Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika - krásne si to napísala a úplne s tebou súhlasím, vo všetkom... :D
A je to pravda,lebo ludia skor ublizia a vedia pekne ublizit.Tych,ktorych k zivotu potrebujete,tak ti o vas vedia a na ostatnych nezalezi.A mozno aj mali dovod na to vas nepredstavit.Zoberte si z toho to pozitivne.Co ak zrovna ten,ktoremu vas nepredstavil,by sa snazil vas rozbit,lebo ta jeho byvala,je jeho dobra kamaratka.Moze to byt aj takto?A kym je chlap s tebou,nerozmyslaj nad tym co bude ak bude.Proste ste spolu tu a teraz.Ak odide,tak odide,ale nie je nikde napisane,ze to musi byt koniec medzi vami.Ja tu mam kamarata,ktory nechal na Slovensku priatelku,ktoru poznal pol roka.Este viac ju zacal lubit,lebo mu velmi chyba.Je tomu rok a snazia sa to urobit tak,aby mohli byt spolu.Ona pride mozno sem.Neznamena,ze ak odide,ze je to koniec.Chlapi su citlivky a problemi v rodine prezivaju horsie ako zeny.Kym my sa s problemom pobijeme,tak chlapi nad nim placu.Moja sestra ma postihnute dieta,na voziku,nerozprava,nechodi,nevie sa najest,proste nic.A ja ked som mala problem,ona mi vzdy povedala "co by som ja dala za tvoje starosti.Tie tvoje sa daju vyriesit,ale ten moj nie."A je to pravda.
darika - neboj, nezľakla som sa, veď na veku nezáleží a je pekné, že si tak rozumiete...milé... :D a jasné, že nás môžeš chápať, veď jak saama píšeš, že si tým už prešla všetkým, tak nám aj vieš poradiť... :D
darika, ved to je dobre ze si aspon o nico starsia, aspon nam maldsim poradis...,, je lepsie sa ucit od skusenejsich....
tak darika v tomto s tebou uplne suhlsim, fakt je chlapom ukradnute co si myslia ostatni, tomu mojmu urcite, ja som vzdy taka, ale co povedia ludia, a on sa na mna pozrie, a vzdy mi povie ze toi je uplne jedno, hlavne ze my vieme svoje,....
No,mam 36,ale nezlaknite sa,lebo moj muz je odo mna o 5 rokov mladsi,takze nechcem si lichotit,ale vraj na ten vek nevyzeram.A hlavne duchom som stale na 20.Aby ste sa nezlakli,ze vy ste este mlade,ze ja mozem prd chapat co mate vy za problemy,ale prave to,ze ja som si tym presla,tak viem co pisem.Boli by ste v soku,cim som si ja vsetkym presla za tych par rokov manzelstva a chodenia s nim.To by ste zaplakali.A som tu a uz stastna.
Ahojte
darika, no takmer to iste aj u mojho priatela, otec alkoholik, ale je to sposobene skor tym ze je uplne strateny v zivote a sklamany...,jeho mamina je uzasna zenska, vychovala 5 deti, popritom sama taha domacnost a zivila ju, ako klobuk dole, a stara sa stale o vsetkych, ja k nim rada chodim, ale priatel nechce, jednoducho to nie je jeho domov, a robi mu aj problem zmierit sa s tym, ze jeho mamina ma postihnutu sestru, ktora tiez zije teraz s nimi aj s babkou, a vidi ze ju nedokazu uz teraz "vychovat" a vyzera to tak ako to vyzera.....,aj ked oni za to urcite nemozu, co bolo bolo a teraz sa to uz neda zmenit..... a ja sa mu snazim pomoct, len akosi mi to nejde, on je zatpknuty a vzdy mi vravi ze bude akojeho otec, aj ked on nepije takmer vobec, ale povahu ma po nom, a tiez mi vzdy vravi ze bude zatrpknuta a bude ako jeho stryko sam bludit po svete tak ako vzdy chcel, a mam pocit ze to aj tak dopadne.Priatel chcel vzdy cestovat a tu byt neznasa, v podstate kvoli mne zacal opat so skolu a vratil sa na slovensko zo zahranicia, ak by som nebola ja tak by bol uz niekde v australii...,a aj ja mam za to vycitky svedomia, mozno by bol stastnejsi, keby je niekde prec, casto totiz spomina na zahranicie, ze by sa tam strasne chcel vrait, ak by tam bola robota, tak na leto by isiel urcite tam, ale nie je,bohuzial, poptreboval by vypadnut....
sway, no takako to bola riadna drzost od neho, a on si urcite neuvedomil co ti tym sposobil, ja by som toho mojho asi roztrhala, lebo toto sa fakt nerobi,ako ze tak zaprie, nechapem, ti chlapi si fakt nevazia to co maju.....skus sa s nim v klude porozpravat a vysvetlit mu vsetko, mozno pochopi konecnce......
Nikka tak to si mala fakt pekny vikend, to je super, aspon ste si oddychli trocha, aj to treba
Pre pana,to co sa tu stalo.Hlavne to necitajte 3x,neviem co to.
A viete co by som urobila ja?Chytila by som toho mojho pod pazuchu a tomu kamaratovi by som podala ruku a predstavila sa.Tym,ze chytis toho svojho,das najavo,ze ku nemu patris a v buducnosti ten kamarat bude vediet uz aj tvoje meno.S usmevom sa predstavit sama.Tiez sa mi to stavalo,a preto teraz po dlhej dobe to uz vidim takto,ale vtedy ma to ani nenapadlo a mala som nervy na neho.Baby,musime byt viac priebojne a nebat sa ich,ze nieco pokazime,ked sa k nim prizname my.teda ja to mam uz za sebou.Ale ja co mam toho uz trosku za sebou,by som vam poradila z tohto nerobit taky problem.My zeny si potrpime,aby o nas vsetci vedeli,ze patrime k nim,ale chlapom staci,ked o tom vedia oni.Oni povedia-a co ma po druhych co si myslia,ja viem,ze sme sa rozisli,ze som teraz s tebou a druhi su mi ukradnuti.Takze nebojte sa do toho pustit vy.Tym,ze sa sami predstavite,nic nepokazite a vyhnete sa problemu.
darika - no to je fakt super nápad, hehe... :D Dik za nápad... pri najbližšej príležitosti, ktorá sa dúfam nevyskytne, to využijem... :D Ináč, môžem sa ťa spýtať, že koľko máš rokov? Ak nechceš, nemusíš odpovedať... v pohode...len tak ma to zaujíma... :)