Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
jaj a este k tomu lezeniu oni chodievaju vacsinou na umelu stenu...ale zajtra idu do prirody na skaly...
darika dakujem povzbudila si ma...no ja s lezenim nemam absolutne ziadne skusenosti a pravdu povediac mna to ani nelaka....to lezenie je priatelove hobby robil to davno pred tym ako mna spoznal takze naozaj nemam absolutne pravo mu do toho kybicovat ze nechcem aby chodil a podobne ked to bolo jeho sucastou pred tym ako sme spolu zacali a bavi ho to...a ak by som aj isla a bola by tam aj ex nechcela by som pri prvom stretnuti s nou vyzerat ako nemehlo a ona ako velka profesionalka ...pre mna by to bolo divne..mozno by som sa zle citila neviem...
lezenie len jedno z jeho hobby a len to robi obcas s ex...inak ma toho este vela ineho co obcas zase ja s nim...takze tak..
sofia.sara - hej, to napadlo aj mňa, že prečo nejdeš s nimi, hm?
To,ze su aj vacsie problemi je len to,ze nas to vedie dopredu.Ale ked mame nejaky my,tak prave ten problem sa nam zda najvacsi,lebo momentalne vacsi nepozname.A ked sa stane nieco horsie,tak si povieme,ze co sme to my riesili za hluposti.Ale v ten moment ten problem bol ten najvacsi.Sofia.sara,presne tak,nerob si z toho hlavu,ak aj ide jeho byvala a aj jej priatel,to je len dobre znamenie,ze jemu to nerobi problem ich spolu vidiet.A nerozumela som...oni idu niekam liezt?A preco nejdes aj ty?
presne tak.... :)
jasne ze patri..teraz su pre nas toto "problemy" mozno neskor sa na tom budeme zabavat :))) ..ale teraz to potrebujeme riesit
sofia.sara - hej, banálne, to máš pravdu, ale patrí to k nášmu životu, no nie?
sofia.sara - vyznelo to dobre, neboj... :D No tak to je super, že aj ona má niekoho, a že ide liezť tiež... fú, to si môžeš vydýchnuť... normálne sa teším s tebou... v tomto... :D
darika ...naozaj pekne...ako si toto napisala tak mi pride uplne banalne to co tu riesime s nasimi chlapmi...:)
ahojte baby..:)))
zase ste sa rozpisali ako vidim..:))co je super
sway: mna by porazilo tiez na tvojom mieste a mozem sa spytat ze vlastne ako dlho si s priatelo a ako sa oni so svojou ex rozisli? a kedy a tak.....lebo mam pocit ze to muselo byt nie davno pred vami ked este niektori jeho znamy si myslia ze chodi s tou druhou...lebo mne sa tto iste stalo ked mojho priatela bratranec bol v irsku ked my sme sa dali dokopy a len tak medzi recou mi priatel hovoril ze chcel bratrancovi poslat moju fotku len tak a jeho bratranec bol zmateny ze ktorej to fotku...takze tak...to mna vtedy tiez trochen vyviedlo z miery to bolo este v case ked som nevedela ze oni spolu skoncili len tak kratko predo mnou...
no a k mojmu vikendu bo som nemala nejak cas rozpisovat..bol dost o nicom s priatelom sme sa trochu skriepili ale za hluposti...no a ja som zase vytiahla byvalu lebo mi oznami ze v utorok idu liezt do terenu....mala som po nalade ani neviem preco a neskor som vsetko zase nanho vybafla ze sa mi to moc nepaci a pod...len ja s tym naozaj nemam co spravit lebo zase podoktol aj na to ze je to sesternica jeho kamarata a ze ci on ma teraz povedat ue on nepojde liezt len tak z nicoho nic..no ale nejak sa to ustalo a teraz som zase kludnejsia lebo som sa ho oyptala ze ci si teraz este telefonuju tak VRAJ nie,alebo teda ze uz si davno nevolali ale neveim ci to nepovedal len tak....ale co je pozitivum ze vraj ma jeho byvalka teraz niekoho a ze aj on s nimi ide liez zajtra..tak ma to trosku upokojilo aj v tom ze priatel poukazal na to ze keby mu to robi problem a on by nejak ziarlil na jej noveho tak asi by nesiel ani liez takze nam byt vlastne rada:)) ze ide...takze tak som sa trochu rozpislaa zase neviem ako to vyznie ako celok ale tak asi som ja zhruba mala vcerajsi den..