Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

ano sway...je to fajn som kludnejsia ked viem ze ona ma uz tiez nejakeho svojho..len niekedy to proste pride ked ju spomenie alebo tak..a ona ma chalana len kratko takze donedavna bola ona slobodna este..ale padne mi to velmi dobre ked mi vy z objektivneho hladiska napisete ze je to ok ...

sway

Baby,diky za nazor,ja niesom typ cloveka,co v sebe veci dusi a pise ich na nete:-))Jasne,ze som sa s nim prvym o tom rozpravala a povedal mi,ze sa mu to nepaci - to prerusenie kontaktu,ale vyhovie mi.On sa boji,aby som mu nezala veci zakazovat a aby sa nezacal citit obmedzovany.To nie je dobre a ani ja nechcem aby sa tak citil.Len zase urcita hranica musi platit v kazdom vztahu a ked partner nieje schopny robit kompromis,tak je lepsie sa rozist,pokial v tom naozaj niesu deti.

sway

sofia.sara,
keby sme sa nerozpravali a ako dlho najprv kludne, aj slzicky vysli, potom krik,nakoniec sladke udobrovanie a k nicomu to neviedlo,chvilku bolo dobre a potom sa zas stalo nieco podobne ako vcera.Na niektorych chlapov treba s bicom:-))Inak ty to mas podla mna v celku fajn,ked ona ma priatela,on ma teba a navzajom si to akceptuju aj to je prejav toho,ze to medzi nimi skoncilo a maju naozaj kamaratsky vztah.Ja by som toto v pohode prezila,mozno obcas nieco ustipacne podotkla,ale neriesila..

sofia.sara

dari,ano jasne vie moj priatel o tomto mojom prvom aj druhom...a uplne to chape comu ja az niekedy nerozumiem:))) ale v dobrom respektuje ze sa kamaratim s mojim prvym, ale som s nim za dobre ale zase nie je to take ze s nim kazdu chvilu idem niekam alebo ze by sme si vypisovali stale to nie. uz aj teraz sme spolu davno neboli a piseme si len sem tam co nove...s nim to bolo este naozaj davno este ked sme boli nast rocni..a zase nemozem odstrihnut ludi z tejto partie lebo by som prisla o polovicu kamaratov,o velmi vela ,ale tiez sa uz nestertavame casto kazdy uz mame trochu iny smer zivota ine veci a pod..ale ked sa obcas co je naozaj zriedka vsetci stretneme tak je to super...a s tymto byvalym sa nikdy nestretavam sama cielene ze len my dvaja to nie...a ako som spominala je to velmi zriedkave uz teraz...no a ten druhy tak to ano bolo to tazke,ale zase teraz uz viem ze on nebol spravny myslim aj charakterovo a s ...ale to je na strasne dlho,a s nim sa nestretavam vobec...no a ten moj neziarli:))) az ma to niekedy zamrzi:))) ze to berie tak v pohode

sofia.sara

sway
asi by bolo naozaj naj sa s nim porozpravat o tom tak ze mu povies ze co sa ti nezda a tak..vysvetlit mu to ze to asi nie je normalne..tak ako to ty citis mu to predostriet...

darika

Sofi!!!!!Takze velke vykricniky,lebo toto som cakala.A ty mu neublizujes tym,ze si mala vztahy pred nim?A zvlast z toho jedneho si sa tazko dostavala?Ako sa teraz citi ten tvoj,ze toho pred nim si mala urcite radsej,ked to tak tazko islo na neho zabudnut.A ako mozes byt kamaratka s tym prvym?Ved uz mas toho svojho,tak nemozes byt kamaratka s tym byvalym.Aj ked ste boli jedna partia.A mala by si ukoncit vztahy aj s tymi z tej partie,lebo to su aj jeho kamarati a mozete komunikovat aj cez nich.Si musela krasne chvile prezit s tym druhym,ked si nemohla na neho zabudnut.Prepac,ze to bolo takto napisane,ale uz chapes?Ty ziarlis na to co on prezival s inou pred tebou,ale ved to aj ty.A preco ti to on nevykrikuje?Lebo si s nim a veri ti.Dokonca mas pekny vztah s tym prvym a on to neberie ako problem.Sofi,nic sa nedeje,len niekedy sa bojis,ze ho stratis,ale neboj sa toho.To sa stava aj po 20 rokoch manzalstva pri 3 detoch a nezamyslaju sa nad tym kym o nic nejde.Hore hlavu.

sway

darika, mas pravdu,ja to uz necham,ale nechcem aby boli spolu v kontakte po tom vsetkom a tieto veci uz nedokazem riesit s chladnou hlavou - na tom si trvam.A ano byvame vo velkom meste - relativne,v prahe...

bon

nikka ja som nehovorila o vyletoch, moj pritel ma predstavu ze bude kazdy rok, dva alebo tri,zit na inom mieste, tulat sa po svete, zit zo dna na den, a ja zase potrebujem istotu, ale nikdy nevies ako sa to vyvinie, u vas tak isto, mozno ma teraz nejake plany, ale nakoniec vsetko necha tak, alebo sa mu ty prisposobis a pojdes s nim. nikdy nevies co ti zivot prinesie....
a sway drzim ti palce, nejako to hadam, poriesite, chce to trpezlivost hlavne....
musim sa ist ucite, mam toho vela, a akosi som unavena, tak pekny den vam prajem vsetkym, a dakujem

sofia.sara

dari:) nie nie kdeze mala som dva vaznejsie vztahy pred nim musim povedat ze s tym prvym som kamoska lebo sme pochadzali z jednej partie ale to bolo uz davo medz nami:)))..no a druhy bolo jedno obrovske sklamanie z ktoreho som sa dost dlho spamatavala...takze preto som stastna ze mam teraz tohto svojho..:) lebo uz som si co to prezila