Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Sofia.sara-ja viem ake to je,ked nieco cloveku preleti hlavou,niekedy sa ten amok neda udrzat.Ale mala by si mysliet aj na to,ze ak on to naozaj vidi tak,a je si isty,ze sa nic nedeje a ty podla neho zvelicujes,aby mu to neprerastlo cez hlavu.
sway tak mna by to nahnevalo rovnako ako teba, ak nie viac...., ja neviem velmi zachovavat chladnu hlavu, a vsetko vybalim hned za horuca, co sa nema, ja viem, ale teoria je ina ko prax.....,
moj priatel sa riadi heslo, uzivat si kazdy den co ti zivot prinesie, a uzivat si kazdu chvilu co sme spolu bez ihladu na to kedy sa rozideme.....
baby asi by sme si mali uvedomit, ze keby ten nas nechcel byt s nami tak s nami ani nebude,....aj chlapi maju svoje city, aj ked to tak nevyzera
a darika, velmi pekne si to vsetko naopisala, a ano nase starosti nie su nic oproti tym fakt velkym, ale co uz, nas este tie velke starosti len cakaju, zatial su tieto nase pre nas najvacsie....a tvoja sestra musi byt silny clovek ak tie svoje zvlada....
Sway-a ona tam isla na kolko?Ma sa vratit?A to vy ked ste spolu rok v jednej domacnosti,za ten rok mas stale taky pocit?To vsetko mi asi uslo,alebo som to necitala,teraz neviem.Lebo rok a hlavne v jednej domacnosti sa mi zda dlha doba na to,aby si sa citila ohrozena a zvlast,ked je ona prec?Ty mas ten pocit aj po tolkej dobe?A nejde mi do hlavy,ze ju stale spomina?
a tak ako si pisala darika ze treba pred nim zastat neutral ....ja som sa o to aj snazila aj sa stale snazim ale vcera som zase nejak dostala amok a musela som to vybalit...aj priatel mi vravel ze co stale riesim ked sa nic nedeje a ze mi to ani uz nevadilo lebo ja uz sa snazim akoze nic sa nedeje...ale sama neviem preco ma to este chyti obcas....
Caute kocky,tak mi chvilu trvalo,kym som vas precitala:-)bola som na obed.Takze darika nesuhlasim,ze si z toho mozem brat nieco pozitivne,ze nepredstavil,lebo nechcel,aby on s nou kuli potom pikle.Ten moj nie je proste typicky chlap,jemu praveze zalezi na tom co si myslia ostatni a niekedy mam pocit,ze viac ako natom co si myslim ja.A prave preto,ze mu zalezalo,co si mysli ten chlap,tak mu proste prikyvol - chcel aby si myslel,ze je snou.Asi aby sa jej nedonieslo,ze ma novu (uz som spominala,ze oni sa nebavia o tom,ci s niekym chodia).Nieje to typicky kamaratsky vztah a ako som pisala,pripada mi to cele akoby mali nejaku pauzu (je v cudzine daleko daleko) a ten nas vztah bol nejaka docasna vec.Ono nemala by som ten pocit - sme spolu uz vyse roka v jednej domacnosti,ale viacero okolnosti tomu nasvedcuje,preto sa chovam tak ako sa chovam a proste ju, bud uplne nasilu odtrhnem alebo sa rozideme,lebo toto uz viac neznesiem.
Ahoj sofia.sara:-)Oni sa rozisli pred 2 a pol rokom?Celkom dlha doba nie?aby ich znami mali v tom jasno...
darika ano ....nesla by som aspon teraz urcite nie...necitim sa na to a hlavne ze oni by boli uchvateny lezenim a ja by som tam akurat tak motyle ratala:D....a aj ja si myslim ze by to vyznelo ze sa tam pcham len tak aby som ho kontrolovala silou mocou...
darika - hej, to máš pravdu... :D tak nič, no...ups... :D
Nika,ja by som ju tam neposielala.Aby nevyzerala ako cervena ciapocka na hubach,co to chce mat vsetko pod kontrolou.Nech si len ide.nech mu zatial pripravi vanu ked sa vrati,alebo nieco pod zub.
Sofia.sara-to je dobre,ze to takto vidis a nehundres mu do toho.Kazdy musime mat nieco svoje,ci uz konicek,alebo kamaratov,alebo tajomstvo.Len mu musis verit.Ked sa odtial vrati,len sa opytaj ako bolo,ci mali pekny den,ale na nu sa nepytaj.A keby ju aj spomenul,tak mu neukas,ze ti to robi nervy,ale ze to beries.Netreba ju ani moc vyzdvihnut,ale ani pokorit.Bud neutral.Ja ked som vedela o byvalych,kym moje kamaratky na tie ich "svagrine" (tak ich volam tie byvalky),kym kamaratky na ne nadavali,tak ja som v nich nasla pred nim nieco dobre.Ci som uz povedala,ze ma dobry uces,alebo pekne nohy,alebo zadok...:-),ale nie prilis.Aby to nevyznelo,ze ju chcem dat pred nim dolu.Musime to brat tak,ze boli aj ony nimi kedysi milovane,ale teraz ste tu vy.
no a keby si išla len tak s nimi? ty by si si urobila výlet, prechádzku a oni nech si lozia koľko chcú... :)