovne nieco vybavit a ja som isla s nim,stretol jedneho chlapika,co si este pamatal,ze chodil s tou ex.A len tak mu hovori,ze take pekne pocasie,nedela,priatelka doma a on pracuje.Ja som stala vedla a priatel mu nato iba,ze no hej hej - proste prikyvol.Ja som ostala ako posledny idiot,ze ved predsa priatelka je tu s tebou.Nic som nepovedala,iba ked ten chlapik odisiel,som sa spytala,ze ci myslel tu ex a on,ze hej,ze on asi nevie,ze sa rozisli.Ja som proste ostala v prdeli,ani ma nepredstavil ani nic nepovedal v zmysle,ze priatelka je predsa tu!Normalne mi vosli slzy do oci,mozno si to moc beriem,ale nemal mu prikyvovat..Tak som akurat chytila strasne nervi a bolo pekne divadlo - doma:-(Neviem ako to mam chapat,proste celkovo som mala pocit akoby sa oni dvaja ani nerozisli,len maju nejaku dlhu pauzu (ona je odcestovana v cudzine)a pred spolocnymi znamimi sa tvaril akoby bol stale s nou:-((Proste pocit,ze cely nas vztah je obycajna pretvarka.