Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Viete co som ja robievala,ked som mavala s tym mojim casto a velmi casto problemi?Pocitala.Pocitala som hodiny a potom dni a bala som sa niekedy aj usta otvorit,co poviem zase zle,kedy zase nastane hadka.Takze Sofia.sara-tak nejak to moze byt aj u toho tvojho priatela.On musi byt vdacny za kazdy den,kedy sa nepytas,alebo ju nevykricis,nespomenies.On je mozno s tym davno vysporiadany,tak preco nie ty?Zahod ju za hlavu.je s tebou,neries ju.daj si zavazok sama sebe,ze zakazdym ked zvladnes situaciu,alebo den,sprav si radost,alebo to povedz aj jemu,ze chces,ale ze ti to nejde,ale to asi nie je dobry napad,lebo mu zase pripomenies,ze mu neveris.A chlap si povie,ak ma upodozrieva,a ja som v tom nevinne,tak urobim tak,nech ma teda upodozrieva pravom.Tak ci tak si mysli stale svoje,tak nech z toho nieco mam.Takto nejak moze rozmyslat ten tvoj.Takze von oknom s nou a skus to.Pojde to.

bon

nikka a si stastna a si si nim ista a veris mu naozaj, tak nic neries, nad nicim sa nezamyslaj, uzivaj si kazdy den, a hotovo, bude to krasne a dobre, lebo pokial mu veris, tak fakt nemas co riesit....lebo to este nahodou pokazis

sway

Darika,juu tak ja to cele zhrniem,len neviem,ci sa vam to chce citat.Ked sme sa dali do kopy,boli normalne v kontakte,telefonaty smsky,kazdy den si pisali,co ona robi atd odisla kratko potom ako sa zevraj "rozisli".Asi pol roka,potom sme sa dali dokopy.Ja som neskor nahodou nasla jednu sms,kde ho stale "nezne" oslovovala - tak ako sa prezyvali,ked boli spolu,to ma nasralo,tak som mu povedala,nech jej vysvetli,ze niekoho teraz ma a uz davno nie je jej xxx,povedal,ze sice sa o tychto veciach nebavia (kto s kym momentalne chodi),ale povedal,ze ok napise jej a namiesto toho mna oklamal,ze jej to napisal (iba vytvoril mail,ktory mi ukazal odprisahal,ze to poslal)- no neposlal,chcela som neskor vidiet v odoslanych ten mail a priznal sa,ze jej to nemohol napisat,lebo by sa urazila,potom som dosiahla svoje a napisal jej to s tym oslovovanim,no stale od neho nieco potrebovala,ist nieco zaniest k jej rodicom,nieco kupit a poslat jej a tak,ja som uz aj nato dostala nervy,ze preco by jej moj priatel mal tahat kufre co posiela domov napr.,ci nema inych kamaratov.A nakazala som aby vsetky veci,co ma u nas odniesol jej rodicom.Bol chvilu klud,sam mi povedal,ze sa pohadali a uz niesu v kontakte,jedneho pekneho rana prisla sms zase klasika ,co robi a podobne,tak som sa len tak spytala,ze ci sa uz normalne bavia a on,ze nevie,co to ma znamenat,no a teraz stretneme ich znamich (nie len toho chlapa),ale este jednu jej kamaratku,ktori ani nevedia,ze sa rozisli..no cele mi to zacina byt take podozrive.Naozaj to vyzera akoby jej nasluboval,ze bude na nu cakat,ze si budu pisat a popritom stretol mna.Ja nepochybujem,ze ma ma rad,to nie,sme spolu uz nejaku dobu,ale takyto vztah s byvalou je pre mna neprijatelny.Teraz vyzeram ako brutalna stihacka,co vsetko kontroluje,ja viem,ale na moju obhajobu stalo sa aj viac veci,v ktorych ma klamal,takze vsetko preverujem a az potom uverim.Doveru v beznom zivote u mna ma,len iste veci su proste citlivejsia tema a som zatata a netolerantna.

