Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Diky baby za podporu,ono kebyze vybafnem,ze netolerujem,ze sa "kamarati" s byvalou,tak vyzeram ako obycajna ziarlivka,ono tomu ani tak nebolo,brala som to celkom normalne,trochu zenskej jesitnosti sa ozvalo,ale bolo to pod kontrolou,az kym sa nestalo tychto par veci.Teraz robim cirkus a hystercim,lebo ak neporobi on poriadky a uplne ju neodstrihne,tak dalsie taketo veci uz riesit nedokazem.Ja vydrzim celkom dost,ale ako som pisala,co je vela - to je vela.Inak mame pekny vztah,priatel nieje typ,coby vysedaval v krcmach,mal milion kamosov a kamosiek,takmer vsetok volny cas travime spolu a perfektne si rozumieme az na par tychto pre mna "nepochopitelnych" veci..Ako som pisala,tak on je velmi dobry clovek,ale niekedy mi pripada,ze je to normalna pretvarka a ze ho vlastne vobec nepoznam..takze neviem,cas ukaze..

čoStým?Nikka

bon - jasné, že nečakám, že si ma hneď vezme,abo čo... ale proste mi to prišlo také blbé... lebo on by tam nechcel ísť na výlet, abo pracovať, proste sa tam odsťahovať na tých 5 rokov a potom sa vrátiť... To nie je výlet... On by chcel tak cestovať, ale to ja tiež a viem, že by sme také výlety podnikli spolu, lebo sme sa o tom už neraz bavili, že raz tak pôjdeme cestovať po svete a tak... len treba na to peniaze nasporiť... :D

sofia.sara

darika..ano..ja mu aj stale hovorim ze mu verim a nehovorim to len tak lebo je to pravda..on sam mi povie ze bud verim alebo nie ze on s tym uz nic viac nemoze spravit...a ja si to uvedomujem...len niekedy tie myslienky ma prepadnu ..ani nie ze sa bojim ze s nou teraz by mohol nieco mat ale ked si predstavim ze spolu co vsetko mali a prezili...ale to su naozaj veci s ktorymi sa treba vysporiadat a uzivat si zivot...ja som stastna ze ho mam a nemenila by som:))) a aj jemu som to povedala...

darika

Sway,ja viem,ze to mas tazke,ale skus si povedat,ze kym je prec,ta ohrozit nemoze.mozno je to blbe,ze su v kontakte,ale si myslis,ze ona tam nema za tu dobu nikoho?Vy mate uplne iny vztah ako mali oni dvaja.Ak by on s tebou nic neriesil,nebyval by s tebou.Ktory chlap si nastahuje kufre aj s frajerkou do jedneho bytu,pokial s nou nevidi buducnost?Vy spolu uz zijete ako manzelia,nestretavate sa kedy sa komu chce alebo nechce.To ale byvate vo velkom meste,ked po roku o vas nevedia?Ved aj keby ste byvali vo vacsom meste,tak by sa aspon niekto z jej znamych uz davno dozvedel.Ona vie o tebe urcite a preto sa mozno snazi sa ho drzat,ale nezabudni,ze s tebou on zije.A to je velke plus pre teba.

bon

nikka ja som cakala vyse roka na toho mojho....., a to ze nevie ako to bude v buducnosti je podla mna uplne v poriadku, my sa uplne otvoree bavime o tom co bude ak spolu ostaneme, ale ze to vobec nie je iste ze spolu budeme, tiez chce odist von a cestovat, prcom vie ze ja sa chcem usadit, bavime sa o tom normalne, a to ma ani nezranuje, ako viac by mi vadilo keby mi naslubovaval hory doly kazdy den, pricom by som vedela ze to uplne nerealne....

sofia.sara

fuu sway, tak ako som si myslela ze ty si na tom najlepsie tak teraz sa mi zda ze ani nie...naozaj je tam na zamyslenie viacero veci....uz len nechapem to preco sa o tebe nezmienil pred tym ako odovodnenie ze si take veci nerozpravaju je trochu zvlastne ak su akoze "kamosi" a ty si uz sucast jeho zivota...to moj priatel o mne hned vykladal...proste jeho ex vedela ze uz ma mna...a nerozumiem uz duplom tomu ze jej kamaratka!!!! o tom nevedela....mala by si sa o tom s nim naozaj poriadne porozpravat nech ti to aspon povysvetluje normalne mu povedat ze co sa ti nezda...

bon

sway uf, tak nehnevaj sa na mna, ale podla mna su tvoje pocity spravne, ako mnne to teraz pripada tak, ze on vlastne stale caka na tu svoju byvalu a ty si jeho zadne dvierka, pretoze absolutne nechapem preco by jej nemohol povedat ze ma teba..., ako to mi pride dost zvlastne, ved na tom nie zle nie je..., ako toto by som uz netolerovala...., to je sila co robi...ja byt na tvojom mieste, uz jej davno pisem, co to ma znamenat, ale to som ja, ja musim mat vo vsetkom jasno

čoStým?Nikka

sway - no máš to riadne ťažké, to hej... ani neviem, čo ti mám na to písať... asi len to, že sa nevzdávaj a drž sa...dopadne to tak, ako to má dopadnúť a keď si ste súdení, tak to prekonáte, tomu ver... Skús sa ho opýtať, že ako to vidí do budúcnosti s tebou abo čo... Ja som sa to svojho minule opýtala, už som mala nervy (som vám to nespomínala), lebo mi hovoril, že by chcel aspoň na 5 rokov odísť do zahraničia, tam neviem kde, že jeho tu už aj tak nič nedrží...som sa naštvala, a spýtala, že a čo ja? že či so mnou nepočíta vôbec do budúcnosti, či čo? ako nekričala som, ale určite cítil z môjho hlasu, že sa necítim ok... ale mi hneď začal vyvracať, že on ma ľúbi, a že jasné, že myslí do budúcnosti a že som tam aj ja... a tak.... lebo som mu narovinu povedala, že to by nefungovalo,a že by sa musel rozhodnúť...ako kruté, ale čo už...ja by som tu na neho čakala 5 rokov??? no tak to určite nie...