bon

darika dakujem, ale lahko sa to pise, len riadit sa tym vsetkym je dost tazke, ale snazim sa, aj ked uz teraz sa trasiem pred letom, lebo priatel bude pravdepodobne doma, a to bude psychicky na dne, a este k tomu ho doma uhana jedna jeho kamoska, tak uz teraz stresujem co bude, aj ked mam plan, tak dufam ze mi to vyjde a ze bude dobre, a ze nebude mat dovod chodit za hentou druhou....aj ked je potvora, ktora sa hra na neviniatko a uhana ho napriek tomu ze vie ze on ma mna....inak darika mas pravdu, nie je to az take zle u mna, len keby niet psychyscikych problemov tak by to bolo ovela lepsie, ale nemozeme mat vsetko :D

čoStým?Nikka

bon - áno, som v tomto vzťahu šťastná, nemyslím nato stále, vkuse, len sa viem nad tým proste niekedy tak zamyslieť, tak všeobecne... ja svojmu priateľovi verím, takže ním si byť môžem istá... Ale pri mojom bývalom som si nemohla byť istá ničím...takže v tom je ten rozdiel...

sofia.sara

darika
ano mas pravdu..vcera ked som o tom zacala zase a on naozaj nechapal co riesim lebo je to stale dokola o tom istom,potom sme sa udobrili a pomyslela som si presne tuto vec ze nakoniec aby som aj tym svojim rypanim jieco nesposobila co by sa za normalnych okolnosti nestalo..ze stale mu budem o nej mliet a nakoniec aj on o tom zacne rozmyslat..tak tak...len ono je to aj preto-ja som to tu uz spominala ze on mi az po pol roku povedal ze mesiac predo mnou sa oni rozisli a to mi rislo take ze preco mi to hned nepovedal a "tajil" aj ked on sa odvolaval na to ze som sa nepytala tak nevravel ..ale ja som mala dojem ze oni sa uz daaavno rozisli..no a aj preto asi ze my ked sme sa spoznali s mojim tak bol este s nou a vtedy aj ked nic nebolo ale tie flirty boli dost silne a nemali sme daleko od seba...ale to mi tiez odvodnil tym ze im to neklapalo uz pol roka a len o rozchode sa bavili len to tak natahovali...ale aj to ma proste zarazilo...a aj to je kamen urazu svojim sposobom...takze to je jedno s druhym...preto ma to obcas cele prepadne...
sway
no to je naozaj dlha doba na to aby aj sirsie okolie zizstilo ze uz nie je s nou teda teraz s ex..neviem mne to tiez pride nejake zvlastne aj ked by som ti rada napisala nieco pozitivne ale niekedy sa pocity -ake mas ty z toho nedaju oklamat..ak je ona prec a ako sa pytala darika aj mna by zaujimalo ze ci sa ma vratit a tak...

a ako pise nika je to take ze treba si davat pozor hlavne ked su dvaja ex v kontakte a stretavaju sa nikdy clovek nevie co sa moze stat...aj ked nechcem taketo pesimisticke veci tu hadzat:))..

darika

A je pravda,ze su vacsie problemi,ale nepozname ich alebo nemame,tak riesme tie,ktore su,ale netreba zase riesit neriesitelne.Nikka,myslim si,ze u teba sa to da zvladnut,aj Bon to nemas take zle,len neviem ako je to zo Sway.tam je to asi tazsie.

bon

nikka a si v tom vztahu stastna? pretoze neviem si predstavit ze ano, ked si davas neustale pozor, a premyslas nad takymito vecami....., zase podla mna, kazda mame taketo myslienky, ale za aku cenu? nicime tym svoj vztah, svoje stastie a radost z kazdeho dna...urcite mu u teba vyhovuje nieco ine co mu na byvalej nevyhovovalo, ale zase to bude vzdy, aj ty byvala a mozno aj buduca a niekoho druheho, jednoducho tak to je a tak to bude, to nezmenis, pozor si mozeme davat, ale nie za kazdu cenu

čoStým?Nikka

bon, áno, mali by sme si uvedomiť, že keby s nami nechceli byť, tak s nami nebudú, ale vieš, toho pocitu sa zbaviť nedá...a čo ak im to takto vyhovuje? čo ak nechce zas chodiť s tou svojou ex, ale mu vyhovuje napr. sex, abo čo ja viem čo...a nerozumejú si po takej citovej stránke...no a nás tu majú práve na to... Neviem, ja som veľká optimistka, ale na toto si dávam pozor...